GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

Insect_terminator
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la Insect_terminator » 14 apr 2011, 15:23

iggy_tm87 je napisao/la:sta je u pitanju ?

To je presedan koji je ocito moguc samo u HR. Istina da Mamic je seljacina, da se sramoti gdje god stigne ali isto tako je istina da je jedan od uspjesnijih predsjednika ako ne i najuspjesniji koji su ikada vodili Dinamo. Sigurno da je i stavio nesto u djep od silne prodaje ali gledajuci nacin na koji klub trenutno funkcionira sa financijskog stajalista koje je najbitnije jer ako su zdrave financije onda ima prostora za razvoj u svim aspektima tu mu se nema sto zamjeriti.

Problemi su dublji, gdje se vrte velike kolicine para tu se javljaju razni interesi. Nije slucajno da se o Dinamu u svim hrvatskim novinama pise u negativnom kontekstu. Dinamo moze dobiti sve uakmice do kraja pisat ce kako se zabija malo golova. Navijaci su samo sredstvo kojime se pokusava srusiti uprava jer su oni najpodlozniji manipulaciji. Ali i oni lagano gube moc sto je dobro barem trenutno, na prosvjedima ih je bilo samo 1000 sto je mizeran broj.

Na stadion ne dolazi publika iz vise razloga, stadion ne funkcionalan i opasan po zivot je jedan, losa liga je drugi (ali ne bi smio biti cilj da Dinamo bude losiji pa da bude interesantija vec da se smanji br. klubova i da se ostali konsolidiraju kako financijski tako i igracki drugim rijecima da budu jaci), jos kad dodamo medije koji stalno pisu u negativnom kontekstu o dinamu dobijes na domacoj utakmici niti 1000 ljudi.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 14 apr 2011, 15:40

Pisao sam na nekoj od prethodnih stranica.

Uglavnom, kršenje mali milijun zakona.
-Klub djeluje kao udruga građana, a ti građani nemaju prava ni na što, iako im je statutom kluba zajamčeno. Recimo, nije dopustio navijačima, članovima kluba, kojima je zajamčeno prisustvovanje skupštini, ulazak na istu; nije dao Statut na uvid - kasnije, kad je statut došao u javnost, otkrivene mnoge nepravilnosti - samo j*ebena država ignorira Dinamo - Mamić ih drži u šaci.

-Mamić postavlja svoje ljude na sve moguće pozicije u klubu; sam sebi daje funkcije - namjesti si funkciju koja pokazuje da nije u sukobu interesa - IZVRŠNI PREDSJEDNIK; javno govori da je u sukobu interesa - sin mu vodi menadžersku agenciju - kasnije sklone njegovog sina sa popisa uposlenika te agencije; onda kaže da mu sin neće raditi i da više neće biti u sukobu interesa.

-Sa igračima sklapa tajne ugovore - tko nema ugovor s njim, nema šanse za dobiti veću priliku - recimo mali Kramarić. Kreće se u tužbe radi robovlasničkog odnosa s pojedincima, a i navijači će ga tužiti - blokiranje rada kluba; povlačio se godinama po sudu sa Eduardom.

-Namještanje sudaca za pojedine utakmice; prijetnje određenim članovima HNS-a da moraju glasati za Markovića, inače su nahebali.

-Javne prijetnje smrću određenim novinarima.

-Jedan dan govori da je Dinamo pun ko brod, sutra kaže da nemamo za vodu i struju, i da se borimo za opstanak, a klub je u zadnjih 4-5 godina zaradio preko 70M eura od transfera - a to je ništa u odnosu na novac koji dobija od Grada i Bandića, kao gradonačelnika.

-Konstantno kreveljenje za Jugoslavijom. U istim rečenicama j*ebanje majke Srbima i Muslimanima, rušiteljima Hrvatske. Kasnije dovođenje Vahida za trenera i špekuliranje s neki srpskim igračima.

-Dovođenje cajkaroša i harmonikaša na Maksimir protiv PAOK-a, pjevanje bosanskih narodnjaka na mjestu gdje je počeo hrvatski obrambeni rati.

-Znam sve pesme Partizana i Zvezde. S Torcidom bih na vrh svijeta. Jugoslavija je bila najbolja država na svijetu (danas plače nad sudbinom hrvatskih branitelja - isto, nedavno koristi branitelja Purdu kao navijača Dinama; Purda je veliki dinamovac - dolazi čovjek i govori kako navija za Hajduk).

