RŠD Velež Mostar
Re: RŠD Velež Mostar
72% lopta u njihovom posjedu, hvala doviđenja
Ali primit go u 96-toj minuti je velika šteta i ne mogu da vjerujem šta nam se desilo i kako smo tako pali. Nemam protiv Peljte ništa, ali nas je danas čovjek unakazio sa žutim kartonima tako da će nam u idućoj utakmici protiv Borca nedostajati 5 igrača.
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
Stvarno nisam gledao tekmu,ali mi zapara uši ovo unakazio žutim kartonima..de mi reci jesu li ti kartoni zaista bili opravdani,je li to sve bilo za žute..ali objektivno..
Treba otvoreno prozvati krivca za sunovrat nase svetinje. Admir Rahimic je novi Azmir. U nekoliko mjeseci nam je doveo Čanadija i otjerao ga. Onda doveo Turcina i otjerao ga. Doveo Mravca i otjerao ga. Sad doveo ovog da ga otjera za mjesec. Skupštinu treba sazvati i dok je vrijeme zahvaliti mu se na tome sto nas je vratio deset godina unazad.
Ovdje je najveći problem sto nemas vezni red i nemas odbranu... Nemas igraca da zna iz vlastitog polja prenijeti loptu na protivnicki dio,samim tim nemas igrača koji zna zadržati loptu,prebrzo se gube lopte i zato dobijas to da ti Gošk zabije 2 komada kući... Taj segment igre ne može popravit ni Trnovac,jer pored kondicije treba znati igrati i imati malo mozga u ekipi... Najlakse je napucat iz 16 metara i onda posjed 32% i kontas pobijedit...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Imamo najboljeg zadnjeg veznog u ligi Halilovići ali sve oko njega je crno bijeli svijet. Osim njega veza ne postoji. Treba osigurati ostanak da nam zadnje kolo ne bude odlucujuce. Jutros dobih informacije da se sprema Skupština i da ce biti promjena. Ne znam ko ce umjesto Admira za predsjednika ali ko god bude bice bolji covjek na ovoj poziciji.rishovski je napisao/la: ↑04 maj 2025, 01:52Ovdje je najveći problem sto nemas vezni red i nemas odbranu... Nemas igraca da zna iz vlastitog polja prenijeti loptu na protivnicki dio,samim tim nemas igrača koji zna zadržati loptu,prebrzo se gube lopte i zato dobijas to da ti Gošk zabije 2 komada kući... Taj segment igre ne može popravit ni Trnovac,jer pored kondicije treba znati igrati i imati malo mozga u ekipi... Najlakse je napucat iz 16 metara i onda posjed 32% i kontas pobijedit...
Nadat se da ce doci neko bolji... Ali kako god mora se dovesti 6-7 igraca ali da imas koristi od njih a ne da griju klupu... Naredna sezona ce biti pakao,ako se ne dovede nesto kvalitetno,tesko da ce se opstati u ligi... ali prvo se treba izboriti ove sezone..milihadz je napisao/la: ↑04 maj 2025, 08:07Imamo najboljeg zadnjeg veznog u ligi Halilovići ali sve oko njega je crno bijeli svijet. Osim njega veza ne postoji. Treba osigurati ostanak da nam zadnje kolo ne bude odlucujuce. Jutros dobih informacije da se sprema Skupština i da ce biti promjena. Ne znam ko ce umjesto Admira za predsjednika ali ko god bude bice bolji covjek na ovoj poziciji.rishovski je napisao/la: ↑04 maj 2025, 01:52Ovdje je najveći problem sto nemas vezni red i nemas odbranu... Nemas igraca da zna iz vlastitog polja prenijeti loptu na protivnicki dio,samim tim nemas igrača koji zna zadržati loptu,prebrzo se gube lopte i zato dobijas to da ti Gošk zabije 2 komada kući... Taj segment igre ne može popravit ni Trnovac,jer pored kondicije treba znati igrati i imati malo mozga u ekipi... Najlakse je napucat iz 16 metara i onda posjed 32% i kontas pobijedit...
Svaka cast za jučerašnju herojsku borbu, malo je falilo da osvojite bod protiv ekipe koja je unaprijed bila upisala bodove.
