La Liga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

let3
Kontakt:

Re: La Liga

Post Postao/la let3 » 25 apr 2025, 20:53

Ćaća jedini se unapijed zali na suđenje, dan uoci utakmice :tokralju:

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 25 apr 2025, 20:54

TonySosa je napisao/la:
25 apr 2025, 20:49
Evander je napisao/la:
25 apr 2025, 20:39
TonySosa je napisao/la:
25 apr 2025, 20:35
Koliko je jak PR Barcelone dovoljno govori da je Yamal kao neki kandidat za Ballon d Or a u zadnjih 19 ligaskih utakmica ima 1 gol🤣🤣
Ma jok, Vinicius ce biti kandidat za nista, ili ona precjenjena klada Belingem :rol:

Da te napomenem, dijete 17. god

1. Zabio u polufinalu EP GOLCINU
2. Asistirao u finalu EP
2. Zabio Real u obje utakmice, kad su ih oba puta ponizili. Jedna utakmica je bila finale
3. Zabio golcinu nedavno za prolaz u ligi nacija za Spaniju
4. Zabo golcinu nedavno u LP protiv Befice
5. Citav svijet vidi ko je i sta Yamal, dijete od 17 godina. Samo duduk i RM fanboy, operisan od realnosti i morala, bi lafo da ismijava nesto :kralj:
Ovim tvojim komentarom samo ti pokazujes da si operisan od realnosti jer je EP davno zavrsilo i uopce ne ulazi u razmatranje za Ballon d Or ove godine. Tako mozes i Viniciusu i Bellinghamu ubrojati sve bitne golove koje su postigli prosle sezone. Ovo za gol protiv Benfice, no comment. Kao da nikad niko nije postigao slicne golove.

Meni govoris da sam operisan od morala zbog fudbala i komentara na relaciji Barcelona-Madrid, gdje je predsjednik Barcelone najobicniji populisticki politicar u stilu svih politicara u Bosni. Ti stvarno nisi normalan.
Svasta ti napisao, a da nista nisi rekao, osim da je predsjednik Barcelone populista.
Racuna li se liga nacija, kao najjace reprezentativno takmicenje ove godine? Ili se to ne gleda, jer su igraci RM kante u reprezentaciji?

Da, operisani ste od morala i objektivnosti.
Klub koji je imao najvecu pomoc od strane sudija u istoriji fudbala, se zali na sudije :tokralju:
Jako dobro mi svi znamo da je ovo samo pritisak na sudije i da ce naravno izaci sutra na teren. U strahu su velike oci, a nakon svih ponizenja ove sezone, strah je objektivan i hajmo malo ciganati. Vidjet cemo sutra MMA RM na terenu, to je zagarantovano. Zato se i vrsi pritisak na sudije.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 25 apr 2025, 20:59, ukupno mijenjano 1 put.

denimen99
Kontakt:

Post Postao/la denimen99 » 25 apr 2025, 20:55

let3 je napisao/la:
25 apr 2025, 20:53
Ne, Ćaća se žali na izjave sudije dan pred utakmicu, koje idu kontra njegovog kluba. Sasvim normalna reakcija jedno prezidentea, zaštita integriteta takmičenja i renomea kluba
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 25 apr 2025, 20:57

Treba ih razumjeti. Nakon devet komada u dvije utakmice postoji opravdan strah da bi mogli opet nastradati. Moraju pokusati na sve nacine da to izbjegnu.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 25 apr 2025, 20:59

Ma treba im iz sazaljenja dati kup, neka se utakmica ne igra nikako :kafa:

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 25 apr 2025, 21:01

Vinicius 2023/24 - 42 G/A

Yamal 2024/25 - 38 G/A (s tim da sezona još nije gotova)

Jedan je ko fol zaslužio BDor a drugog gura Barcin PR. :rol:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

TonySosa
Kontakt:

Post Postao/la TonySosa » 25 apr 2025, 21:03

denimen99 je napisao/la:
25 apr 2025, 20:51
Evander je napisao/la:
25 apr 2025, 20:45
denimen99 je napisao/la:
25 apr 2025, 20:42

Kakav si ti brat :rol:

Zar fakat misliš da će netko da ćuti, pogotovo na nepravdu?
Nece ni Dodik da cuti na nepravdu....
Ista matra.
Ne kontam!