-Spominjanje BBB-a kao rušitelja Dinama i Hrvatske, kao fašista i nacista.

-Govori da ne zna tko je Thomas Bauer - čovjek (inače židov; dakle, vođa fašističke i nacističke grupe je Židov) koji je na svakom Dinamovom gostovanju, na svakoj utakmici, vođa navijača. Spominanje i drugih vođa grupe.

-Obračun s navijačima putem službene klupske web-stranice.

-Korištenje kluba u političke svrhe, u petnaest dana spominje obje stranke, i SDP, a poslije i HDZ.

-Nemoralno ponašanje, razbacivanje novcem, rušenje imidža kluba zbog istupa pred kamerama.

-Usput, glavni je krivac za izbacivanje Dinama iz Europe 1995. Kao krivac i dan danas spominje navijače.

-Neuspjesi u Europi - plasman u skupinu EL i gubljenje od minor ekipa, kao PAOK i Temišvar je žalosno.

-Guranje 100godišnjice, a Dinamo pred 13 godina slavio 95 godina. 95+13=100. 1995. slavilo se 60 godina. 60+16=100.

To je samo dio. Uskoro će pasti.

Usput, i danas je imao ludilo. Možda kasnije padne koji video.

I, ako ga želite u Želji, uzmite ga. Slobodno. I neka vam povede sve svoje igrače iz Dinama.
Hayley <3

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 14 apr 2011, 16:05

Mamić u polusatnom monologu s nogu izrecitirao sve što ga tišti, a toga nema malo.

"Dobro sam normalan pored dijela vas! Je li istina da Dinamo ima milijun i 560 tisuća navijača? A je li istina da na navijačkim prosvjedima nije bilo više od 400 ljudi? Koliko je to 0,0 promila?! Ali, ja se nikoga od njih ne odričem kao što se ne odričem ni jednog Hrvata. Međutim, cijela Hrvatska treba znati da ih je tu bilo maksimalno 400."

Mamićevo izlaganje zatim je poprimilo apokaliptičan ton.

"Dobro znam da se moj kraj bliži. Milom ili silom! Mečka danas igra pred vratima Dinama. Ali, mečka će doći pred vrata svih nas! Mečka igra! U Ini hrvatski članovi Uprave nemaju pravo glasa, mnoge vaše kolege ne primaju plaću ili se nalaze u štrajku, a u Dinamu, najorganiziranijem klubu na svijetu, u koji pozivam sve hrvatske poduzetnike da dođu vidjeti kako se radi, radnici dobivaju 16 posto povećanje plaća, a sad ću im dati još veću plaću."

"Zašto su vaši heroji huligani s nožem u ruci, a ne zaposlenici NK Dinamo i klub koji će ovo ljeto biti nositelj u playoffu za Ligu prvaka?!"

Kako bi nastup učinio zanimljivijim, Mamić je na trenutak prekinuo ekspoze i otišao u susjednu prostoriju po papir s trenutnim stanjem Uefinih koeficijenata za sljedeću sezonu usput dobacivši zaposlenicama "Isprintajte mi onu sliku s nožem!".

"Znate li vi da je ovog ljeta Dinamo nositelj u playoffu Lige prvaka s koeficijentom 20.204? Sljedećih pet godina će Dinamo milijardu posto biti nositelj u pretkolu Lige prvaka. Zašto ne objavite ovo? Zašto su vaši heroji ovi s nožem u ruci?", pitao se Mamić i pokazao svježe isprintanu sliku sa službene Dinamove stranice na kojoj se vidi kako na navijački prosvjedima pred Skupštinu Dinama jedan od navijača vitla nožem.

"I vi imate sinove i kćeri ili ste nečiji sinovi i kćeri. Mislite li da ja ne strahujem da bi netko ovim nožem mogao ubiti moje maloljetne kćeri, o kojima su ovi okupljeni ispred stadiona napisali toliko ogavan transparent da to ne mogu ni izgovoriti? Gdje su te nevladine udruge, HND, HHO, Ured predsjednika? Imaju li ovi uposlenici ustavom zajamčeno pravo na rad?"

"Fućkaš Mamića, ja danima patim što će biti s hrvatskim generalima"

Mamićeve brige i bol tada su se usmjerile na druga aktualna pitanja od državnog interesa.

