Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Kad Steph napokon okači patike o klin Alem će pjevat onu pjesmu "jedina sam koja slavi rođendana dva"
Daj brate, sta pricas...ovo je poezija bilo, sta je lik radio na OI
Kakvi, navijam sad da Minnesota pomete ili 4-1, pa navijam da okc dobije denver, pa navijam da boston izadje sa istoka, uvijek imas razlog za gledati
Jel Steph kad dozivio metlu?alemsa je napisao/la: ↑05 maj 2025, 13:34Kakvi, navijam sad da Minnesota pomete ili 4-1, pa navijam da okc dobije denver, pa navijam da boston izadje sa istoka, uvijek imas razlog za gledati. Naravno da je drugacije kad ti ekipa igra, ali sad je rastereceno, gledam kosarku, sets, akcije, sheme itd.
Samo nemoj da mu bude (tom novom superstaru) najveci uspjeh ili domet ko Hardenu izgubio od Curry 4-3. Natjerao Curry da igraju 7 utakmica...
Pa jedina ekipa da je otisla u 7 tad, Brona su odrali 4-1 i to se CP3 povrijedio game 5, minutu do kraja, 3-2.
ma ja samo kazem nadam se da im to nece biti najveci uspijeh u karijeri. - a jesu li ovi vjerovali ili nisu to ne znam znam samo da im je Curry donio prsten i prije KD-a, a i poslije KD-a.alemsa je napisao/la: ↑05 maj 2025, 13:52Pa jedina ekipa da je otisla u 7 tad, Brona su odrali 4-1 i to se CP3 povrijedio game 5, minutu do kraja, 3-2.
https://www.facebook.com/share/r/1AQH1a4D2X/
Eto sta ti Green kaze za Currija, nisu mu vjerovali zato su doveli KD![]()
Definitivno, najlosiji 2. seed zadnjih nekoliko godinaShategabri je napisao/la: ↑05 maj 2025, 14:06Sramota je ispasti kao 2-seed od ekipe iz play-in-a, pa kakogod.
Ma kakvi Thompson dao vise poena od Greena svaku tekmu osim game 2 i to bez suta . Pa pokazao ti je sinoc da se ne boji, najbolji igrac bio Raketa. Ovog Jalena se moraju kutarisati odma, reikarnacija Hardena u smislu da ti da jednu tekmu u playoffu, je.bo mater kako to opet da te potrefi sa SG nigdje veze
Ma koriste dan kad je ljut zbog ispadanja.