NBA Playoffs 2024-2025
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Re: NBA Playoffs 2024-2025
Čovjek bi rekao oštećeni za ne znam ti šta a ne za hodanje prilikom ubacivanja lopte na suprotnoj polovini a na satu 0.5s ostalo 

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
- Kontakt:
Zar se nije poturalo da su Pistonsi oštećeni? 

"Your favorite player's favorite player" - MB
Rekao sam ti sto navija za Pistonse. Samo nece da prizna. Evo vracaju Tatuma znaci mogao bi ih Orlando dobiti danas.

- superFrankie
- Kontakt:
Orlando nastavio gdje je stao sa saketanjem. Jedva cekam da zavrsi ova serija
- baboedindzeko09
- Kontakt:
superFrankie je napisao/la: ↑26 apr 2025, 01:57Orlando nastavio gdje je stao sa saketanjem. Jedva cekam da zavrsi ova serija
Ne možeš vjerovati bgm.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Jao jako saketanje, povukao je igraca za ruku, gdje ce to uraditi u POu!!??Trebao ga je pustiti da polozi nakon to mu ovaj uvali lakat do po stomaka.
Samo kukate o sudjenju svaku tekmu koju BOS igra....
A nista ovo sto Black dobi po glavi, pa samo obican faul, ako cete vec zakerati?
Samo kukate o sudjenju svaku tekmu koju BOS igra....

A nista ovo sto Black dobi po glavi, pa samo obican faul, ako cete vec zakerati?
- superFrankie
- Kontakt:
Pa dovoljno je sto ga je uhvatio za ruku i onemogucio da da kos, povlacenje apsolutno nepotrebno jer dovodi do potencijalne ozljede, kao sto je zamalo i bio slucaj
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nista ondje nije strasno bilo.Je.beni je PO!!
Siguran sam da ni Brown ne bi lezao uopste da nije prstom nezgodno udario o parket.Povlacenje kakvih milion bude tokom sezone.
Siguran sam da ni Brown ne bi lezao uopste da nije prstom nezgodno udario o parket.Povlacenje kakvih milion bude tokom sezone.
- superFrankie
- Kontakt:
Pa da ga nije povukao onako, ne bi doslo do nezgodnog udaranja o parket, na kraju krajeva s razlogom je bio flagrant, treci u tri utakmice, i sva tri od strane jedne ekipe. Jedno je igranje cvrsto a drugo je igranje prljavo. Orlando citavu sezonu igra prljavo, a tako i ovu serijuNEZALAGANJE je napisao/la: ↑26 apr 2025, 02:12Nista ondje nije strasno bilo.Je.beni je PO!!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Jest, igraju prljavo.Sudije ostecuju BOS.
Umjesto da se pise o kosarci, svako vece se cita o nekakvoj sudijskoj kuknjavi.
Doduse, kad vidim ko predvodi ovaj pdf i koliko je kvalitetne raje otislo, to uopste i ne cudi.
Samo nastavite.O kosarci ionako slabo znate sta napisati.
Usput, ovaj KCP je kriminalac.Covjek je opljacko ORL ove godine sa ovim sto on igra cijelu sezonu i PO do sad.
Umjesto da se pise o kosarci, svako vece se cita o nekakvoj sudijskoj kuknjavi.
Doduse, kad vidim ko predvodi ovaj pdf i koliko je kvalitetne raje otislo, to uopste i ne cudi.
Samo nastavite.O kosarci ionako slabo znate sta napisati.
Usput, ovaj KCP je kriminalac.Covjek je opljacko ORL ove godine sa ovim sto on igra cijelu sezonu i PO do sad.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ma ne oštećuju nas sudije, niko to nije napisao, samo da su prljava/nesmotrena ekipa (previše puta su se neke stvari - povrede dogodile tokom čitave sezone u njihovim utakmicama da bi stalno bile slučajnost).
Što se Magica tiče, treba kompletnu ekipu zamijeniti i ostaviti samo Banchera i Wagnera, možda i ovog malog Blacka. Ne znam kakvu je Suggs sezonu igrao ali mi nije igrač za 30m$ godišnje jer to uzima dosta capa uz ovu dvojicu.
Što se Magica tiče, treba kompletnu ekipu zamijeniti i ostaviti samo Banchera i Wagnera, možda i ovog malog Blacka. Ne znam kakvu je Suggs sezonu igrao ali mi nije igrač za 30m$ godišnje jer to uzima dosta capa uz ovu dvojicu.
- superFrankie
- Kontakt:
Bas to, nit je ko rekao da nas ostecuju sudije, nit ko kuka na sudije. Samo ukazujemo na to kako je Orlando prljava ekipa ove sezone, sto je cinjenicababoedindzeko09 je napisao/la: ↑26 apr 2025, 02:28Ma ne oštećuju nas sudije, niko to nije napisao, samo da su prljava/nesmotrena ekipa (previše puta su se neke stvari - povrede dogodile tokom čitave sezone u njihovim utakmicama da bi stalno bile slučajnost).
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Suggs je srce ekipe i apsolutno vrijedi pare koje su mu date.On je igrac koji im uspostavlja defanzivni ton, sto je temelj ORL.
Na to moze probiti i znacajno je popravio sut za 3.ORL samo trebaju bolji suteri i upotrebljiviji C od ovog kloca Cartera.Jedan od tih sutera je trebao biti KCP, ali vidimo sta taj covjek igra.Isto vazi i za Harrisa.
@super I dobro ukazano na to da je ORL prljava ekipa kako kazete.Hocete li ukazivati svaku tekmu na to i pisati samo o tome?
Na to moze probiti i znacajno je popravio sut za 3.ORL samo trebaju bolji suteri i upotrebljiviji C od ovog kloca Cartera.Jedan od tih sutera je trebao biti KCP, ali vidimo sta taj covjek igra.Isto vazi i za Harrisa.
@super I dobro ukazano na to da je ORL prljava ekipa kako kazete.Hocete li ukazivati svaku tekmu na to i pisati samo o tome?
- superFrankie
- Kontakt:
Pa ako opet bude neki prljavi potez od strane Orlanda, hocu, ali se najiskrenije nadam da ih vise nece biti i da nece biti potrebe da se to komentariseNEZALAGANJE je napisao/la: ↑26 apr 2025, 02:41Suggs je srce ekipe i apsolutno vrijedi pare koje su mu date.On je igrac koji im uspostavlja defanzivni ton, sto je temelj ORL.
- superFrankie
- Kontakt:
Kakvo otvaranje trece cetvrtine od strane Orlanda, Celticsi kao da su zaboravili igrati
Ajde Orlando zavrsavaj,cekacu Lakerse do 7 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Joj ovog penzionera (LBJ), jest dosadan, idi pecaj, pepeljara ti na glavi, ono kakva kosarka, ostario si 

-
- Kontakt:
Realno je podvig Orlanda ova pobjeda koliko su limitirani ofanzivno. Pomoglo je dosta i ciglarenje Celticsa za 3 u drugom. Možda bi ovo mogla biti i jedina koju su uzeli.
"Your favorite player's favorite player" - MB
Gentleman's sweepTripleThreat je napisao/la: ↑26 apr 2025, 04:47Realno je podvig Orlanda ova pobjeda koliko su limitirani ofanzivno. Pomoglo je dosta i ciglarenje Celticsa za 3 u drugom. Možda bi ovo mogla biti i jedina koju su uzeli.
Ovaj Bron aka Mile Kitic zeli da mu je 25 godina

Nema sanse da ovog JJ neko uzima za ozbiljno
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.