Ovo nije govor mržnje. Ovo je nekih 100 levela iznad toga.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ja izasao s nekom malom prije par godina, 2 sata pokusavao skontat kakav je to smrad. Kontam nemoguce da prdi u dvominutnom taktu cura. Tek onda vidim da je smrad od IQOSa.coelho41 je napisao/la: ↑29 apr 2025, 13:29smrde zagrijeni IQOS opušci ko pokvarene bananekraljttbvb je napisao/la: ↑29 apr 2025, 09:36Kaže kod IQOSa se samo grije duhan, a kod cigareta duhan gori![]()
Ziva istinaAshburtonG je napisao/la: ↑29 apr 2025, 15:49Ja izasao s nekom malom prije par godina, 2 sata pokusavao skontat kakav je to smrad. Kontam nemoguce da prdi u dvominutnom taktu cura. Tek onda vidim da je smrad od IQOSa.coelho41 je napisao/la: ↑29 apr 2025, 13:29smrde zagrijeni IQOS opušci ko pokvarene bananekraljttbvb je napisao/la: ↑29 apr 2025, 09:36
Kaže kod IQOSa se samo grije duhan, a kod cigareta duhan gori![]()
Ko je veca budala,Ramo il Zukan
Zato sto je tamo i inace baza za to.
Izjavio da su Bosnjaci prije islama bili katolici i pravoslavci. Strasno, samo se levati pecaju na ovakve budalastine.MarcoBorriello je napisao/la: ↑29 apr 2025, 15:39Znam da je politika zabranjena ali kakve izjave teroriste i kriminalca Dodika.![]()
Ovo nije govor mržnje. Ovo je nekih 100 levela iznad toga.![]()
Eno po Vracama uzorali za krompjere
Jašta. Sve su to budalaštine. Samo laga, bager je krenuokempes je napisao/la: ↑29 apr 2025, 20:05Izjavio da su Bosnjaci prije islama bili katolici i pravoslavci. Strasno, samo se levati pecaju na ovakve budalastine.MarcoBorriello je napisao/la: ↑29 apr 2025, 15:39Znam da je politika zabranjena ali kakve izjave teroriste i kriminalca Dodika.![]()
Ovo nije govor mržnje. Ovo je nekih 100 levela iznad toga.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.