FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zekic mora progutati ponos i poceti vise koristiti Turkesa.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Sta je s ovim Turkesom? Momak je odigrao doktorski protiv radnika i nestao. Evo i danas dva pacerska gola. Posebno je zanimljiva lazna kretnja kod drugog gola. Vidi se da je školovan igrač.
Mi nikada odustati necemo...
-
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Dobar je Turkeš, ali isto tako u užasnoj je formi bio.
Gordeziani ponovo sasvim solidan, moram reći da se malo pomalo nameće Zekiću kao dobar izbor.
Ružno za reći, ali nije toliko loše došla povreda Gulasha. Dobili su ostali više prostora, sad je malo jasnija situacija oko nekih igrača.
Gordeziani ponovo sasvim solidan, moram reći da se malo pomalo nameće Zekiću kao dobar izbor.
Ružno za reći, ali nije toliko loše došla povreda Gulasha. Dobili su ostali više prostora, sad je malo jasnija situacija oko nekih igrača.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Rogic panter
-
- Kontakt:
Kaže im Lovre sa gola, "pič..ka vam materina igrajte lopte sta ste stali" 

Bravo Sarajevo ! Ovako treba i dalje igrati, ubacivati puno sa strana u 16 a napadaci ako znaju onda golovi ne izostaju. Ne treba forsirati tika taka i unositi loptu u gol
"Vidjećemo da li će ga vaditi Zekić"
Izvadi ga Zekicu!
Izvadi ga Zekicu!
Turkes samo treba podrsku od strane Zekica i kontinuitet utakmica, sigurno nas najbolji napadac.
-
- Kontakt:
Danas smo u 4-4-2.
Meni to nekako puno sigurnije, igra se vise ,lopta na zemlji bekovi se ubacuje itd . Al et ...
Bravo Sarajevoooo
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 03 maj 2025, 14:24, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Turkes je imao problema sa leđima velikih.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Pa dobro im je i rekao. Ovako smo "stali" i poslije 2:0 na derbiju pa kasnije fasovali go i uveli se u nervoznu utakmicu. Ako zabiješ za 0:3 onda možeš "laganije" igrati, bez srljanja i glupiranja.ajdohordas je napisao/la: ↑03 maj 2025, 14:15Kaže im Lovre sa gola, "pič..ka vam materina igrajte lopte sta ste stali"![]()
Jattu ostaviti u svlačionici na poluvremenu, gurnuti nekog s klupe ko se nije puno naigrao.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Bravo za Turkesa, kritikovao sam ga prije ali danas zasluzuje pohvale.
You are someone else I am still right here
Odlicno poluvrijeme u kakvim se uslovima igra. Dobar Turkes dobar Gorde.
Vjervoatno bi Turkes dobio i prije sansu da nije imao probleme s ledjima. Zasluzio je prvu protiv ubica, cak bi mozda isto kreno Gorde i Turkes da se ja pitam.
Baltu ubacit umjesto Jatte, nek se igra malo da se dovede u red.
Onda ubacit Tiru i Keru umjesto gore 2
Kapetanovic isto priliku da dobije
Vjervoatno bi Turkes dobio i prije sansu da nije imao probleme s ledjima. Zasluzio je prvu protiv ubica, cak bi mozda isto kreno Gorde i Turkes da se ja pitam.
Baltu ubacit umjesto Jatte, nek se igra malo da se dovede u red.
Onda ubacit Tiru i Keru umjesto gore 2
Kapetanovic isto priliku da dobije
-
- Kontakt:
Mislim da ce Bubanja i Kyeremeh uci sada koliko sam shvatio.Pendulum je napisao/la: ↑03 maj 2025, 14:21Pa dobro im je i rekao. Ovako smo "stali" i poslije 2:0 na derbiju pa kasnije fasovali go i uveli se u nervoznu utakmicu. Ako zabiješ za 0:3 onda možeš "laganije" igrati, bez srljanja i glupiranja.ajdohordas je napisao/la: ↑03 maj 2025, 14:15Kaže im Lovre sa gola, "pič..ka vam materina igrajte lopte sta ste stali"![]()
Jattu ostaviti u svlačionici na poluvremenu, gurnuti nekog s klupe ko se nije puno naigrao.
-
- Kontakt:
Dobra igra
Dobra takticka postavka
Dobra takticka postavka
rutinski 1.poluvrijeme, Turkes dobar 3 sanse dva gola drago mi je da se vraca bio je bas los par utakmica.
Mozda mu i ova taktika 442 bolje odgovara, vjerujem da bi u 4231 bio jos bolji.
Nadam se da ce uci jako i u 2.pol i privesti utakmicu kraju. Jatta mora pripaziti radi zutog jos je neiskisan i vidi se da mu fali tog iskustva. Krdzalic novi Mehmefovic bukvalno nista, naprijed bezveze valja loptu nazad uopste ne prati igrace kod suta Jovica mislim da je Rogic bas njemu psovao
Uglavnom uzeti 3 boda i potpuna koncentracija na kup
Mozda mu i ova taktika 442 bolje odgovara, vjerujem da bi u 4231 bio jos bolji.
Nadam se da ce uci jako i u 2.pol i privesti utakmicu kraju. Jatta mora pripaziti radi zutog jos je neiskisan i vidi se da mu fali tog iskustva. Krdzalic novi Mehmefovic bukvalno nista, naprijed bezveze valja loptu nazad uopste ne prati igrace kod suta Jovica mislim da je Rogic bas njemu psovao
Uglavnom uzeti 3 boda i potpuna koncentracija na kup
Ma tesko je naci formu kad ne igras, mislim nije Nistelrooy. Sto se tice Gordezianija po meni je malo spor, ali sam mozda samo ja takvig dojma, ili naviknut na Gulija. Svejedno, mislim da su svi bas okej, i ako bude kakve srece da ostavimo cijelu ekipu na okupu za slijedecu sezonu. Pokazuju da su sve bolji i u ovim izmijesanim sadtavima.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 maj 2025, 14:14Dobar je Turkeš, ali isto tako u užasnoj je formi bio.
Za kraj, ovo sto si rekao za Gulasha, vjerujem da je opsti dojam, realno se nekako vise bore. Imam utisak da kad je on tu, samo ga tovare loptama i u fazonu su ko mi sa tribina, rijesit ce on to. Jest on najbolji, ali trebaju to i ostali koristit.
-
- Kontakt:
Jattu izvaditi da ne pocrveni, i pametno sad u drugom probati traziti taj treci i onda je puno lakse privesti tekmu samom kraju. 

Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Chony533, feniksptica, HyperOS, johntravolta123, mercurial, muhamedhulk, Proximic i 95 gostiju.