"Fućkaš Mamića, ja danima patim što će biti s hrvatskim generalima. Ja patim i krvarim kada čujem da hrvatski članovi Uprave Ine ne mogu sudjelovati na sjednicama Nadzornog odbora. Pa dajte, budite barem tada solidarni sa Zdravkom Mamićem. Ja sudjelujem u svim humanitarnim akcijama, od pomoći Japanu, Zakladi Ana Rukavina... Patim za sve od generala preko Ine do ribolovnog pojasa zbog kojeg smo zamalo zaratili."

"Ne mogu ugasiti plamen nade da moja Hrvatska sutra neće gorjeti u paklu"

Kao i svi mi, Dinamov izvršni predsjednik ne može dočekati sutrašnje izricanje presude generalima u Haagu: "Ne mogu ugasiti plamen nade da moja Hrvatska sutra neće gorjeti u paklu i zato se nadam da će presuda generalima biti oslobađajuća" izrazio je nadu.

"U korist Štimčevog lobija rade predstavnici vlasti, ali ne Jadranka Kosor"

Odmah zatim obradio je još jednu aktualnu temu; Čija je skupština HNS-a legitimna i legalna, Mamićeva ili Štimčeva?

"Odgovorni ljudi hrvatskog nogometa organizirali su civilizirane skupštine u prosincu i travnju, ali za suprotnu stranu rade određeni politički krugovi.." Koji krugovi?, kratko smo ga prekinuli. "Oni koji su na vlasti", nastavio je Mamić, ali se odmah ogradio: "Ali tu nikako ne spada gospođa premijerka Jadranka Kosor".

"Zagrebački gradski ured za upravu donio je odluku da je skupština iz prosinca legitimna. Strana koja se smatra oštećenom , nije se žalila na tu odluku, nego je po savjetu vladajućih političkih moćnika tražila izvanredni pravni lijek. Na to je gradska uprava uzela spis na ponovno proučavanje i tako hrvatskom nogometu nanijela nesagledivu štetu. Izazvali su kaos u hrvatskom nogometu!"

"Ako Ministarstvo uprave poništi izbornu skupštinu HNS-a iz prosinca, kazneno ću ih prijaviti i tužiti Uefi i Fifi"

Mamić je najavio i sljedeće korake, ako dođe do onog o čemu se šuška, da Ministarstvo uprave poništi skupštine obje strane: "Ukoliko dođe do toga, podnijet ću protiv Ministarstva kaznenu prijavu. Također, iako sam uvijek mrzio ljude koji su zaštitu od naših institucija išli tražiti van Hrvatske, otići ću prijaviti ih Uefi i Fifi."

"Igrači i Vaha imaju valjane ugovore i nitko ne ide pred bitku svih bitaka"

Na kraju bogatog mozaičnog programa na red je došao i Dinamov aktualni trenutak: Zvjezdicama se ne osvajaju duple krune na smeđem "travnjaku" pred troznamenkastim brojem gledatelja, a ni europska ispadanja od giganata kalibra PAOK-a i Šerifa im nisu baš napeta. Trener se također otvoreno nudi bilo kome u svojoj drugoj domovini:

"Na jesen bijemo bitku svih bitaka i ova jesen određuje budućih deset godina Dinama. Po cijenu života idemo u unaprijeđenje kluba. Maksimalno možemo prodati jednog igrača i to ako bude nenormalna ponuda. Svi igrači imaju višegodišnje ugovore, gospodin Halilhodžić ima ugovor na dvije godine i riječ kluba će biti zadnja."

slika

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 14 apr 2011, 17:24

Kol'ko god Mamić dobrog donijeo ovom klubu, toliko u istoj mjeri donosi i lošeg, a svima nam je poznato da su + i - uvijek (-). Čovjek je toliko narušio ugled kluba svojim djetinjastim ponašanjem i kontroverznim odlukama, prije svega nedemokratskim da ga se danas stide i najveći navijači/fanatici istog.
Posljednja u nizu je ona promjene ime kluba, (dodavanje Građanskog ispred Dinama) :o .
Pa on je zaista umislio da je klub igračka za zajebanciju. Sve što je dobro uradio prodajom silnih igrača u velike klubove (jer stvarno zna da posluje), to je srezao lošim ponašanjem unutar kluba.
Najveća boljka su mu navijači koje izrazito poštujem što ne žele da se vrate na stadion, što su čvrsti u svojim odlukama da izguraju pravdu!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 14 apr 2011, 18:56

Ta skupina navijaca su najmanja boljka, ionako su samo trosak, klub zbog njih visi da ga izbace iz europskih takmicenja na 2 godine, konstanto vulgarno vrijedjanje na stadionu. Da promjene cud mozda bi falili ali ovako bolje imat kazalisnu publiku na europskim takmicenjima nego da oni dodju i pobacaju baklje na teren :)

