Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Miralem Pjanić
Puel da ostavi Gourcuffa duze vrijeme na klupi, mediji bi odmah vrsili pritisak na njega, zasto njihovog ''dragulja'' ostavlja na klupi. Jos kad pogledas, da mu je konkurent Bosanac, eh onda me i ne cudi sto Mireta drzi na klupi ..
Nabijem ih sviju na onaj toranj ..
- L' Imperator
- Kontakt:
Potpis!Goalgetter je napisao/la:Puel da ostavi Gourcuffa duze vrijeme na klupi, mediji bi odmah vrsili pritisak na njega, zasto njihovog ''dragulja'' ostavlja na klupi. Jos kad pogledas, da mu je konkurent Bosanac, eh onda me i ne cudi sto Mireta drzi na klupi ..
#samoRudar #zauvijek
- Titova-Juga
- Kontakt:
Prenapuhan igrac, "overrated" sto bi Ameri rekli, igrac poteza, koji jednu utakmicu briljira, a drugu ga ni Casper na terenu ne moze pronaci. Danas je takvi mnogo. Misimovic mu moze profa biti.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- L' Imperator
- Kontakt:
to isto se i za Gourcuffa moze reciTitova-Juga je napisao/la:Prenapuhan igrac, "overrated" sto bi Ameri rekli, igrac poteza, koji jednu utakmicu briljira, a drugu ga ni Casper na terenu ne moze pronaci. Danas je takvi mnogo. Misimovic mu moze profa biti.

#samoRudar #zauvijek
- Titova-Juga
- Kontakt:
Slazem se, ne bih ga se dzaba A.C.M 'otarasio', klub koji je poznat po tome da svakome dadne priliku.L' Imperator je napisao/la: to isto se i za Gourcuffa moze reci
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- L' Imperator
- Kontakt:
ma da, nimalo se nije proslavio u Milanu..Titova-Juga je napisao/la:Slazem se, ne bih ga se dzaba A.C.M 'otarasio', klub koji je poznat po tome da svakome dadne priliku.L' Imperator je napisao/la: to isto se i za Gourcuffa moze reci
#samoRudar #zauvijek
Pjanić suspendiran na dvije utakmice
Utakmicu 32. kola francuskoga nogometnog prvenstva između svog Lyona i Montpelliera na Gerlandu, kao u dvoboj 33. kola kod Toulousea, propustit će BiH-reprezentativac Miralem Pjanić...
Mladi veznjak kažnjen je dvjema utakmicama zabrane nastupa zbog opasnog prekršaja koji je napravio nad Rennesovim Victorom Hugoom Montanom u srazu 28. prvenstvenog kola još 19. prošlog mjeseca. Sudac utakmice na licu mjesta kaznio ga je žutim kartonom. Disciplinska komisija Francuskoga nogometnog saveza (FFF) procijenila je da je kazna preblaga.
Pjanić (21) ima pravo nastupa ove nedjelje na Parku prinčeva u Parizu protiv PSG-a u srazu 31. kola Le Championnata. Kaznu će odraditi u idućim dvjema utakmicama.
Interesantno je da za Montpellier u srazu 32. kola neće moći igrati drugi bosansko-hercegovački reprezentativac u Francuskoj, Emir Spahić. On je zbog lakteranja Lensova Isaama Jemaae u 28. kolu kažnjen sa sedam utakmica suspenzije.
Masala samo udrite
Utakmicu 32. kola francuskoga nogometnog prvenstva između svog Lyona i Montpelliera na Gerlandu, kao u dvoboj 33. kola kod Toulousea, propustit će BiH-reprezentativac Miralem Pjanić...
Mladi veznjak kažnjen je dvjema utakmicama zabrane nastupa zbog opasnog prekršaja koji je napravio nad Rennesovim Victorom Hugoom Montanom u srazu 28. prvenstvenog kola još 19. prošlog mjeseca. Sudac utakmice na licu mjesta kaznio ga je žutim kartonom. Disciplinska komisija Francuskoga nogometnog saveza (FFF) procijenila je da je kazna preblaga.
Pjanić (21) ima pravo nastupa ove nedjelje na Parku prinčeva u Parizu protiv PSG-a u srazu 31. kola Le Championnata. Kaznu će odraditi u idućim dvjema utakmicama.
Interesantno je da za Montpellier u srazu 32. kola neće moći igrati drugi bosansko-hercegovački reprezentativac u Francuskoj, Emir Spahić. On je zbog lakteranja Lensova Isaama Jemaae u 28. kolu kažnjen sa sedam utakmica suspenzije.
Masala samo udrite

