Ma kakva EL. To je za nas u ove sezone u domenu naucne fantastike.geronimo je napisao/la:Hahaha, čuj peškoTo radi Gesichtsmuschi-ja?
Jbte, mlađi sad nego u vrijeme Herzblatta.
Pa dobro, bitno je da su kandidati oni koje ti priželjkuješ.![]()
Sad valja dobro nasafunjati dupe da se makar dođe do EL.
Hamburger Sport-Verein
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Hamburger Sport-Verein
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- anton 1983
- Kontakt:
HSV bu pokušao dovesti Krafta. Da šanse HSV ima, ima!
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
- Der_Bomber
- Kontakt:
Man City, Dortmund, Roma
Manchester City to release DVD of today's match for Christmas market called Six And The City.
Manchester City to release DVD of today's match for Christmas market called Six And The City.
@ der bomber
kao sto je @anton1983 napisao imamo sanse da ga dovedemo ali je postavlja pitanje koliko je to realne. Mediji spominju da bi se taj transfer tek mogao realizovati ako je Schalke spreman na prodaju Neuera, ali je pitanje hoce li se to dogoditi. Za nas bi Kraft bio odlicno rjesenja da se krene u "remont" ekipe, a u Mickelu i Heslu bi imao kvalitetne zamjene. Mislim da je HSV jedina ekipa gdje nece naredne sezone imati veliki pritisak jer niko ne ocekuje nista od te ekipe osim da se uigraju i napad na vrh je planiran tek u sezoni 2012/13. Takodjer ova vijest (bez obzira na to da li doslo do realizacije ili ne) me je obradovala jer uprava stoji iza svojih rijeci da ce doci do remonta ekipa i da nije to prica iz supljeg u prazno. Jos Trochowski treba potpisati za Sevillu i stvari konacno polahko dolaze na svoje mjesto.
kao sto je @anton1983 napisao imamo sanse da ga dovedemo ali je postavlja pitanje koliko je to realne. Mediji spominju da bi se taj transfer tek mogao realizovati ako je Schalke spreman na prodaju Neuera, ali je pitanje hoce li se to dogoditi. Za nas bi Kraft bio odlicno rjesenja da se krene u "remont" ekipe, a u Mickelu i Heslu bi imao kvalitetne zamjene. Mislim da je HSV jedina ekipa gdje nece naredne sezone imati veliki pritisak jer niko ne ocekuje nista od te ekipe osim da se uigraju i napad na vrh je planiran tek u sezoni 2012/13. Takodjer ova vijest (bez obzira na to da li doslo do realizacije ili ne) me je obradovala jer uprava stoji iza svojih rijeci da ce doci do remonta ekipa i da nije to prica iz supljeg u prazno. Jos Trochowski treba potpisati za Sevillu i stvari konacno polahko dolaze na svoje mjesto.
- Der_Bomber
- Kontakt:
Man City, Dortmund, Roma
Opet igrao u komplet bijeloj opremi u Hoffenheimu. Dva puta smo dosad ovako igrali i rezultati su bili sljedeci.
Hoffenheim - HSV 3-0
Hoffenheim - HSV 5-1
Danas ocekujem da ce Hoffenheim pobjediti s 4-1. Ipak s njima igramo uvijek "tri za tri".
Hoffenheim - HSV 3-0
Hoffenheim - HSV 5-1
Danas ocekujem da ce Hoffenheim pobjediti s 4-1. Ipak s njima igramo uvijek "tri za tri".
- majestic24
- Kontakt:
3:2 za nas
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Zar nije bilo 4:2 za VAS?majestic24 je napisao/la:3:2 za nas
Ovamo opet krompir protiv krompira (kod njih).
Šalim se ja, znam da si ti loš prognozer.
Vom Jäger zum Gejagten
Ovo je prvi put da jednu utakmicu HSV-a nisam ogledao do kraja. Bilo je bolnijih i losijih utakmica, ali danasnja utakmica je ta koja je "prelila casu". Sta reci za istu. Tuga, bijeda, jad i cemer. Za cijelu utakmicu mi nismo stvorili sansu kako treba. Nadam se da ce nas sljedece sedmice BVB "nakantati" i da ce Frank Arnesen konacno povuci potez i imenovati novog trenera, jer "pesko" nema blage veze. Toliko trenera ima na trzistu i mi nesta cekamo.

