Ide 19 mec bez poraza

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

.Nekako mi je to najrealnije i od pomenutih volio bih da on dodje.
 .Nekako mi je to najrealnije i od pomenutih volio bih da on dodje. . Ne znam sta sam uradio. Mrzi me ponavljati. Ukratko lijepa pobjeda, energija ekipe je fantastična a Svilar je bog.
. Ne znam sta sam uradio. Mrzi me ponavljati. Ukratko lijepa pobjeda, energija ekipe je fantastična a Svilar je bog.
Na kraju ce biti nisu nasli profil kakav traze, morat ce starac Ranieri ostati jos god jbg...
 . Kad pogledam koliko smo truda uložili, a opet nismo postigli ništa konkretno u smislu rezultata, jer mi sa porazom i dva remija gubimo Evropu potpuno, onda se sjebem potpuno. Pa kako je moguće da smo tako loše počeli sezonu. Ja mislim da sa Ligom Evrope moramo biti zadovoljni. Konferenciju bih preskočio. Radije je ne igrati nikako i sledeću sezonu posvetiti prvenstvu i kupu.
 . Kad pogledam koliko smo truda uložili, a opet nismo postigli ništa konkretno u smislu rezultata, jer mi sa porazom i dva remija gubimo Evropu potpuno, onda se sjebem potpuno. Pa kako je moguće da smo tako loše počeli sezonu. Ja mislim da sa Ligom Evrope moramo biti zadovoljni. Konferenciju bih preskočio. Radije je ne igrati nikako i sledeću sezonu posvetiti prvenstvu i kupu. Koji crni VieiraReport: Roma’s list includes Gasperini, Farioli, Fabregas and Vieira

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.