Emire, večera je otišla, i to znaš kako, baš ono hop

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Jarane, nisam ni ja.Devil je napisao/la:Bas me zanima kako ja nisam video Haugesund u ponudi oba daju.![]()
Znaš kako mi je žao što ga nisam odigrao, taj Ingolstadt, 2.50 kvota, još je bila itekako u padu, raja je masovno "tovarila" na 1Devil je napisao/la:Bas me zanima kako ja nisam video Haugesund u ponudi oba daju.![]()
p.s Ingolstadt rutinski 3:0.
Sad je to kvota 2.30DAVID VILLA 7' je napisao/la:Samo jedno pitanje ?
Odigrao sam litex i utakmica je napustena,jel se sad utakmica pika ko kvota 1 ili sta ?
Jesam ga ubo vala.Devil je napisao/la: St.Andra-Admira 2 1.90
83% da ćeš dobiti, a 100% da nećešlegenda reala je napisao/la:Metz mi vodi i ostaje mi još Vendam kec ,kakve su mi šanse
Veendam 1 : 1 + gosti crveni kartonlegenda reala je napisao/la:E Vendama i govana ,nema ništa danas ,a bio je ovo dobar tiket ,moram razrađivati za sutra
ZalosnoJuventino je napisao/la:Ovom prilikom zelim da pozdravim uzu familiju ovog covjeka: http://en.wikipedia.org/wiki/Mike_Hanke.
A jeb.ote,koliko sam puta rekao da Turci nikad neće na moj listić,koja je to gam.ad,Bože dragi.Turska i Grčka liga out for my ticket forever!Definitivno.VolimLiverpool je napisao/la:Murray 1,Federer-Melzer (+5.5) 2 1.85
i čekamo još Bešiktaš keca
,Ajaccio keca
i Bedenea keca.
![]()
Kvota 10.18 Uplata 9.00
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.