- anton 1983
- Kontakt:
Bayern najveci navijac Hamburga u subotu
HSV igra sa Hannoverm već u subotu. Ova utakmica je bitna za ova dva kluba, te za Bayern. HSV se bori za ulazak u Europsku Ligu i mora pobijediti, ako hoće slijedeće sezone igrati u Europi. Hannover se bori za Ligu Prvaka, a Bayern navija da HSV pobijedi i tako im olakša ulazak u Ligu Prvaka. Naravno Bayern nesmije izgubiti od Leverkusena, da bi im eventualni poraz Hannovera nešto značio.
Najgora stvar za Bayern i dobra vijest za Hannover je ta da je u HSV-u rasulu. Ne toliko, gledano sa športse strane, već financijske. HSV prema njemačkim medijima za slijedeću sezonu treba ušparati 20 miliona eura, dosta smanjiti kadar i prodati neke svoje igrače. Kada ti to visi nad glavom onda je za očekivati da ne možeš imati normalan pristup utakmici i to bi moglo imati loš utjecaj po pitanju rezultata za HSV.
Rost, "RvN", Trochowski i Benjamin već su dobili ispisnice i slijedeće sezone definitivno neće igrati za HSV. Teško je za reći da li je prednost ili mana što se ta utakmica igra već u subotu, pa će Bayern za utakmicu koju igra u nedjelju protiv Leverkusena već znati kako stoje stvari. Ako Hannover izgubi, naravno da će Bayernu protiv Leverkusena biti lakše. No ako Hannover pobijedi, Bayern će igrati u strahu, pod grčem, jer bi sa eventualnim porazom mogli zaostati za Hannoverom 4 boda, što je jako puno, ako se zna da su preostale samo 4 utakmice do kraja prvenstva.
Ove postave su predviđene za ovu utakmicu:
HSV: Rost - Diekmeier, Kacar, Westermann, Aogo - Jarolim - Elia, Zé Roberto, Jansen - van Nistelrooy, Petric
Hannover: Zieler - Cherundolo, Haggui, Pogatetz, C. Schulz - Schmiedebach, Pinto - Stindl, Rausch - Ya Konan, Abdellaoue
HSV igra sa Hannoverm već u subotu. Ova utakmica je bitna za ova dva kluba, te za Bayern. HSV se bori za ulazak u Europsku Ligu i mora pobijediti, ako hoće slijedeće sezone igrati u Europi. Hannover se bori za Ligu Prvaka, a Bayern navija da HSV pobijedi i tako im olakša ulazak u Ligu Prvaka. Naravno Bayern nesmije izgubiti od Leverkusena, da bi im eventualni poraz Hannovera nešto značio.
Najgora stvar za Bayern i dobra vijest za Hannover je ta da je u HSV-u rasulu. Ne toliko, gledano sa športse strane, već financijske. HSV prema njemačkim medijima za slijedeću sezonu treba ušparati 20 miliona eura, dosta smanjiti kadar i prodati neke svoje igrače. Kada ti to visi nad glavom onda je za očekivati da ne možeš imati normalan pristup utakmici i to bi moglo imati loš utjecaj po pitanju rezultata za HSV.
Rost, "RvN", Trochowski i Benjamin već su dobili ispisnice i slijedeće sezone definitivno neće igrati za HSV. Teško je za reći da li je prednost ili mana što se ta utakmica igra već u subotu, pa će Bayern za utakmicu koju igra u nedjelju protiv Leverkusena već znati kako stoje stvari. Ako Hannover izgubi, naravno da će Bayernu protiv Leverkusena biti lakše. No ako Hannover pobijedi, Bayern će igrati u strahu, pod grčem, jer bi sa eventualnim porazom mogli zaostati za Hannoverom 4 boda, što je jako puno, ako se zna da su preostale samo 4 utakmice do kraja prvenstva.
Ove postave su predviđene za ovu utakmicu:
HSV: Rost - Diekmeier, Kacar, Westermann, Aogo - Jarolim - Elia, Zé Roberto, Jansen - van Nistelrooy, Petric
Hannover: Zieler - Cherundolo, Haggui, Pogatetz, C. Schulz - Schmiedebach, Pinto - Stindl, Rausch - Ya Konan, Abdellaoue
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
Eh nasli ste crkvu gdje ce te se moliti.
Inace dok ne bude rjesena situacija s trenerom i dok "pesko" ima jos uvijek sansi da ostane trener navijat cu protiv HSV-a, jer mislim da je to jedino rjesenje da se donekle spasimo. No ukoliko ostane "pesko" na trenerskoj poziciji ne znam imam li vise snage pratiti ovaj klub.
