Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Jos Coritiba znaci za 115 maraka...To bi trebalo glat otici na stranu favorita.
Blake i Accasuso do kraja na iskustvo uzimaju.
Harry-I sam sam ti takav,dok nisam imao para kao sad(ne hvalim se,cinjenica,heh),ja sam znao na 3 marke uplatit,na kvotu 4 il 5.Probam napravit od tri,15,ako prodje dobro je,imam osnovu da nastavim,ako ne prodje,popisaj i te tri,s njima il bez njih,isto mi
Blake i Accasuso do kraja na iskustvo uzimaju.
Harry-I sam sam ti takav,dok nisam imao para kao sad(ne hvalim se,cinjenica,heh),ja sam znao na 3 marke uplatit,na kvotu 4 il 5.Probam napravit od tri,15,ako prodje dobro je,imam osnovu da nastavim,ako ne prodje,popisaj i te tri,s njima il bez njih,isto mi
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
Ja kad imam uplaticu,kad nema,znam se ne okladit mjesec dana,jednostavno ohladi ti..Prije dok sam pocinjao sa kladjenjem,uplatim marku,a stavim 15 parova,jedva 5 prodjem i to sve velike kvote,dok jednom nisam sjeo i uz kafu razradio,ja ko budala ganjao kvote 4.10,8.00 itd
mada nema vise ni sigurnih parova,statistika ne igra vise bitnu ulogu,mada pomogne,ali ne u tolikoj mjeri.

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- legenda reala
- Kontakt:
Kelneru bravo majstore ,i sutra šta stavi ,vidim ja da ti ovo znaš bolje od Harya ja prošo nisam ovaj fudbal igro 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
@VolimLiverpool, sretan rodjendan i puno dobitaka na kladionici....

ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
Den Bosch-Eindhoven ps1
Go Ahead-Volendam ps1
Helmond-Mastricht ps1
Fortuna-Roosendaal ps1
Telstar-Emmen ps1
Vendam-Dordrecht ps1
Herenven-Utrecht gg 1
Haugesund-Brann ps1
Frankfurt-Munchen 1860 ps1
Huelva-Barcelona B ps1
Besiktas-Gencerbirligi 1
eh ovo sutra igram, pa sta Bog da
Go Ahead-Volendam ps1
Helmond-Mastricht ps1
Fortuna-Roosendaal ps1
Telstar-Emmen ps1
Vendam-Dordrecht ps1
Herenven-Utrecht gg 1
Haugesund-Brann ps1
Frankfurt-Munchen 1860 ps1
Huelva-Barcelona B ps1
Besiktas-Gencerbirligi 1
eh ovo sutra igram, pa sta Bog da

Iiiiii opet danas na jednom hahahaha. Vise mi je i smijesno.
Skinem fedju, murraya, acasusa, bohlija, beckera, odesnika i upadnem na futavom monfilsu koji je imao problema sa disanjem, ali naravno kreten nece da preda mec
Skinem fedju, murraya, acasusa, bohlija, beckera, odesnika i upadnem na futavom monfilsu koji je imao problema sa disanjem, ali naravno kreten nece da preda mec

Okrenuo sam se live klađenju. Nakon Monfisla uplatio u Milleniumu 50KM i preko live klađenja dogurao do 160. Onda na 50KM uplatio listić, Coritiba hendikep 1, Neke Čielance kec i Velez. I onda sam ustanovio da dobitak 200KM nije vrijedan mojih živaca. Pa ti ljudi ne igraju odbranu nikako, taktika je 1------------5-4, a gostiju 2------4-4. Ali eto, nećo žaliti puno, ipak imam 310KM 

- VolimLiverpool
- Kontakt:
Hvala,@Adise.adis.p je napisao/la:@VolimLiverpool, sretan rodjendan i puno dobitaka na kladionici....![]()
![]()
![]()
Danas nisam mislio ništa igrati (party),ali ima dosta finih parova,pa ću morati nešto sastaviti.
You'll never walk alone.
Ma nema,al ev naprimjer tenis,kad malo pogledas,vidis formu,vidis kakav je na tvrdoj podlozi,kakav na zemlji,medjusobni omjer,normalno da je lakse pogoditi...harry_90 je napisao/la:Ja kad imam uplaticu,kad nema,znam se ne okladit mjesec dana,jednostavno ohladi ti..Prije dok sam pocinjao sa kladjenjem,uplatim marku,a stavim 15 parova,jedva 5 prodjem i to sve velike kvote,dok jednom nisam sjeo i uz kafu razradio,ja ko budala ganjao kvote 4.10,8.00 itdmada nema vise ni sigurnih parova,statistika ne igra vise bitnu ulogu,mada pomogne,ali ne u tolikoj mjeri.
Ma prosao je i fudbal,trebao si i to ostavit,al et...legenda reala je napisao/la:Kelneru bravo majstore ,i sutra šta stavi ,vidim ja da ti ovo znaš bolje od Harya ja prošo nisam ovaj fudbal igro
Bit ce danas opet nesto,evo sad sam donijeo ponudu.
POZDRAV
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
-
Hajde vi sto se razumijete u tenis, postavite sta do kvote 7,8 nako "sigurnijih" parova

Kelner haj stavi nekih parova, dobitak do desetak maraka pa da uplatim cvaju na to. 

