Pa zato sto su sprcani, rado bi oni sinoc zavrsili seriju da su mogli, ne voli niko dodatne tekme jer nikad ne znas sta moze biti, posebno u ovoj situaciji Raketa jer se eventualnom pobjedom vracaju kuci za game 7, dodatni motivBrokula je napisao/la: ↑01 maj 2025, 13:19Gospoda, vidjeli da ce izgubit i digli ruke odma. Nema potrebe znojit se
NBA Playoffs 2024-2025
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs 2024-2025
Kao da im treba veci motiv od toga da ako izgube idu na godisnji.alemsa je napisao/la: ↑01 maj 2025, 13:27Pa zato sto su sprcani, rado bi oni sinoc zavrsili seriju da su mogli, ne voli niko dodatne tekme jer nikad ne znas sta moze biti, posebno u ovoj situaciji Raketa jer se eventualnom pobjedom vracaju kuci za game 7, dodatni motiv![]()
Nisam zabrinut, bit ce 15 razlike u SF na kraju
-
TripleThreat
- Kontakt:
Sjećam se, ne tako davno, prije samo mjesec i kusur, kako je ovdje bilo prognoza kako su Lakersi glavni favoriti za izlazak sa zapada.
Koliko dobar niz u regularnoj sezoni zaslijepi pojedine
Koliko dobar niz u regularnoj sezoni zaslijepi pojedine
"Your favorite player's favorite player" - MB
Sad su WolwesiTripleThreat je napisao/la: ↑01 maj 2025, 15:20Sjećam se, ne tako davno, prije samo mjesec i kusur, kako je ovdje bilo prognoza kako su Lakersi glavni favoriti za izlazak sa zapada.
Koliko dobar niz u regularnoj sezoni zaslijepi pojedine![]()
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Igrat ce Bron jos, da pumpa poene da ga nikad niko nece stici. K'o Ronaldo sto pumpa golove u Portugalu 
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Sve izvan finala OKC-CLE/BOS ce biti OGROMNO iznenadjenje.Po meni OKC moze ugroziti samo DEN, jer sam vidio i u RSu da im stvaraju probleme u match upu i to ce im biti najteza serija do eventualnog NBA finala sigurno.
Zapad jeste dubok, ekipe imaju kvalitetu ali su jos uvijek nesredjene, da tako kazem. MEM mijenja trenera i treba odluciti idu li dalje sa JJJom i Morantom, DEN treba klupu, LAL su se tek organizovali nakon trejda, HOU je mlad, GS je u padu, LAC su se pronasli sa zdravim Kawhiem, ali evo su pred ispadanjem itd.
MIN tu jedina, uz OKC, ima identitet i kontinuitet i to se i vidjelo u ovoj 1.rundi.
Na Istoku je jasna slika.Svi su i igrom i kvalitetom stepenicu nize od BOS i CLE.
Zapad jeste dubok, ekipe imaju kvalitetu ali su jos uvijek nesredjene, da tako kazem. MEM mijenja trenera i treba odluciti idu li dalje sa JJJom i Morantom, DEN treba klupu, LAL su se tek organizovali nakon trejda, HOU je mlad, GS je u padu, LAC su se pronasli sa zdravim Kawhiem, ali evo su pred ispadanjem itd.
MIN tu jedina, uz OKC, ima identitet i kontinuitet i to se i vidjelo u ovoj 1.rundi.
Na Istoku je jasna slika.Svi su i igrom i kvalitetom stepenicu nize od BOS i CLE.
Mogu ih Clippers ugroziti da su uspjeli proci, dobar je to matchup za Clippe. Zubac bi Cheta ubio, plus Kawhi na SGA. Dobar, dobar matchupNEZALAGANJE je napisao/la: ↑01 maj 2025, 15:49Sve izvan finala OKC-CLE/BOS ce biti OGROMNO iznenadjenje.Po meni OKC moze ugroziti samo DEN, jer sam vidio i u RSu da im stvaraju probleme u match upu i to ce im biti najteze serija do eventualnog NBA finala sigurno.
Debeli izgleda kao da ima 35 umjesto 25 godina. Masterclass gospodina Harrisona.TripleThreat je napisao/la: ↑01 maj 2025, 15:20Sjećam se, ne tako davno, prije samo mjesec i kusur, kako je ovdje bilo prognoza kako su Lakersi glavni favoriti za izlazak sa zapada.
Cekam sad kes kad Shaia proglase za mvp-a, pa onda stavljam dalje na Oklahomu da osvaja. NBA je najlaksa liga za predvidjeti.
Pa jos uvijek nije za Saudijske Arabije ili mi se cini?
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Sto ne bi igrao kad je i sa 40 bolji od nekih 70 ili 80% lige.
Tacno kad citam ove postove pomislim da se pretvorio u Anthonya Bennetta a ne da ima ovakve statse sa yebenih 40 godina.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ma dobar je ali za 20 miliona godisnje i malo smanjenom ulogom, 2-3 opcija. Ne moze on biti 1B u sampionskoj ekipi. Ali sve dok igra, to se nece desiti, ego.
Ako iko zna izbaciti te iz Houstona onda je to Wardell Stephen Curry II.
Drago mi je zbog ovog covjeka. Stalno neko potcjenjivanje, a ekipe u kojim je on uvijek pobjedjuju. Nije to slucajno.
- superFrankie
- Kontakt:
Nevjerovatno, ne samo ovdje, nego se i u medijima bio poceo stvarati slican narativTripleThreat je napisao/la: ↑01 maj 2025, 15:20Sjećam se, ne tako davno, prije samo mjesec i kusur, kako je ovdje bilo prognoza kako su Lakersi glavni favoriti za izlazak sa zapada.
Osvojio je nekoliko dpoy nagrada. Samo jedna ekipa moze do prstena. On svakako nije superstar da mu se to toliko gleda. Uglavnom, Utah je bila ozbiljna ekipa sa njim, a sada i Minnesota jer je koristan igrac.
I za razliku od tog sa tvog avatara vodi racuna o kilazi. Ako se debeli ne uozbilji propast ce prije tridesete. Svakako se moze reci da je bolji igrac bio prije tri godine nego sada kada bi trebao biti u primeu.
Luka je babo i ima taman kila. Odoh za par dana u Ljubljanu da ljubim cestu kojom se šeće.
Fino ti je pojacao ekipu za ispadanja u prvoj rundi. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.