NBA Playoffs 2024-2025
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs 2024-2025
Luka je izgleda bolestan,jbm ga ja.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
LeBron (mimo ove trojke na kraju što je ivicu table pogodio), ko u primeu
Teško je dobiti utakmicu sa 19 izgubljenih lopti.
Zanimljivo da nijedna ekipa u PO još uvijek nije izgubila kada prva dođe do 100 poena. 19-0 omjer do sada.

Zanimljivo da nijedna ekipa u PO još uvijek nije izgubila kada prva dođe do 100 poena. 19-0 omjer do sada.
Zadnja izmjena: baboedindzeko09, dana/u 26 apr 2025, 06:32, ukupno mijenjano 1 put.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Jbga,valjda Luka dodje sebi do game 4.Izbaci potpuno minute Hayesa i igraj small ball citavu utakmicu pa sta bude.
Stomačni problemi. 1-2 dana. Taman nece jesti sada. Vrijeme je da LeBron, Austin i Luka sastave jednu utakmicu sa 90+ poena.
dobre guzove ima Belma
Fire Nico
Steta pa se Kyrie povrijedio
Sve ocekivano osim sramote Međeda. Podcijenio sam ghetto u njima.

Steta pa se Kyrie povrijedio

Sve ocekivano osim sramote Međeda. Podcijenio sam ghetto u njima.
na Areni nema prenosa Clevelanda i Miamija i Memphisa i Oklahome?
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Na oficijalnoj NBA stranici stoji da Arena Sport u BiH prenosi:
26.4 - Clipperse & Nuggetse,
27.4 - Lakerse & Minnesotu,
28.4 - Rocketse & Warriorse,
29.4 - Buckse & Pacerse, Magic & Celticse i Nuggetse & Clipperse.
fakat ne prenose ove dvije ranije tekme,hvalababoedindzeko09 je napisao/la: ↑26 apr 2025, 09:02Na oficijalnoj NBA stranici stoji da Arena Sport u BiH prenosi:
26.4 - Clipperse & Nuggetse,
27.4 - Lakerse & Minnesotu,
28.4 - Rocketse & Warriorse,
29.4 - Buckse & Pacerse, Magic & Celticse i Nuggetse & Clipperse.
Podsjeti me kad se Nezalaganje ljutio jer im nisu dali neki faul, a igrac Spursa promasio polaganje. Kaze bolje bi Pop nacrtao akcijubaboedindzeko09 je napisao/la: ↑26 apr 2025, 00:39Čovjek bi rekao oštećeni za ne znam ti šta a ne za hodanje prilikom ubacivanja lopte na suprotnoj polovini a na satu 0.5s ostalo![]()

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Dobro je nek gube penzioneri, i veceras da nastave 

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Teska situacija za LAL nakon sinocnjeg poraza.Tesko ce biti ponoviti onakvu partiju Jamesa i onakav sut za 3p.Do zadnjih 5-6min i 2 promasaja Hachimure, po jedan Jamesa i Reavesa, te Knechta u garbageu, sut za 3 je bio na 50%.
Jedina nada je da se Luka vrati i odigra neku nestvarnu tekmu.Tako izgleda.
Luka i Jokic sljedece po 45/15/15 za pobjede ko da gledam
- superFrankie
- Kontakt:
Edwards da nije debil bi bio najbolji igrac lige. Ovakve fizikalije nije od Jordana niko imao. Cak i u faci lici na njega. Samo glavu da obrije. 

- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ma gotova je ta serija taman da Jokić ubaci 70 iduću.
MPJ igra bukvalno sa jednom rukom, druga mu maltene nije u funkciji (ima grade 2 istegnuće ramena, bukvalno bi morao ležati i odmarati mjesec i po minimalno) i upitan je za ovu sad. Gordon ne može da skače i on upitan, Murray načet svakako, a evo i Westbrook upitan.
Uz to imaju najgoru klupu u ligi, daleko.Marc J. Spears : "MPJ may not play Saturday, Jamal's hurting, Russ is hurting, Aaron told me he can barely jump right now."
Nuggets bench had more turnovers (7) than points (6) in game 3 loss to Clippers. Bench went 2-14 FG, 1-8 3PT, 1-4 FT.
Ma Nez puko kako su Spursi postali smece i mora panjeve poput Sochana i Castlea gledati. Ja sam protiv Bostona pa kazem da su kamenjari prljavi. I u regularnoj sezoni su povrijedili nekoliko igraca supackim potezima.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑26 apr 2025, 02:28Ma ne oštećuju nas sudije, niko to nije napisao, samo da su prljava/nesmotrena ekipa (previše puta su se neke stvari - povrede dogodile tokom čitave sezone u njihovim utakmicama da bi stalno bile slučajnost).
Što se Magica tiče, treba kompletnu ekipu zamijeniti i ostaviti samo Banchera i Wagnera, možda i ovog malog Blacka. Ne znam kakvu je Suggs sezonu igrao ali mi nije igrač za 30m$ godišnje jer to uzima dosta capa uz ovu dvojicu.

Nego najavio sam vam i danasnji poraz.
Jednostavno gotovo nikad ne grijesim. Moglidamus.

Ne izgleda,dovoljno je da ne izgubis 16 lopti i da ti protivnik nema 13 suteva vise na utakmici.Ok Jamesova partija,ali nije da ti McDaniels na drugoj strani nije ubacio 30.Vjerovatno ce i game 4 biti neizvjesna,nema potrebe za Lukinom nestvarnom utakmicom,dovoljno da bude na svom nivou.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑26 apr 2025, 13:16Teska situacija za LAL nakon sinocnjeg poraza.Tesko ce biti ponoviti onakvu partiju Jamesa i onakav sut za 3p.Do zadnjih 5-6min i 2 promasaja Hachimure, po jedan Jamesa i Reavesa, te Knechta u garbageu, sut za 3 je bio na 50%.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Gubis lopte jer su ljudi jaki defanzivno.Duzina i odbrana na gotovo svakoj poziciji.McDaniels je vec odredjena konstanta u seriji.Zabio je preko 20 u 2 od 3 tekme plus igraju kuci gdje role igraci ionako igraju bolje.L-Train je napisao/la: ↑26 apr 2025, 14:43Ne izgleda,dovoljno je da ne izgubis 16 lopti i da ti protivnik nema 13 suteva vise na utakmici.Ok Jamesova partija,ali nije da ti McDaniels na drugoj strani nije ubacio 30.Vjerovatno ce i game 4 biti neizvjesna,nema potrebe za Lukinom nestvarnom utakmicom,dovoljno da bude na svom nivou.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑26 apr 2025, 13:16Teska situacija za LAL nakon sinocnjeg poraza.Tesko ce biti ponoviti onakvu partiju Jamesa i onakav sut za 3p.Do zadnjih 5-6min i 2 promasaja Hachimure, po jedan Jamesa i Reavesa, te Knechta u garbageu, sut za 3 je bio na 50%.
Nije dobro kad izgubis tekmu na strani, a imao si trojku skoro 50% kako rekoh.Zato kazem da ce se tesko ponoviti 2 suterske veceri takve.Isto je MIN imala u LAu, s tim da su oni uzeli tekmu gdje su tako sutirali.
I ono najvaznije sto ne ide na ruku LAL, slijedeca tekma se igra za manje od 48 sati.To nije dobro za Jamesa, a ni za Luku koji ima problem sa stomakom, a ceka te mladja i ekipa sa realno sirim rosterom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.