Svim pripadnicima Armije BIH,koji su to bili u ratu i svima onima kojima je BiH u srcu,iskrene cestitke,bez obzira na sve sto danas dozivljavamo taj dan je vrlo bitan.

[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ne brini brate, najavljuju za vikend "suncano", tako da ces vrlo lahko i sa uzivanjem moc' otici do "bankomata"Emir_ZENICA je napisao/la: Eh tako reci.Znaci rokas po starom.Fakultet nista,zena ne slusa,djeca smorise,punica i dalje na radijatoru![]()
Ruzno "vrijeme" jaro ne mozes normalno otici do grada,a i pozelio sam dignuti lovu na "bankomatu".Ja da sam na tvom vremenu isao bi na svadbu,jednom je svadba,pa makar i po djebu udaraloa i kod mene je promaha,jos sam u dugovima da te Bog sacuva (zna Hairlija)
..takodjer da cestitam svim onima koji imaju BiH u srcu Dan Armije BiH !!sarajlija89 je napisao/la:Ne znam dal se iko sjetio i eventualno otvorio zasebnu temu(nisam gledo) al da ovdje cestitam Dan Armije BiH,koji se obiljezava danas.
Svim pripadnicima Armije BIH,koji su to bili u ratu i svima onima kojima je BiH u srcu,iskrene cestitke,bez obzira na sve sto danas dozivljavamo taj dan je vrlo bitan.![]()
[youtube][/youtube]
Sretan 15 Aprilsarajlija89 je napisao/la:Ne znam dal se iko sjetio i eventualno otvorio zasebnu temu(nisam gledo) al da ovdje cestitam Dan Armije BiH,koji se obiljezava danas.
Svim pripadnicima Armije BIH,koji su to bili u ratu i svima onima kojima je BiH u srcu,iskrene cestitke,bez obzira na sve sto danas dozivljavamo taj dan je vrlo bitan.![]()
[youtube][/youtube]
Ma kako da ne brinem.Eh hvala Bogu pa "suncano" nisam gledao "vremensku prognozu",al valjda bude bolje,nego ovih dana.I nadam se da cu otici do "bankomata"mandraX je napisao/la:
Ne brini brate, najavljuju za vikend "suncano", tako da ces vrlo lahko i sa uzivanjem moc' otici do "bankomata"![]()
Sve ok, punicu ne spominji, prip'O sam je za hrast![]()
Razmisljam trenutno, iako ima jos 30-40 dana do svadbe, mozda odem, mozda ne...brate nasla se udavat' u ljeto, po onom' ćelopekuko' će to ...
Nisam još hvala Bogu u dugovima, taman sam ih se riješio...al bi vrlo lahko mogao bit', od sutra pa do prvog
Znat' ćemo sutra kakvo je vrijemeEmir_ZENICA je napisao/la:
Ma kako da ne brinem.Eh hvala Bogu pa "suncano" nisam gledao "vremensku prognozu",al valjda bude bolje,nego ovih dana.I nadam se da cu otici do "bankomata"![]()
Ah ja mislio svadba sad za koji dan,a ono za 30-40 danaMa idi jaro,najedes se,napijes a ne potrosis toliko koliko bi potrosio u restoranu
![]()
Ja sam u dugovima strava,samo sto me ne trazeal nadam se da ce biti bolje,evo vec ide na bolje,cim idu "suncani" dani
![]()
Daj Boze da bude lijepo vrijememandraX je napisao/la: Znat' ćemo sutra kakvo je vrijeme![]()
Pa baš zato se i mislim dal' da idem, taman da je za 2-3 dana, išao bih,vrijeme extra, nije hladno, nije vruće, ma taman idealno
Nastavit' ćemo o vremenu tamo
...u kom smislu?Emir_ZENICA je napisao/la:Daj Boze da bude lijepo vrijememandraX je napisao/la: Znat' ćemo sutra kakvo je vrijeme![]()
Pa baš zato se i mislim dal' da idem, taman da je za 2-3 dana, išao bih,vrijeme extra, nije hladno, nije vruće, ma taman idealno
Nastavit' ćemo o vremenu tamo
Ma idi jaro moj,nece ni za 30-40 dana biti extra vrijeme
mandraX je napisao/la:@pipipipi![]()
dobar brate, nema šta...imaL' u Mostaru šta novo? Bio sam jučer, smorio se, bezze iš'O, dosadan ti grad majkem'
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.