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 14 apr 2011, 18:58

Insect_terminator je napisao/la:Ta skupina navijaca su najmanja boljka, ionako su samo trosak, klub zbog njih visi da ga izbace iz europskih takmicenja na 2 godine, konstanto vulgarno vrijedjanje na stadionu. Da promjene cud mozda bi falili ali ovako bolje imat kazalisnu publiku na europskim takmicenjima nego da oni dodju i pobacaju baklje na teren :)

Ocigledno nije rijec samo o onim poznatim huliganima koji su tu da prave nered na tribini i izvan nje kada vec pricamo o navijacima kojih vise nema na Maksimiru.
Zar brojke od 300, 500, 600, 700... ne govore dovoljno ? Ne govore da je se i normalna publika okanila Dinama zbog covjeka koji je si umislio da je svetac ?
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 14 apr 2011, 19:10

Ma te brojike ne govore nista jer i dok nije bilo bojkota prosjek je bio mizeran cca 1500 - 2000 ljudi ako izuzmemo derbij protiv Hajduka i europske utakmice

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 14 apr 2011, 19:12

Insect_terminator je napisao/la:Ma te brojike ne govore nista jer i dok nije bilo bojkota prosjek je bio mizeran cca 1500 - 2000 ljudi ako izuzmemo derbij protiv Hajduka i europske utakmice

Prosjek pada svake godine, a ove je pao na najnizu mogucu ranu i tako ce se i nastaviti.
Nije problem sto nije drasticno pao u tvojim ocima, nego sto svake godine sve vise pada, a zna se zbog cega i koga.
Koliko god bi volio da Dinamo napokon izbori to proljece u Europi, toliko i ne bi jer bi onda navalili tzv navijaci na utakmice.

Smrt nacionalizmu !!

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 14 apr 2011, 19:19

Statisticki gledano pao je na najnize grane ali to nije neka osjetna brojika jer pao je za cca 1000 na utakmicama ne europskim + hajduk. Ako cemo biti realni niti brojika sa ovima sto bojkotiraju ne bi trebala zadovoljiti klub, a da je Mamic kriv za losu posjetu ne stoji, stoji da je kriv za cca 1000 - 1500 ljudi manje koji dolaze na utakmice. Mozda bi bila i veca brojika sada na utakmicama da je interesantno prvenstvo tu mislim na 1000 ljudi vise :D

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 14 apr 2011, 19:21

Insect_terminator je napisao/la:Statisticki gledano pao je na najnize grane ali to nije neka osjetna brojika jer pao je za cca 1000 na utakmicama ne europskim + hajduk. Ako cemo biti realni niti brojika sa ovima sto bojkotiraju ne bi trebala zadovoljiti klub, a da je Mamic kriv za losu posjetu ne stoji, stoji da je kriv za cca 1000 - 1500 ljudi manje koji dolaze na utakmice. Mozda bi bila i veca brojika sada na utakmicama da je interesantno prvenstvo tu mislim na 1000 ljudi vise :D

Statistika na Maksimiru kaze da je brojka pala za vise od 50%, ako to tebi nije mnogo, onda u dure.
Ali vrijeme ce pokazati sa ovim covjekom na celu da je i previse.

Smrt nacionalizmu !!

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 14 apr 2011, 19:28

U pravu si prije je bilo cca 1500 - 2000 sada je 750, vidis da se slazemo samo sto se ne radi o brojici tipa prije 30000 danas 5000 da se treba zabrinuti o brutalnom padu

jax
Kontakt:

Post Postao/la jax » 14 apr 2011, 23:09

Mamic koristi taktiku spaljene zemlje. On ni ne pokusava napraviti nesto pozitivno, dapace, trudi se unistiti hrvatski nogomet zbog osobnog profita.
Npr. zadnji derbi je dijelio je besplatne dresove u vrijednosti od 379 kn uz kupljenu kartu koja je kostala 80-100 kn, i jedva je skupio deset tisuca ljudi, od kojih je preko cetiri tisuce torcidasa. Ja sam bio na toj utakmici (na jugu, naravno), i iskreno mi je bilo zao dinama kao ustanove, ovo vise nije ni smijesno, zalosno je. Mislim da bi trebalo organizirat atentat na Mamica, za boljitak HR nogometa. Jedino sto dobro radi su mixevi na youtubeu.
Udruga AS Roma Hrvatska, vise informacija na www.cro-roma.com

