Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- anonymousHD
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Ozbiljno? 

- legenda reala
- Kontakt:
Nema na stranici njihovoj ništa ,vidjećemo u narednim danima
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- anonymousHD
- Kontakt:
To sam i ja gledao, pa sam ga zato pitao je li ozbiljan. 

- skyisthelimit
bice i znak roditeljska paznja, zbog eksplicitnih scena masakriranja reala, masakr u Valenciji motornom pilomskyisthelimit je napisao/la:bice na sportklubu prenos u srijedu
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- Thunderstruck
- Kontakt:
Ja sam našao Sport 2 na Amosu, sutra prenose El Clasico, tako da je sve spremno
Nadam se više nego dobroj igri Reala jer vjerujem ako iko može prekinuti Barcinu dominaciju to je Mou.

Nadam se više nego dobroj igri Reala jer vjerujem ako iko može prekinuti Barcinu dominaciju to je Mou.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
Imam neki osjecaj da bi Di Stefano ovih dana mogo umrijet.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
- Nail for Real
- Kontakt:
Gluho bilo. Da razbijemo one, pa nek umre poslije.Portillo je napisao/la:Imam neki osjecaj da bi Di Stefano ovih dana mogo umrijet.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Pa hoće ako opet pukne petardaPortillo je napisao/la:Imam neki osjecaj da bi Di Stefano ovih dana mogo umrijet.

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
vele da je postao alergićan na petarde godine ili šta....LBJ MVP je napisao/la:Pa hoće ako opet pukne petardaPortillo je napisao/la:Imam neki osjecaj da bi Di Stefano ovih dana mogo umrijet.
Jes bogami, on je Barci na jednoj utakmici znao zabit po pet komada... a uz to je bio trener Reala kada smo ih dobili 5-0.KODRO je napisao/la:vele da je postao alergićan na petarde godine ili šta....LBJ MVP je napisao/la:Pa hoće ako opet pukne petardaPortillo je napisao/la:Imam neki osjecaj da bi Di Stefano ovih dana mogo umrijet.
nesjećam se ja toga jedino ove zadnje petarde a nešto strahujem da nećete postati imuni na to 

- Nail for Real
- Kontakt:
Pa sta pricas kad se ne sjecas. Cuj postao alergicanKODRO je napisao/la:nesjećam se ja toga jedino ove zadnje petarde a nešto strahujem da nećete postati imuni na to

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
jok bolan asli ti strahuješ od petaka. A buraz prićam samo ono ćega se sjećam hebiga
nadam se vašoj pobjedi i sretno vam sutra
hvalaames je napisao/la:nadam se vašoj pobjedi i sretno vam sutra

ps. sutra bar 2 sata prije utakmice postaviti mali milion stremova i ostalih vragova...
grehota da se minut propusti
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- anonymousHD
- Kontakt:
- legenda reala
- Kontakt:
jeli slobodan kanal ,taj na Amosu ili je kodiran ,jelThunderstruck je napisao/la:Ja sam našao Sport 2 na Amosu, sutra prenose El Clasico, tako da je sve spremno![]()
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
[youtube][/youtube]
Sera la decima!
Sera la decima!
Ozbiljno .. potvrdit ce na stranici sutra, eventualno prekosutra.anonymousHD je napisao/la:Ozbiljno?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.