Amin!
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- FKSDoGroba
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Definitivno slazem se,valjda i Velez izdrzi ovdjeegocentrik je napisao/la: ↑03 maj 2025, 16:59Koliko god mrzili borac bolje je da oni uzmu titulu nego lazni
+1egocentrik je napisao/la: ↑03 maj 2025, 16:59Koliko god mrzili borac bolje je da oni uzmu titulu nego lazni
Ne može nikako, ako osvojimo kup željkan ide u Evropu.
-
- Kontakt:
A kakva je razlika Borac ili Zrinjski ??NoProfit je napisao/la: ↑03 maj 2025, 17:21+1egocentrik je napisao/la: ↑03 maj 2025, 16:59Koliko god mrzili borac bolje je da oni uzmu titulu nego lazni
Svejedno jbt ih .
Svaka čast momcima na pobjedi po onakvom kijametu.
Ako Borac uzme titulu, sljedece godine mozda al samo mozda nece uzeti jer slave 100god kluba.
A ako Zrinjski uzme titulu ove godine, sljedece centra niko nece preci i Borac ce hladno uzeti titulu.
Znaci sljedece godine vjerovatno uzimaju titulu jer slave 100god al eto ostaje 0,00001% nade da ce mozda pustiti nekom drugom titulu ako ove godine uzmu.
A ako Zrinjski uzme titulu ove godine, sljedece centra niko nece preci i Borac ce hladno uzeti titulu.
Znaci sljedece godine vjerovatno uzimaju titulu jer slave 100god al eto ostaje 0,00001% nade da ce mozda pustiti nekom drugom titulu ako ove godine uzmu.
-
- Kontakt:
Oni će otimati sljedeću sezonu svakako .ado-hz je napisao/la: ↑03 maj 2025, 17:36Ako Borac uzme titulu, sljedece godine mozda al samo mozda nece uzeti jer slave 100god kluba.
Da Zeka ne forsira ovo 3 5 2 sranje koje nam na silu prolazi nekad mislim da bi još vise bodova imali.Danas je očigledan primjer.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Nek im ne daju licencu i top

Hajde da mi osvojimo kup i da nas qrac boli za ostale. Takav mentalitet nam treba ybo vas tudja basca.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
+1.keli je napisao/la: ↑03 maj 2025, 18:25Hajde da mi osvojimo kup i da nas qrac boli za ostale. Takav mentalitet nam treba ybo vas tudja basca.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Ristić i danas uvali
Ma kakvi tih kalkulacija nema uopste, otimace i jedni i drugi kad im ae pruzi prilika kao sto su cim im se prozila prilika oteli i nama i velezu. Kao sto su cim im se pruzila prilika istu iskoristili da izbace Mladost i Krupu jer im se nisu uklapali u racunice. Da ima to da ce pustiti da ide po nekom kljucu, ove bi sezone mi vec slavili titulu, ne treba se zanosit i nadati nekom sazaljenju i milosti fasista, trebamo jebga mi traziti nacine da zastitimo svoju ekipu po svaku cijenu i na svaki nacin.ado-hz je napisao/la: ↑03 maj 2025, 17:36Ako Borac uzme titulu, sljedece godine mozda al samo mozda nece uzeti jer slave 100god kluba.
-
- Kontakt:
Kao što rekoh.Peljto ih neće oštetiti,što im je sasvim dovoljno.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑30 apr 2025, 21:04Nema taj derbi nikakve veze sa nam i suđenjem kako sudi nama.obrijanopile je napisao/la: ↑30 apr 2025, 18:52U Mostaru je X 100%. Sve ce uraditi da Zrinjski ne pobjedi, isto kao sto je radio da bude X kada samo igrali u Vrapcicim, gdje nije cist penal svirao za nas, a i mogući za Velež. Poslije kazne od 6 utakmica na samom početku sezone postao je sudija sa zadatkom u korist Borca. Zrinjski nece pobjediti 1000%.
Zrinjski isključivo traži Peljtu, naravno kad ne mogu dobiti svoje plačenike jer ih Peljto neće oštetiti.Imat će sve uslove za igru,a ekipa kao Zrinjski to zna iskoristiti.
Kad si vidio da Zrinjskom u bitnoj utakmici sudi Gigović, Kazlagić,Njegomirović???Nikad.
Il su latini il je Peljto.
Dace amidza vico

-
- Kontakt:
Bravo za komentar. Propala sezona kad se Guli povrijedio. A mi proigrali jos bolje sa sarenim sastavom.Bordotim je napisao/la: ↑03 maj 2025, 16:12Kad se ja sjetim kako su skoro svi tvrdili da je Guli = ko cijela ekipa i da bez njega ne možemo nikako više, u ovih par utakmica smo vidili da možemo i bez njega, eh to je po meni najbitnije i jos veća pobjeda za nas, jako bitna stvar za budućnost. Naravno poslije svake utakmice svi mi znamo bolje, zato i volimo fudbal, jer nikad ne znaš kako će biti na kraju.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑03 maj 2025, 15:45Kad se sjetim da su pojedini htjeli na zimu da pustimo Kyeremeha![]()
Ne treba budalasati,dati covjeku papir nek sam napise koliko hoce i nek produzi.
Da smo ispali levati sad bi bili bez finala i imali jednu pobjedu manje u derbiju
Čestitke svima u klubu, korak po korak idemo još jače i bolje, samo Sarajevo![]()
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
- luckystrike
- Kontakt:
luckystrike je napisao/la: ↑02 maj 2025, 21:34@esprit24 @AVNOJ mi idemo po tri boda akoBogda, svaki po jedan da ponese.

Sreća pa nisam prejudicirao ništa prije utakmice. Bio bih prezadovoljan i s 0 1. Ovako ostaje samo žal što nisam imao šešir na glavi.
šta šta je, je*em ti
-
- Kontakt:
Momci i sefe svaka cast za danasnju utakmicu.
Pored 4 komada imali smo jos prilika koje nismo iskoristili, ali akobogda jos bolje ove kup utakmice odraditi i kraj prvenstva i onda priprema za Evropu.
Pored 4 komada imali smo jos prilika koje nismo iskoristili, ali akobogda jos bolje ove kup utakmice odraditi i kraj prvenstva i onda priprema za Evropu.
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, BeYaZ, bosnas_, fera, johntravolta123, keli, napoleon72, NazorUso, Shategabri, SHZ82, spezial, Vanja8, xinxee i 89 gostiju.