Kako god, najvažnije je da su se skupstinari i RA probudili i shvatili o kakvom se prodavacu ubleha radi. Nije kasno, a ima uvijek ljudi spremni da se prihvate posla. Odmah nakon Skupstine novo rukovodstvo treba trenera izabrati i sloziti ekipu za narednu sezonu. Biće problema jer imamo dugova napravljenih u zadnjih šest mjeseci ali moze se sve rijesiti. Iduca sezona ce biti strasna. Vico ce imati svoje cetiri ekipe i nijedna nece biti ugrozena. Zrinjski ce vuci svoje. Uzas nas ocekuje i ako ne reagujemo pametno onda smo u problemu
Objektivno, možda su trojica bila za žutog kartona, ali dati Šikalu u zadnjih 2 minuta drugi žuti tj. crveni je malo pretjerano. Ok, mi da krenemo i sa najjačim sastavom u Banja Luku izgubit ćemo sigurno, tako da ja očekujem od novog trenera da u "vatru ubaci" Kuku, Đulimana i još nekog od dječaka. Ko zna, možda ta djeca išcupaju bod Borcu, nikad se ne zna....Forzaaaa.
Svaka čast Slobodi kako se bori protiv Igmana i ovog Saida treba podhitno nakon završetka ove sezone dovesti u redove Veleža, jer momak je baš potencijal i dosta je bolji i od Pierota koji ja konačno otišao iz Veleža i onog Ogla kojeg isto treba vratiti u Tursku odakle je došao.
Said ima 32 godine,ja ne vidim po cemu je on potencijal...salmy je napisao/la: ↑09 maj 2025, 22:54Svaka čast Slobodi kako se bori protiv Igmana i ovog Saida treba podhitno nakon završetka ove sezone dovesti u redove Veleža, jer momak je baš potencijal i dosta je bolji i od Pierota koji ja konačno otišao iz Veleža i onog Ogla kojeg isto treba vratiti u Tursku odakle je došao.
Jel moguće da neko nije čuo za Saida ako se misli na Huseinovića...ja bio klinjo kada je on bio potencijal,pa Werder pa ostalo je hisorija,a ja već stari parip i Said ima 37 godina...
Nisam drug mislio na Saida Huseinovica, nego na stranca SAID AHMED SAID afričkog porijekla, koji je Želji usred Sarajeva nedavno zabio golčinu makazicama i to Mufticu najperspektivnijem mladom golmanu u BiH. I nema veze jel ima 30 ili 32 godine, momak bolje igra od 60% naših igrača. Gledam sinoć Rođene protiv Borca, isto ko da se raduju što su izgubili samo sa 1:0. Drugo, treba se dobro spremit protiv Sarajeva, jer poslije "jučerašnje prodaje" protiv Širokog, moramo se dobro zapitati da ne podletimo na 9 mjesto koje vodu u Prvu ligu Federacije. Nadam se da ćemo Sarajevu bar bod iščupati i Slogu pobjediti ali nemamo mi rostera i svakako da je za sve ove nedaće koje nas prate kriv onaj ćelavi monstrum ....
Nije bolan taj Sajid... Ovo je onaj iz Slobode,afrikanac.. .

Aha..ok drug..do mene je..iskreno izvini...salmy je napisao/la: ↑11 maj 2025, 12:03Nisam drug mislio na Saida Huseinovica, nego na stranca SAID AHMED SAID afričkog porijekla, koji je Želji usred Sarajeva nedavno zabio golčinu makazicama i to Mufticu najperspektivnijem mladom golmanu u BiH. I nema veze jel ima 30 ili 32 godine, momak bolje igra od 60% naših igrača. Gledam sinoć Rođene protiv Borca, isto ko da se raduju što su izgubili samo sa 1:0. Drugo, treba se dobro spremit protiv Sarajeva, jer poslije "jučerašnje prodaje" protiv Širokog, moramo se dobro zapitati da ne podletimo na 9 mjesto koje vodu u Prvu ligu Federacije. Nadam se da ćemo Sarajevu bar bod iščupati i Slogu pobjediti ali nemamo mi rostera i svakako da je za sve ove nedaće koje nas prate kriv onaj ćelavi monstrum ....
-
- Kontakt:
Bit ce gutavo ovo do kraja, nimalo mi nismo bezbjedni.
Opstanak se trebao obezbijediti u prvom dijelu ove zadnje trećine prvenstva, kad se igralo protiv donjeg doma.spolacentra je napisao/la: ↑11 maj 2025, 21:28Bit ce gutavo ovo do kraja, nimalo mi nismo bezbjedni.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Samo naivni bošnjo vjeruje u ovu truhlu ligu, a danas Borac prodade bodove Radniku za opstanak, a Sarajevo sad zapelo protiv nas ko da igraju ligu prvaka. E moji Rođeni, teško nama sa ovoliko dušmana...Fuj
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.