- skyisthelimit
PJANKE JE TALENTOVAN,NEKA PREDZE U NJEMACKU,ŠALKE BI BIO ODLICAN,,
a da iskljucis caps lock ????88000 je napisao/la:PJANKE JE TALENTOVAN,NEKA PREDZE U NJEMACKU,ŠALKE BI BIO ODLICAN,,
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
Nemoj mi se derat ovdje...Nemoj da te odrobijam!88000 je napisao/la:PJANKE JE TALENTOVAN,NEKA PREDZE U NJEMACKU,ŠALKE BI BIO ODLICAN,,

<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
Znate kako je Nadarevic prolazio dok je Turska bila sa nama u grupi,pa tako da ne razbijate glavu sta to se desavaskyisthelimit je napisao/la:e svastazuti karton = 2 utakmice suspenzije

Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
- Principatus
- Kontakt:
A kome je Pjanic to slomio nogu? 

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Omerbavarac
- Kontakt:
A koliko je samo ovaj Puel glup ti je za nepovjerovati.
Nezadovoljan kaznom za Pjanica, jer ga sad k'o fol racuna za naredne dvije tekme.
Kad si ga proslu ostavio na klupi poslije onako dobrih partija, nece ti ni ove dvije nedostajati.

Nezadovoljan kaznom za Pjanica, jer ga sad k'o fol racuna za naredne dvije tekme.

Kad si ga proslu ostavio na klupi poslije onako dobrih partija, nece ti ni ove dvije nedostajati.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
- Kontakt:
Link za utakmicu PSG-LYON
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sports
Pjana na klupi (koliko me informacije sluze)
A naredne dvije utakmice propusta zbog kazne.
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sports
Pjana na klupi (koliko me informacije sluze)
A naredne dvije utakmice propusta zbog kazne.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
Kad ce vise ovaj Puel dobit otkaz? Ako ne dobije do kraja sezone, mislim da bi Pjani najpametnije bilo trazit novi klub.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Omerbavarac je napisao/la:A koliko je samo ovaj Puel glup ti je za nepovjerovati.![]()
Nezadovoljan kaznom za Pjanica, jer ga sad k'o fol racuna za naredne dvije tekme.![]()

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
e moj pjnake stagniras 2 godine,,,,mjenjaj klub,,,wolfsburg bi bio odlican ako ostanu u ligi,,,,,,,ili hofenhajm,,,
88000 je napisao/la:PJANKE JE TALENTOVAN,NEKA PREDZE U NJEMACKU,ŠALKE BI BIO ODLICAN,,
a šta je sa Šalkeom !?88000 je napisao/la:e moj pjnake stagniras 2 godine,,,,mjenjaj klub,,,wolfsburg bi bio odlican ako ostanu u ligi,,,,,,,ili hofenhajm,,,

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- molotovljev
Šalke,Wolfsburg,Hofenhajm..'magicni trougao' zar ne pametnjakovicu!Zagor je napisao/la:88000 je napisao/la:PJANKE JE TALENTOVAN,NEKA PREDZE U NJEMACKU,ŠALKE BI BIO ODLICAN,,a šta je sa Šalkeom !?88000 je napisao/la:e moj pjnake stagniras 2 godine,,,,mjenjaj klub,,,wolfsburg bi bio odlican ako ostanu u ligi,,,,,,,ili hofenhajm,,,
F.K.SARAJEVO
Trenutno korisnika/ca: Beduin, bhfanatic14, CAGarfia, L-Train, Proximic i 54 gosta.