NBA Playoffs 2024-2025
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- superFrankie
- Kontakt:
Re: NBA Playoffs 2024-2025
Kakva razocaravajuca utakmica 7
-
- Kontakt:
Jebga 75% uzima domaca ekipa game 7. Zato je HC bitan
@mogli
Ostaje da se vidi mada sumnjam, zna NBA da bi Wolvesi mozda i pomeli GSW, dok je sa Raketama duza serija.

Penzioneri out, nova era pocinje
- akisarajevo92
- Kontakt:
za mene kao neutralnog nema nista gore kad se nabrijes dap gledas G7 pa neka ekipa pobjegne na 20-30 razlike
Don't believe the hype.
Hardenu je vrijeme da se povuce kao i Bronu. Nisu vise igraci koji prave razliku.

Ocekujem da kopiraju taktiku Rocketsa i igraju sa Townsom i Robinsonom zajedno dosta.TripleThreat je napisao/la: ↑04 maj 2025, 03:26Blizu si ogromnog kiksa da će Knicksi izbaciti Boston![]()

Pa sta ti pricam, ne vrijedjam nego jednostavno penzioneri ne mogu vise voditi glavnu politiku. Ispadose Lakersi, Clippersi, sutra aBd GSW, sve ekipe sto im igraci sa 35+ godina imaju vazne uloge. Ant, SGA, Tatum, Brunson pa i Jokic (ima on jos bruku kosarke da igra na visokom nivou), to je novo kolo.Mogli je napisao/la: ↑04 maj 2025, 03:38Hardenu je vrijeme da se povuce kao i Bronu. Nisu vise igraci koji prave razliku.![]()
Ocekujem da kopiraju taktiku Rocketsa i igraju sa Townsom i Robinsonom zajedno dosta.TripleThreat je napisao/la: ↑04 maj 2025, 03:26Blizu si ogromnog kiksa da će Knicksi izbaciti Boston![]()
![]()
-
- Kontakt:
Pa da još sporiji budu u rotiranju i zatvaranju 101 ošutane trice BostonaMogli je napisao/la: ↑04 maj 2025, 03:38Ocekujem da kopiraju taktiku Rocketsa i igraju sa Townsom i Robinsonom zajedno dosta.TripleThreat je napisao/la: ↑04 maj 2025, 03:26Blizu si ogromnog kiksa da će Knicksi izbaciti Boston![]()
![]()

Ma ne mozes replicirati onu zonu, ono samo Udoka moze smislitiTripleThreat je napisao/la: ↑04 maj 2025, 03:52
Pa da još sporiji budu u rotiranju i zatvaranju 101 ošutane trice Bostona![]()

Nema hajra sa Hardenom.
-
- Kontakt:
Stats padder natjera svoj TD a to što je u reketu promaja nema veze. Tim Duncan over Jokić all day.
Da hoće više ispasti ubi me ovo svršavanje na Jokića gdje god se okrenem
Klipersi su bar uvidjeli da Kawhi ne može biti prva opcija (može druga), Harden ne može biti druga opcija, Powel nije faktor a Bogdanović ne može biti šesti igrač.
Ovo je bar što se tiče šampionske ekipe, za neku drugu rundu je dovoljno. Bar su se riješili Georga.
Ovo je bar što se tiče šampionske ekipe, za neku drugu rundu je dovoljno. Bar su se riješili Georga.
Kakav random zakljucakKennyKFCLofton je napisao/la: ↑04 maj 2025, 10:50Stats padder natjera svoj TD a to što je u reketu promaja nema veze. Tim Duncan over Jokić all day.

Covjek bi pomislio da su ih Washington Wizardsi pomeli sa 4-0, a ne Denver sa najboljim igracem lige u 7 utakmicadark44 je napisao/la: ↑04 maj 2025, 11:20Klipersi su bar uvidjeli da Kawhi ne može biti prva opcija (može druga), Harden ne može biti druga opcija, Powel nije faktor a Bogdanović ne može biti šesti igrač.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Druze, ja ga ne volim nikako, ali reci da Kawhi ne moze biti 1.opcija je apsurd nad apsurdima.dark44 je napisao/la: ↑04 maj 2025, 11:20Klipersi su bar uvidjeli da Kawhi ne može biti prva opcija (može druga), Harden ne može biti druga opcija, Powel nije faktor a Bogdanović ne može biti šesti igrač.
Kad je ovako zdrav, to je jedna od najsigurnijih prvih opcija u cijeloj ligi.Malo je igraca koje mozes uzeti ispred njega.
Prava pitanja su zasto je Harden nestao (po obicaju) i zasto Powell nije bio ni sjena igraca iz RSa u ovoj seriji?? To ih je kostalo ispadanja.
Da, ali ako hoćeš da budeš šampion ne smiješ se ovoliko mučiti i na kraju ispasti od Denvera koji ima dosta manjkavosti u svojoj igri.
@nezalaganje to je kad govorimo o apsolutno zdravom Kavaju koji može iznijeti i RS i PO, a to više ovaj Kavaj zbog svih problema koje ima ne može i to se neće desiti plus će početi opadati zbog godina. Cilj onog što sam želio da kažem jeste da im je potreban igrač istog nivoa kvalitete koji će se pobrinuti da se ekipa ne vrti oko play ina konstantno i da sa povoljnijim seedom uđu u PO, a da sve to vrijeme mogu da tempiraju/čuvaju Kavaja za PO ako žele titulu. Znači on kao prva opcija uz igrača kakav je Harden i sličnih igrača nikad više neće vidjeti titule da je prime Jordan.
@nezalaganje to je kad govorimo o apsolutno zdravom Kavaju koji može iznijeti i RS i PO, a to više ovaj Kavaj zbog svih problema koje ima ne može i to se neće desiti plus će početi opadati zbog godina. Cilj onog što sam želio da kažem jeste da im je potreban igrač istog nivoa kvalitete koji će se pobrinuti da se ekipa ne vrti oko play ina konstantno i da sa povoljnijim seedom uđu u PO, a da sve to vrijeme mogu da tempiraju/čuvaju Kavaja za PO ako žele titulu. Znači on kao prva opcija uz igrača kakav je Harden i sličnih igrača nikad više neće vidjeti titule da je prime Jordan.
Vise nisu ni smijesni ovi historijski chokeovi bradate prevareJames Harden in Game 7’s since 2020:
13.8 PPG
27.5% FG
16.7% 3PT
41.6 MPG
Shot below 30% FG in each of these games.
Average brojke

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ja kao vjerovao da klipe nesto mogu, a kao smetno da ljudi imaju najveceg chokera ikada kada dodje PO. Valjda me povuklo to sto je Khwai spreman i zdrav, al dzaba sve kad je bradata prevara u ekipi sa njim.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.