Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

DAVID VILLA
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la DAVID VILLA » 15 apr 2011, 19:28

Pozz raja..... :D :D :D
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 15 apr 2011, 19:31

Pu jbt jesam se razbolio, jutros imao užasnu alergiju, uvijek je imam u proljeće. Sav sam nateknut još popodne iziđem malo lopte s društvom i uhvati nas pljusak, evo temperatura 38, glava boli užasno. :evil:

VolimLoserpool :mrgreen: i LBJMVP želim vam sretan rođendan i sve najbolje momci.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 15 apr 2011, 19:33

*p!p!t@* je napisao/la:
mandraX je napisao/la:@pipipipi :mrgreen:

dobar brate, nema šta... :D imaL' u Mostaru šta novo? Bio sam jučer, smorio se, bezze iš'O, dosadan ti grad majkem' :lol:
:lol: :lol: :lol: Znam brate,znam :lol: Ima eo tekma sutra a imam neko takmicenje prije nje tako da sam kuci nekkad pred vece :lol: :lol: sta mai u Stocu :D

Ništa 'sem mevluda :mrgreen:

_karabaja_
Kontakt:

Post Postao/la _karabaja_ » 15 apr 2011, 19:35

DAVID VILLA je napisao/la:Pozz raja..... :D :D :D
Jbt od tvojih 1099 postova oko 900 ih je upravo tako "Pozz raja..... :D :D :D ".
Kad god udjem na chat (a ulazim cesto) vidim kako ti pozdravljas raju, ohani malo ;).
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 15 apr 2011, 19:36

Bosco je napisao/la:jbt jesam se razbolio, jutros imao užasnu alergiju, uvijek je imam u proljeće. Sav sam nateknut još popodne iziđem malo lopte s društvom i uhvati nas pljusak, evo temperatura 38, glava boli užasno.
Oj kako sam se ja umorio igr'o fudbala. :P
FK Pjetlovi

kivi
Kontakt:

Post Postao/la kivi » 15 apr 2011, 20:02

hebem ti kisu. sad je nasla padat :evil: :evil: :evil: :evil:
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 15 apr 2011, 20:05

kivi je napisao/la:hebem ti kisu. sad je nasla padat :evil: :evil: :evil: :evil:
sto...jeste li to trebali igrati na turniru :D mi neki dan igrali po kisi i popusili 5:1 od klesara :mrgreen: :oops: :lol:
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

kivi
Kontakt:

Post Postao/la kivi » 15 apr 2011, 20:15

CeMa je napisao/la:
kivi je napisao/la:hebem ti kisu. sad je nasla padat :evil: :evil: :evil: :evil:
sto...jeste li to trebali igrati na turniru :D mi neki dan igrali po kisi i popusili 5:1 od klesara :mrgreen: :oops: :lol:
ma konto malo u grad. sad su ovi vasi igrali, popusili su :mrgreen: :mrgreen: mi u ponedjeljak protiv onih kamenorezaca. razvalicemo ih. sutra trebamo protiv konobara na onom drugom turniru igrat, al igrali na ovom sto i vi igrate 2-2 protiv njih. ja zabio gol :D :D sto nisi igro maloprije :?: :?:
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 15 apr 2011, 20:17

[youtube][/youtube]

kakve rayban-ke kod Ace :D

inace jedan od rijetkih novokomponovanih na ciji bi nastup izdvojio par maraka 8-)

al naocale su mu vrh :oops:
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 15 apr 2011, 20:26

kivi je napisao/la:
CeMa je napisao/la:
ma konto malo u grad. sad su ovi vasi igrali, popusili su :mrgreen: :mrgreen: mi u ponedjeljak protiv onih kamenorezaca. razvalicemo ih. sutra trebamo protiv konobara na onom drugom turniru igrat, al igrali na ovom sto i vi igrate 2-2 protiv njih. ja zabio gol :D :D sto nisi igro maloprije :?: :?:
ma jarane ako ces u grad, kisa ti ne treba smetati...fino u kafic i odvali se :D ma nisam htio igrati veceras da se ne sramotim dzaba :lol: koliko su ga popusili ovi moji i jeli igrao iko iz mog razreda :?:
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 15 apr 2011, 20:27