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 14 apr 2011, 23:37

Gledanos Dinama je pred 3-4 godine bila oko 5000. U sezoni sa Kužeom je bilo preko 20k na Rijeci, preko 30k na Hajduku, početkom sljedeće sezone je na Međimurju bilo 25k (na toj sam bio), bilo je dosta gledatelja, tako da je pad sa tih 4-5k na 200-300 drastičan i strašan pad.
Zar nije žalosno da protiv Slavena, pred dvije godine, 20-ak tisuća ljudi gleda osiguravanje trofeja, a sljedeće godine istu situaciju protiv Karlovca gleda cca 500 ljudi.

A taj strašan pad uvjetovan je 99% Mamićevim ponašanjem, kao i ponašanjem ostalih ljudi iz kluba. Klub se potpuno distancira od navijača, navijače naziva fašistima, rušiteljima Hrvatske.
U ostalih 1% spada neatraktivnost protivnika, slaba liga, loš stadion.

Usput, evo luđakovog današnjeg nastupa.
http://www.youtube.com/watch?v=wkhO4tEm ... r_embedded
Hayley <3

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 15 apr 2011, 00:14

jax je napisao/la: Ja sam bio na toj utakmici (na jugu, naravno), i iskreno mi je bilo zao dinama kao ustanove, ovo vise nije ni smijesno, zalosno je. Mislim da bi trebalo organizirat atentat na Mamica, za boljitak HR nogometa. Jedino sto dobro radi su mixevi na youtubeu.
Jasno mi je da ti zelis njegov odlazak, postedi nas patetike :mrgreen:
badblueboylivno je napisao/la:
Usput, evo luđakovog današnjeg nastupa.
http://www.youtube.com/watch?v=wkhO4tEm ... r_embedded
Ovo je normalan nastup jos, vidi se da je uzrujan ali tko ne bi bio na njegovom mjestu

tm96
Kontakt:

Post Postao/la tm96 » 15 apr 2011, 01:28

stvarno ne kontam sto bbb dizu hajku protiv mamica koji ima strasne rezultate s dinamom u zadnje vrijeme mislim da je cilj svakog kluba da bude sto bolji organizovaniji i jos ovo pa sta bi torcida trebala uradit kad hajduk nije nista osvojio vec neznam ni ja kolko godina mislim da bi svi bbb trebali da ga ljube u dupe molim ako neko ima neki realan razlog sto bi covjek trebao dati ostavku nek napise

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 15 apr 2011, 12:41

Koji je strašan rezultat? Nokaut od smiješnog Spartaka usred Maksimira? Ispadanje od očajnog Salzburga? Još goreg Sheriffa? Katastrofalni porazi od PAOK-a? Osvajanje naslova u ligi koju Mamić sam kontrolira? U ligi u kojoj u dva kluba (Inter i Lokomotiva) igra jako puno Dinmovih igrača? U ligi u kojoj suci rade katastrofalne "greške" u korist Dinama? U ligi u kojoj klub mora pustiti Dinamu, inače prestaje financijska pomoć određenog kluba prema određenom? U ligi u kojoj članovi klubova moraju glasati za Mamićevog kandidata za predsjednika HNS-a i Udruge prvoligaša?
Ili je strašan rezultat tjeranje navijača sa tribina - klub sa navodnih 1,540,000 navijača gleda 200-300 ljudi, u gradu od 900,000 stanovnika.

Usput, gdje je vidljiva ta organizacija? U financijskim izvještajima koji se nigdje ne mogu vidjeti?

Nabij se na kuratz. Isto poručujem svima sa sličnom retorikom.
Zadnja izmjena: badblueboylivno, dana/u 15 apr 2011, 12:46, ukupno mijenjano 1 put.
Hayley <3

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 15 apr 2011, 12:42

tm96 je napisao/la:stvarno ne kontam sto bbb dizu hajku protiv mamica koji ima strasne rezultate s dinamom u zadnje vrijeme mislim da je cilj svakog kluba da bude sto bolji organizovaniji i jos ovo pa sta bi torcida trebala uradit kad hajduk nije nista osvojio vec neznam ni ja kolko godina mislim da bi svi bbb trebali da ga ljube u dupe molim ako neko ima neki realan razlog sto bi covjek trebao dati ostavku nek napise

