La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: La Liga
Koliko rasizma, nije bolest sve što boli.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Rudiger je običan divljak kojem sudije opraštaju sve i svašta već dugo. Solidan defanzivac i to je sve
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Kome se ne spava nek ide na real balkan forum, sigurno ce biti dobrih bisera, nema vecih pacijenta nego tamo.
Ovo nije smjelo da ide u produžetke. Nek' zahvale Raphinhi što uopće nije došao na utakmicu. Modrić dobar assist. Rudiger i Vini ni sudiju ne mogu pogodit', kamoli gol.
Madris cabron, saludad campeon

A šta sad i ovaj žvaljo Bellingham nešto trza na sudiju, koja nemoć jbt 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Taste your own medicine.
ZLO IZ MARDIDA JE PORAŽENO.
Sve ono što cijelo vrijeme govorimo vrceras i prethodnih dana je došlo na vidjelo.
ZLO IZ MARDIDA JE PORAŽENO.
Sve ono što cijelo vrijeme govorimo vrceras i prethodnih dana je došlo na vidjelo.
-
- Kontakt:
Mogu misliti kako im je, koje ciganisanje cijelu utakmicu, mesarenje, dopusteno im sve sto su htjeli i opet ispušiš na kraju.
Real Madrid tv, vrijeme je za analizu
Real Madrid tv, vrijeme je za analizu

⚽FK Garaže⚽
Sudija im kriv a dva penala im oprostena 

Koji cirkus od utakmice 

- BoixosNois1899
- Kontakt:
Joj cigana. Čitavu sedmicu propagandna mašina radi svoje, dođe utakmica sudija ih još i debelo favorizuje cijelo vrijeme i na kraju majmuni opet krenu da se obračunavaju. Kakva skupina odvratnih njuški. Svaka čast Perezu koliko antipatičnih maloumnika je okupio u istu ekipu
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
-
- Kontakt:
Vi koji podržavate ovo šta Real radi i odobravate ovaj primitivizam, stvarno trebate preispitat životne odluke.
Ne pratim redovno La Ligu, ali ako je ova utakmica, i ono šta joj je prethodilo, pokazatelj i 1% stanja u toj ligi, pa ljudi moji BHPL je zlatna.
Ne pratim redovno La Ligu, ali ako je ova utakmica, i ono šta joj je prethodilo, pokazatelj i 1% stanja u toj ligi, pa ljudi moji BHPL je zlatna.
Zadnja izmjena: signalidunapark, dana/u 27 apr 2025, 00:52, ukupno mijenjano 1 put.
Samo deset godina suše je dovoljna satisfakcija za ove cigojnere
Žao mi sudije, šta je čovjek preživio. Kurtoa rupa ove godine.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.