Samo kažem, smiješna je ta fora. Kako ćeš na internetu nekome reći da ćuti.. kako to izgleda? Kao ti napišeš, i onda svi mi odemo i odjavimo internet, jel to? Ili se jednostavno pobrišemo sa socijalnih mreža, pa da se ti bolje osjećaš? Jel to tako ide?

Kada si vidio da sudija iziđe dan pred utakmicu i kaže da će biti kontroverze i zatim oplače.. očito je da momak nije spreman za utakmice vrhunskog nivoa, da mu je Barcelona prirasla srcu i kao takav ne može da sudi.

Po meni sasvim legitimna odluka Ćaće jedinoga!
I meni je skroz cudno kako se niko nije uhvatio toga sto sudija kaze ‘bice kontroverzi’, valjda im to normalno sta li…

Mada kao i obicno novinari nabijaju lajkove na imenu Real Madrida.

Naravno. Sutra lopta moze proci, ali igrac ne. Tako i treba da se igra fudbal u najbitnijim utakmicama. Da sam Carlo, to bi bila prva recenica na govoru pred utakmicu. To je nedostajalo u prve dvije utakmice. Nazalost, mislim da ova trenutna ekipa Madrida nije spremna na takvo sto, a i Carlo je posenilio.

Ne samo radi ishoda sutrasnje utakmice, vec i radi utakmice Barcelone protiv Intera.
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

"Three for me, two for them."

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 25 apr 2025, 21:06

Kakvi kompleksi "radi utakmice protiv Intera" :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Decko, ti si bolestan :kafa:

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 25 apr 2025, 21:07

BoixosNois1899 je napisao/la:
25 apr 2025, 21:01
Vinicius 2023/24 - 42 G/A

Yamal 2024/25 - 38 G/A (s tim da sezona još nije gotova)

Jedan je ko fol zaslužio BDor a drugog gura Barcin PR. :rol:
Na stranu statistika, dovoljno je pogledati jedan meč Yamala i Viniciusa i vidjeti pravu razliku.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

TonySosa
Kontakt:

Post Postao/la TonySosa » 25 apr 2025, 21:12

Evander je napisao/la:
25 apr 2025, 21:06
Kakvi kompleksi "radi utakmice protiv Intera" :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Ti ako mislis da su ovo kompleksi ocito nisi upucen kako funkcionisu fudbalski klubovi i igraci. Naravno da se uvijek razmislja i o narednim utakmicama rivala, pogotovo jer ispadanje Barcelone od Intera moze imati psiholoski uticaj na ishod ligaskog Clasica.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

Beli98
Kontakt:

Post Postao/la Beli98 » 25 apr 2025, 21:12

Vecerajte mene ne cekajte. :kafa:
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 25 apr 2025, 21:14

TonySosa je napisao/la:
25 apr 2025, 21:12
Evander je napisao/la:

Ti ako mislis da su ovo kompleksi ocito nisi upucen kako funkcionisu fudbalski klubovi i igraci. Naravno da se uvijek razmislja i o narednim utakmicama rivala, pogotovo jer ispadanje Barcelone od Intera moze imati psiholoski uticaj na ishod ligaskog Clasica.
Pa valjda je u cilju da protivnik ima vise utakmica i tezi raspored. Znamo mi jako dobro sta si ti zelio da kazes. Kompleksi su cudo :kafa:

Takvi kao ti, najsretniji bi bili da sutra Yamalu, Pedriu i Rafinji nogu slome.

TonySosa
Kontakt:

Post Postao/la TonySosa » 25 apr 2025, 21:21

Evander je napisao/la:
25 apr 2025, 21:14
TonySosa je napisao/la:
25 apr 2025, 21:12
Evander je napisao/la:

Pa valjda je u cilju da protivnik ima vise utakmica i tezi raspored. Znamo mi jako dobro sta si ti zelio da kazes. Kompleksi su cudo :kafa:

Takvi kao ti, najsretniji bi bili da sutra Yamalu, Pedriu i Rafinji nogu slome.
Svoje neznanje si samo potvrdio tom prvom recenicom. Barcelona ce odigrati dvije utakmice protiv Intera kako god, a finale LP se svakako igra na kraju sezone.

A vidim sad i pretpostavljas sta neko misli. Ja jedino znam da uglavnom samo simpatizeri Barcelone ovdje slave lomove i izrazavaju zelju za tim. Kao sto sam i rekao, moralne vertikale. Kad on napise kako mu je drago sto bi neko polomio noge nekom igracu Madrida, to mu je kao prihvatljivo. A ovdje nekoga proziva za nesto sto nije ni receno. Najbolje da se ti dogovoris sam sa sobom sta zapravo mislis.