Blake-Young 1 1.65(James bi ovo trebao rijesiti,nakon dugo vremena ,u zadnja dva meca je poceo pokazivati na trenutke onog starog Blake)
Tursunov-Korolev 1 1.35(Tursunov,majstor Chelengh turnira)
Sesvete-Vukovar 1 1.2 (imam jarana u Vukovaru igra,Ermin Vehabovic,nemaju sanse protiv Sesveta)
Lajpcig-Plauen 1 1.45 (Stalno ganjam ovog lajpciga,doveli par prvoligaskih igraca,Aleksander Lass jedan od njih,cilj im je napraviti on sto je i Hofenheim)
Anderleht daje gol 1.25 (ovo bi moralo proci)
Gladbah daje gol 1.85 (Ovo je zicer dana,cak bi se mogla igrat i dvica,posljenja slamka spasa za Igrace Gladbaha)
Kvota 9
Ulog-10
Koeficijent 90 KM
Pozdrav normalnim,sretno ko isprati
Tursunov-Korolev 1 1.35(Tursunov,majstor Chelengh turnira)
Sesvete-Vukovar 1 1.2 (imam jarana u Vukovaru igra,Ermin Vehabovic,nemaju sanse protiv Sesveta)
Lajpcig-Plauen 1 1.45 (Stalno ganjam ovog lajpciga,doveli par prvoligaskih igraca,Aleksander Lass jedan od njih,cilj im je napraviti on sto je i Hofenheim)
Anderleht daje gol 1.25 (ovo bi moralo proci)
Gladbah daje gol 1.85 (Ovo je zicer dana,cak bi se mogla igrat i dvica,posljenja slamka spasa za Igrace Gladbaha)
Kvota 9
Ulog-10
Koeficijent 90 KM
Pozdrav normalnim,sretno ko isprati
To majstore.
Pozz i tebi.

Prošao, 320 KM na čisto.SPY je napisao/la:kv. 2,74 (happy hour bio)PSV - Benfica 1X
Braga - Kiev 1X
Istres - Montpellier 2

Gdje je to ovolika kvota?kelner je napisao/la: Gladbah daje gol 1.85 (Ovo je zicer dana,cak bi se mogla igrat i dvica,posljenja slamka spasa za Igrace Gladbaha)

Hvala kelneru
maloprije sam uplatio za danas,pa cemo vidjet hoce li proci..
Nadal - Ljubicic 1 set zbroj gemova manje od 9 1.60
Murray - Gil 1 1.20
Zapresic - Dragovoljac 1 1.60 (Domacin zadnje dvije kuci slavio,Dragovoljac zadnje dvije na strani X,jednom su se sastali i slavio domacin sa 2:0 )
Altach - Hartberg 1 1.35
Ajjjacio - Grenoble 0-2 gola 1.60
7.13 na 5 km 35.65 km
Kamaz - Nizhny 1 1.85
Troyes - Angers X/2
Cork - Finn Harps 1 1.50
Djurgarden - Malmo zx2 (3+) 1.75
Khimki - Ural 1X 1.56 (domacini kompletni,gosti dolaze bez 4 igraca )
48.30 km
kasnije ce biti jos 1-2 tiketa dok razradim

Nadal - Ljubicic 1 set zbroj gemova manje od 9 1.60
Murray - Gil 1 1.20
Zapresic - Dragovoljac 1 1.60 (Domacin zadnje dvije kuci slavio,Dragovoljac zadnje dvije na strani X,jednom su se sastali i slavio domacin sa 2:0 )
Altach - Hartberg 1 1.35
Ajjjacio - Grenoble 0-2 gola 1.60
7.13 na 5 km 35.65 km
Kamaz - Nizhny 1 1.85
Troyes - Angers X/2
Cork - Finn Harps 1 1.50
Djurgarden - Malmo zx2 (3+) 1.75
Khimki - Ural 1X 1.56 (domacini kompletni,gosti dolaze bez 4 igraca )
48.30 km
kasnije ce biti jos 1-2 tiketa dok razradim
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
A jesam se isfuro, odem uplatit @kelnerov listić i 3 para uopšte nisu bila na ponudi.
Tako da sam odigrao sljedeće.
Croatia S - Vukovar 1
Tursunov - Kolorev 1
Guingamp - Pacy 1
St.Patrick - UCD 1
Cork City - F. Harps 1
Airbus - Bala Town 1
Uplata: 10
Isplata: 73
Valjda će bit šta.

Croatia S - Vukovar 1
Tursunov - Kolorev 1
Guingamp - Pacy 1
St.Patrick - UCD 1
Cork City - F. Harps 1
Airbus - Bala Town 1
Uplata: 10
Isplata: 73
Valjda će bit šta.
Imal kakvih informacija iz bet-livea....

ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
-
Moj danasnji :
B.Becker 1
JYP 1
Wolfsburg 1
Trusunov 1
Leipzig 1
Bachinger 1
F.Dusseldorf 1X
Kvota 19...
Sretno ako ko isprati
B.Becker 1
JYP 1
Wolfsburg 1
Trusunov 1
Leipzig 1
Bachinger 1
F.Dusseldorf 1X
Kvota 19...
Sretno ako ko isprati

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.