Ma ne trebaju im ti kardashian boysi

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Ma ne trebaju im ti kardashian boysi
A realno, ne bi ga ni ovi sprdali da i on ne prica svjesno gluposti tipa "Curry unistio kosarku" i slicno
Pa dobro jebga sport je, svjesno napravim da je prc ako dobijemo, a prc mene kad izgubimo sta ima veze. Ja sport dozivljavam tako.dscile je napisao/la: ↑05 maj 2025, 15:24A realno, ne bi ga ni ovi sprdali da i on ne prica svjesno gluposti tipa "Curry unistio kosarku" i slicno![]()
Ali sve u svemu, Rocketsi imaju odlicnu osnovu Thompson-Sengun i dobre role igrace oko njih. Po meni je odlicna stvar sto VanVleet ima jos godinu ugovora, jer bi s godinama postao veliko opterecenje za cap, a iskreno, i pored ovakve serije koju je odigrao... on za mene nije max igrac, iako ima objektivno i gorih max igraca u ligi.
Jes vala,taj tip ih je najvise zavalio u ovom play offu.
Ako je to sramota onda ja pamtim i veće, 2007. kad su We-believe-Warriorsi kao 8. seed izbacili Dirkove Mavse kao 1. seedShategabri je napisao/la: ↑05 maj 2025, 14:06Sramota je ispasti kao 2-seed od ekipe iz play-in-a, pa kakogod.
I da se Steph penzionise, to je kljucno
Otkad ti za boston navijas , ako budes ti navijao nista od nas ispadamo u ovoj rundialemsa je napisao/la: ↑05 maj 2025, 13:34Kakvi, navijam sad da Minnesota pomete ili 4-1, pa navijam da okc dobije denver, pa navijam da boston izadje sa istoka, uvijek imas razlog za gledati. Naravno da je drugacije kad ti ekipa igra, ali sad je rastereceno, gledam kosarku, sets, akcije, sheme itd.
Mislim da je Boston korak ispred ostalih ove sezone. Ali opet zavisi s kim ce igrati u finalu, ako bude Minnesota svidja mi se taj matchup, da se skroz visoki vrate i zavrsi se sa tolikim tricama, titula Minnesote bi stavila pecat na sve. Ali opet ova ekipa Bostona ima iskustvo finala sto je skroz drugi stil igre od regularnog playoffa i imaju siroku rotaciju. 9-10 igraca koji znaju lopte.
Ma navijaj za novog Jordana i Pippena. Ja nikad Boston necu simpatisati nakon sto su Ajzei sjebali karijeru.alemsa je napisao/la: ↑05 maj 2025, 17:37Mislim da je Boston korak ispred ostalih ove sezone. Ali opet zavisi s kim ce igrati u finalu, ako bude Minnesota svidja mi se taj matchup, da se skroz visoki vrate i zavrsi se sa tolikim tricama, titula Minnesote bi stavila pecat na sve. Ali opet ova ekipa Bostona ima iskustvo finala sto je skroz drugi stil igre od regularnog playoffa i imaju siroku rotaciju. 9-10 igraca koji znaju lopte.
Denver me za sad najvise iznenadio, smijenis trenera pred playoff obicno znaci rasulo kao Memphis, ali drze se, imaju sad seriju sa Okc koja bi trebala proci ali Boga mi ne bez ispaljenog metka.
Ma Boston igra skroz drugacije sad u PO, pogledaj samo game4 protiv Orlanda mislim da su opalili „samo“ 24 suta za 3.alemsa je napisao/la: ↑05 maj 2025, 17:37Mislim da je Boston korak ispred ostalih ove sezone. Ali opet zavisi s kim ce igrati u finalu, ako bude Minnesota svidja mi se taj matchup, da se skroz visoki vrate i zavrsi se sa tolikim tricama, titula Minnesote bi stavila pecat na sve. Ali opet ova ekipa Bostona ima iskustvo finala sto je skroz drugi stil igre od regularnog playoffa i imaju siroku rotaciju. 9-10 igraca koji znaju lopte.
Denver me za sad najvise iznenadio, smijenis trenera pred playoff obicno znaci rasulo kao Memphis, ali drze se, imaju sad seriju sa Okc koja bi trebala proci ali Boga mi ne bez ispaljenog metka.
Uzivaj jos ove sezone i to je to. Slijedece je Boston nece uzeti sigurno. Nova era je u punom efektu pocevsi od slijedece sezone.ronaldo99 je napisao/la: ↑05 maj 2025, 18:17
Ma Boston igra skroz drugacije sad u PO, pogledaj samo game4 protiv Orlanda mislim da su opalili „samo“ 24 suta za 3.
Naravno da su favoriti broj 1 ako su zdravi., ali dosta faktora se mora poklopiti da bude tako.
Nego mogli krwni i ti sto prije za Boston navijati bice ti zivot laksi i ljepsi![]()
To je zbog Orlandove odbrane i defanzivne taktike, ne zbog Bostonove želje. Mislim da će se sad protiv Knicksa vratiti na svoje standardne brojke.ronaldo99 je napisao/la: ↑05 maj 2025, 18:17Ma Boston igra skroz drugacije sad u PO, pogledaj samo game4 protiv Orlanda mislim da su opalili „samo“ 24 suta za 3.alemsa je napisao/la: ↑05 maj 2025, 17:37Mislim da je Boston korak ispred ostalih ove sezone. Ali opet zavisi s kim ce igrati u finalu, ako bude Minnesota svidja mi se taj matchup, da se skroz visoki vrate i zavrsi se sa tolikim tricama, titula Minnesote bi stavila pecat na sve. Ali opet ova ekipa Bostona ima iskustvo finala sto je skroz drugi stil igre od regularnog playoffa i imaju siroku rotaciju. 9-10 igraca koji znaju lopte.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.