ANamelessGhoul
Kontakt:

Post Postao/la ANamelessGhoul » 25 apr 2025, 21:29

Madridska ciganija

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 25 apr 2025, 21:32

let3 je napisao/la:
A daj budi realan. Mislim utakmica ko utakmica, bilo bi super da ekipa koja mi je draza pobijedi ali ako ne jbg, ima dogodine.
Ali po tebi je ok ovako, sudija izadje pred kamere i place kako mu djetetu govore da je stari lopov i za to optuzuje Madrid ?
Jesi ti kad psovao sudijama ?
Valjda je normalno da ce predsjednik kluba stat u zastitu svog kluba, valjda.
Daleko od toga da ja tebe pokusavam ubjedit u nesto, puca mi neka stvar realno ali po svemu odma ovdje toliku pljuvacinu pravit. Bas dramite ko tetkice.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

DinGospo21
Kontakt:

Post Postao/la DinGospo21 » 25 apr 2025, 21:32

ANamelessGhoul je napisao/la:
25 apr 2025, 21:29
Madridska ciganija
Možete vi to puno bolje. Sigurno u vašem bogatom vokabularu ima još par riječi.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 25 apr 2025, 21:39

godrina je napisao/la:
25 apr 2025, 21:32
let3 je napisao/la:
A daj budi realan. Mislim utakmica ko utakmica, bilo bi super da ekipa koja mi je draza pobijedi ali ako ne jbg, ima dogodine.
Ali po tebi je ok ovako, sudija izadje pred kamere i place kako mu djetetu govore da je stari lopov i za to optuzuje Madrid ?
Daleko od toga da ja tebe pokusavam ubjedit u nesto, puca mi neka stvar realno ali po svemu odma ovdje toliku pljuvacinu pravit. Bas dramite ko tetkice.
Ko drami ko tetkice, sta ti je :crazy: vidis da se raja sprda sa ovim cirkusom.
.
Citavu sedmicu su pravili pritisak na sudiju, maksuzije napravili klipove o njemu, cirkuzali sa njim, unaprijed optuzili covjeka prije nego sto se i odigralo finale i sad su ko biva ljuti na njega sto je covjek zaplakao pred kamerama :wtf: sad traze zamjenu sudija, inace nece igrati :wtf: pa jbg Florentino, ima li mjere... gdje to ima.

Evo ti sad budi realan i reci jel to normalno.

Beli98
Kontakt:

Post Postao/la Beli98 » 25 apr 2025, 21:50

dingospo, moze li se sta napravit sutra? Nema Lewe i Baldea.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 25 apr 2025, 21:51

let3 je napisao/la:
25 apr 2025, 21:39
godrina je napisao/la:
25 apr 2025, 21:32
let3 je napisao/la:
Ko drami ko tetkice, sta ti je :crazy: vidis da se raja sprda sa ovim cirkusom.
.
Citavu sedmicu su pravili pritisak na sudiju, maksuzije napravili klipove o njemu, cirkuzali sa njim, unaprijed optuzili covjeka prije nego sto se i odigralo finale i sad su ko biva ljuti na njega sto je covjek zaplakao pred kamerama :wtf: sad traze zamjenu sudija, inace nece igrati :wtf: pa jbg Florentino, ima li mjere... gdje to ima.

Evo ti sad budi realan i reci jel to normalno.
Care televizija je. Jel trebaju dobit dopis iz ureda Barselone sta smiju objavljivat.
Ocito da imaju puno materijala cim to objavljuju. Zaista nisam gledao nemam pojma, niti cu.
Pišalo se po Peljti sto nece da sudi derbi sad se ovoga zali.
Meni stvarno smijesno ali i cudno da sudija na tom nivou takav pritisak vrsi kao place jer mu govore djetetu da je stari lopov. Pa sudija si druze, koliko ti ljudi opsuje sve tokom utakmice pa samo nastavis sudit. Izgleda mi kao fino izrezirana predstava.
Al hajd, hljeba i igara.
I, ja nit zalim nit likujem boli me cosak, uhvatio prostora 15 minuta pa uletio na forum. Ne dotice me ovo uopste.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 25 apr 2025, 21:53

Ma ne dotice te, nimalo :urnebes:

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: sombrero i 3 gosta.