Ovo je top topova!
Serije (sve o serijama na jednom mjestu)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Serije (sve o serijama na jednom mjestu)
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
To su dvije od jedno 50-ak mana

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Gumistucna
- Kontakt:
ja sam zbog fejk naglaska prestao gledat,užas
А " &, & ?
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
-
Na Netflixu počelo prikazivanje serije Eternaut rađene po legendarnom istoimenom stripu koji je fenomenalan.
Pogledao prvu epizodu, obećava ..
U linku kratak sadržaj i nekoliko stranica stripa na uvid...
https://www.fibra.hr/katalog/izdanja/or ... rnaut/525/
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
it's football day
Odlična serija. I od mene preporukaPiazzaGrande je napisao/la: ↑01 maj 2025, 13:28Na Netflixu počelo prikazivanje serije Eternaut rađene po legendarnom istoimenom stripu koji je fenomenalan.
-
Bio sam malo skeptičan hoće li uspjeti adaptirati ovaj kultni strip ali čini mi se da su argentinci odradili dobar posao...dzemil je napisao/la: ↑02 maj 2025, 11:46Odlična serija. I od mene preporukaPiazzaGrande je napisao/la: ↑01 maj 2025, 13:28Na Netflixu počelo prikazivanje serije Eternaut rađene po legendarnom istoimenom stripu koji je fenomenalan.
Prva sezone završava negdje na pola stripa, čitam da su najavili još 8 epizoda druge, ujedno i završne sezone.
Mljac!
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Nemam pojma za taj strip, ali ovo su sve vrhunski argentinski glumci. Sve je tip top. Naravno da raduje nastavak serije, mada sama tematika nije baš po mom ukusu (kukci), ali kad se nešto vrhunski odradi onda i te stvari ne smetaju, posebice ako nisu sami po sebi smisao.PiazzaGrande je napisao/la: ↑03 maj 2025, 11:36Bio sam malo skeptičan hoće li uspjeti adaptirati ovaj kultni strip ali čini mi se da su argentinci odradili dobar posao...dzemil je napisao/la: ↑02 maj 2025, 11:46Odlična serija. I od mene preporukaPiazzaGrande je napisao/la: ↑01 maj 2025, 13:28Na Netflixu počelo prikazivanje serije Eternaut rađene po legendarnom istoimenom stripu koji je fenomenalan.
Prva sezone završava negdje na pola stripa, čitam da su najavili još 8 epizoda druge, ujedno i završne sezone.
Mljac!
na torrentima prva epizoda nove sezone The Walking dead Dead City
Upalim neki dan ovu seriju Silo, završio sam obje sezone. Nije loša ali je prespora i Bog zna koliko je mogu razvući, podsjeća me na From po tome.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- JayCatwright
- Kontakt:
Pa od pocetka se zna da ce biti 4 sezone i zapravo pacing je jako dobar, ide sve fluidno, zna se i ideja za narednu sezonu, sve je po knjigama.
Jako dobra prva epizoda, stari Negan je showman pravi

GGMU
Znam sve ali meni je dosta spora i prilično se teško povezati sa likovima. Doduše druga sezona ima dinamičniju radnju i generalno mi je bolja od prve.JayCatwright je napisao/la: ↑04 maj 2025, 18:24Pa od pocetka se zna da ce biti 4 sezone i zapravo pacing je jako dobar, ide sve fluidno, zna se i ideja za narednu sezonu, sve je po knjigama.
- JayCatwright
- Kontakt:
Kojim redom se ovo gleda, pregledao sam glavnu seriju, sta naredno ide? Gleda mi se nesto sa zombijima

Gledaj šta hoćeš,nije da ima neki poseban redoslijed,mislim da imaju tri serije nastale nakonTWDJayCatwright je napisao/la: ↑04 maj 2025, 18:56Kojim redom se ovo gleda, pregledao sam glavnu seriju, sta naredno ide? Gleda mi se nesto sa zombijima![]()
Gledaj kako je izlazilo. Pored The Walking Dead, ide Dead City, pa Daryl Dixon, pa The Ones Who Live. Fear the Walking Deadje isao i uporedo, mozes gledati, ima par likova sporednih iz originalne serije koji se tu pojavljuju, World Beyond i ne moras. Nema puno veze sa ostalima.JayCatwright je napisao/la: ↑04 maj 2025, 18:56Kojim redom se ovo gleda, pregledao sam glavnu seriju, sta naredno ide? Gleda mi se nesto sa zombijima![]()
GGMU
Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb i 21 gost.