Bravo @Puma, ne slušam uopšte Grand umjetnike i najviše volim Džonija i malo trancea, ali coA je legenda i stvarno mi se sviđa skoro svaka njegova pjesma i jedini je umjetnik kojeg volim od tih silnih seljaka danas. Jasno je da mu glas i nije neki, ali ima ono nešto pa ga raja i voli. A i pjesmice su mu fine. Nekada mi je najdraža bila Nema te, nema. :)

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 15 apr 2011, 20:28

ON: Cao
ONA:Cao
ON:Kako se lepo slazemo!
ONA: …..
ON:Imas MSN?
......ONA: Nemam!
ON:A gace?
ONA:MRS PERVERZNJAKU JEDAN–>…is logged off
ON:A u picku materinu zasto uvek stavim g umesto f

kivi
Kontakt:

Post Postao/la kivi » 15 apr 2011, 20:30

jes igr'o je onaj iz albanije i onaj mali dzino ja mislim. ma poglamali su ga 7-1 il vise. ma idem aBd u grad. samo mi se jarani ne javljaju :? :?
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 15 apr 2011, 20:33

kivi je napisao/la:jes igr'o je onaj iz albanije i onaj mali dzino ja mislim. ma poglamali su ga 7-1 il vise. ma idem aBd u grad. samo mi se jarani ne javljaju :? :?
hahahha..znam ja kad ne trebam igrati :D ja cu aBd sutra u grad, veceras pauziram ;)

domineysn
Kontakt:

Post Postao/la domineysn » 15 apr 2011, 20:34

slika

Kakav odgovor. :mrgreen:
Still learning...

_karabaja_
Kontakt:

Post Postao/la _karabaja_ » 15 apr 2011, 20:36

Bosco je napisao/la:Bravo @Puma, ne slušam uopšte Grand umjetnike i najviše volim Džonija i malo trancea, ali coA je legenda i stvarno mi se sviđa skoro svaka njegova pjesma i jedini je umjetnik kojeg volim od tih silnih seljaka danas. Jasno je da mu glas i nije neki, ali ima ono nešto pa ga raja i voli. A i pjesmice su mu fine. Nekada mi je najdraža bila Nema te, nema. :)
Ima dobar band iza sebe (ako ne i najjaci od folk pjevaca) i tekstovi su mu relativno dobri i imaju smisla.
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 15 apr 2011, 20:38

Bosco je napisao/la:Bravo @Puma, ne slušam uopšte Grand umjetnike i najviše volim Džonija i malo trancea, ali coA je legenda i stvarno mi se sviđa skoro svaka njegova pjesma i jedini je umjetnik kojeg volim od tih silnih seljaka danas. Jasno je da mu glas i nije neki, ali ima ono nešto pa ga raja i voli. A i pjesmice su mu fine. Nekada mi je najdraža bila Nema te, nema. :)
Ima ono nesto, uravo to sto ga odvaja od drugih i on je bar meni skroz u drugom kosu u odnosu na druge ;)
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 15 apr 2011, 20:54

Puma je napisao/la:
inace jedan od rijetkih novokomponovanih na ciji bi nastup izdvojio par maraka 8-)

al naocale su mu vrh :oops:

jbo Acu, vidi mu 'čala :o :o

imal' kod nas gdje kupiti ovakve, al da nisu one od petaka :lol:
FORZA MARŠAL !!!

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 15 apr 2011, 21:03

Po meni Aco nije neki pjevač . Većinu pjesama je prepjevao , ali istina volim ga poslušati nekad jer ima taj glas koji svakoj pjesmi da nešto novo . Ali Šako odvaljuje sa novim pjesmama :D

asylum
Kontakt:

Post Postao/la asylum » 15 apr 2011, 21:10

Unica_Liverpool_ je napisao/la:
ON: Cao
ONA:Cao
ON:Kako se lepo slazemo!
ONA: …..
ON:Imas MSN?
......ONA: Nemam!
ON:A gace?
ONA:MRS PERVERZNJAKU JEDAN–>…is logged off
ON:A u picku materinu zasto uvek stavim g umesto f
A na cem se dopisuju? :D

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: JackW i 5 gostiju.