Dizu hajku zato sta je svojim seljackim istupima sroza Dinamov ugled na 0, sve sta je gospodsko, purgersko vise nije normalno za Dinamo i Dinamov stadion vec je normalno da dođu ciganu sa harmonikama i sviraju na tribinama :oops: , ali da odlican trgovac to mu stoji.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 15 apr 2011, 13:03

Ocigledno je da ljudi ovde ne vide dalje od rezultata tj. rezultati mogu da zamazu oci navijacima.
Cinjenica jeste da Dinamo ima rezultate: veciti su prvaci, igraju u Evropi stalno, a tu i tamo se dese pobede vs Ajax, Anderlecht, Villarreal...
Medjutim, treba li se rezultatima prikrivati kriminal? Svi znaju da su lige exYu sampioni u neregularnostima i da je prvak jedne takve lige, samo car zabokrecine i nista vise.
Za boljitak fudbala na ovim prostorima je neophodno da se isti dekriminalizuje, da se odgovornost personalizuje i da se tako koliko toliko hvata prikljucak sa svetom - kao sto to rade Poljaci ili Slovaci.
Problem je u tome sto Mamic i "mamici" ne daju da se to desi, jer onda gube profit i idu na marginu. Takvi ljudi ce sve upropastiti samo da ostanu tu gde su.
Da se razumemo, i Srbija ima "mamice" u likovima dvojice predsednika vecitih rivala.
Ne znam samo, da li je bolje imati jednog pravog Mamica ili dvojicu wannabe Mamic-a? ;)

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 15 apr 2011, 13:16

Vjeruj mi da je dobro biti i bez Mamića i bez wannabe Mamića. :D

Sve bih dao za odlazak ovoga retarda (i cijelog, ali baš cijelog vodstva kluba, znači svih iz skupštine) iz kluba, za odlazak istih u Remetinec (zatvor) ili Vrašče (ustanova). Čak bih pretrpio 5-6 godina bez Europe, određeno razdoblje na marginama lige, znači 8-9 mjesto, drugu ligu. Sve. Samo da ovi odu.
Hayley <3

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 15 apr 2011, 13:17

Tritolone je napisao/la:
Dizu hajku zato sta je svojim seljackim istupima sroza Dinamov ugled na 0, sve sta je gospodsko, purgersko vise nije normalno za Dinamo i Dinamov stadion vec je normalno da dođu ciganu sa harmonikama i sviraju na tribinama :oops: , ali da odlican trgovac to mu stoji.
Tu se varas, dinamov ugled su srozali navijaci. Ako ne vjerujes evo nekih primjera

Ima jos hrpa takvih primjera, inace dinamo ne smije na pripreme u austriju ne zbog Mamica nego tih huligana koji rade konstanta sranja i time stete ugledu kluba :roll: Ovo sto Mamic **** mater novinarima ostaje samo unutar granica HR i mozda dodje do Livna ali ovi clipovi su puno veci problem nego on. Pa Dinamu prijeti izbacivanje iz europe na 2 godine ako jedna baklja bude ubacena u teren ne zbog Mamica, nego zbog tih ljudi koji se kunu u klub, a rade sve protiv njega. To sto **** mater novinarima nije nista cudno kad sire konstantne lazi tipa da mu je brat glavni osumnjicenik u istazi za namjestanje utakmica, a zapravo je svjedok bio. Svako bi poludio nakon takvih zavjera koje mu se svaki dan serviraju. Novinari su ga napravili ludjakom koji smrce bijelo, a normalno nemaju pojima dal je to istina ili ne.

Ja sam za harmonikase jer se pokazalo da su mnogo kulturniji od ovih barbara, nit kome jebu mater, niti pozivaju na ubojstvo srba, a ispada po tebi da su primitivci, a navijaci ovi sa clipova kulturna ekipa.

Evo tipican navijac dinama koji se tako smatra poput ovog bbblivna nece spomenuti nista dobro, nece spomenuti igranje 4 godine u EL gdje su dobili Ajax, Brugge, Villareal, Anderlecht itd. nego ce traziti mane kao i novinar. Dinamo je izgubio od RB-a ali taj klub ima veci proracun od Dinama, vise novaca, jacu ligu isto kao i PAOK i nije sramota izgubiti od takvog kluba. Sramota je Sheriff ali tu je Mamic napravio pogresku karijere kad je doveo Zajeca koji nije trenirao 10 god samo zato da se navijacima uvuce u supak, ali na srecu brzo je ispravio pogresku i Dinamo sada ponovo izgleda kao klub.

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.