Inace dok ne bude rjesena situacija s trenerom i dok "pesko" ima jos uvijek sansi da ostane trener navijat cu protiv HSV-a, jer mislim da je to jedino rjesenje da se donekle spasimo. No ukoliko ostane "pesko" na trenerskoj poziciji ne znam imam li vise snage pratiti ovaj klub.
- anton 1983
- Kontakt:
Ma mislim ja da neće ostati, dapaće ziher sam. Ali sada se njega nesmije rušiti jer to bi unjelo još veću pomutnju u klub, ako me razumiješ...jedna je stvar kako se klub prodaje vani, a kakve se stvari događaju unutra su totalno druga...amerosm je napisao/la:Eh nasli ste crkvu gdje ce te se moliti.![]()
![]()
- anton 1983
- Kontakt:
Neznam za vas ljudovi, ali ja nevidim načina kako bi ovo HSV mogao dobiti. Igraju preočito i to sve na lijevu stranu na Eliu, a kod hannovera je samo pitanje kada će njihova kontra uroditi plodom ili kada će HSV-ova obrana pogriješiti...
ja bi sad potpisao remi!
ja bi sad potpisao remi!
Rekoh ja tebi da ste nasli crkvu gdje ce te se moliti.anton 1983 je napisao/la:Neznam za vas ljudovi, ali ja nevidim načina kako bi ovo HSV mogao dobiti. Igraju preočito i to sve na lijevu stranu na Eliu, a kod hannovera je samo pitanje kada će njihova kontra uroditi plodom ili kada će HSV-ova obrana pogriješiti...
ja bi sad potpisao remi!
H96 je pretvrda ekipa. Sreća pa Diekmeier spasi s linije, ovo bi već bilo gotovo. Valjda će ga HSV nekako ugurat do kraja. 
Der Mann für die entscheidenden Tore.
- majestic24
- Kontakt:
Nisam odavno bio na ovoj temi.
amersom ko sve odlazi iz HSV-a??
Citam da RVN odlazi sigurno,kao i Elija (za ovaj transfer nisam bas nesto obradovan,bez obzira ste cemod obiti dosta para).
I tvoj "ljubimac" odlazi u Sevillu

Citam da RVN odlazi sigurno,kao i Elija (za ovaj transfer nisam bas nesto obradovan,bez obzira ste cemod obiti dosta para).
I tvoj "ljubimac" odlazi u Sevillu
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Kao prvo Frank Arnsen je odlucio i da naredne sezone MiO bude trener HSV-a, i ja mislim da je to velika greska no nadam se da ce me demantovati, jer MiO dajem rok do kraja Oktobra i ocekujem da njegov nasljednik sjede na klupu u prvoj sedmici Novembra, no sto se tog pitanja tice bit cemo pametniji naredne sezone.majestic24 je napisao/la:Nisam odavno bio na ovoj temi.
I tvoj "ljubimac" odlazi u Sevillu![]()
Sto se tice odlazaka Frank Arnesen je obavio razgovore s svim igracima u upravi kluba naredio da sljedecim igracima pokaze izlazna vrata s sljedecim obrazlozenjem:
1. Frank Rost - golman koji je u godinama i s kojim nije moguce praviti ekipu na duze staze, a isto tako ima ogromnu placu u klubu koja iznosi 3,5 miliona eura.
2. Guy Demel - jednostavno za njega nema pozicije u klubu, za desnog beka nema brzinu, za stopersku poziciju ima lose postavljanje na protivnicke napade i sklon je greskama, a na pozciji zadnjeg veznog nema pregled igre, i s primanjima od 2,2 miliona eura je skup u "odrzavanju".
3. Robert Tesche - igrac koji niti smrdi niti mirise, a placati igraca godisnje 1 miliona eura da bi presjedio na tribini je van svake pameti.
4. Johnatan Pitroipa - puno ulozenog malo korisnog, trazi da ima zagarantovano mjesto u prvom timu kako bi produzio ugovor koju mu istice na ljeto 2012 s primanjima od 2,5 miliona eura, na sto uprava nece pristati i njegov savjetnik je vec u potrazi za novim klubom.
5. Jose Paolo Guerrero - klub je za njega bio tu kada mu je bilo najteze, a nije polozio test karaktera kod Arnesena i njemu je receno da se na njega ne racuna u narednoj sezoni.
6. Marcell Jansen/Eljero Elia - Arnesen je misljenja da Elia moze pruziti odlicne partije ukoliko ima povjerenje od strucnog staba i od sportskog direktora i njega bi samo pustio pri ponudi od 18 miliona eura u protivnom na njega se racuna u narednoj sezoni, dok s Marcellom Jansenom je situacija totalno drugacija, jer je on primjer kako se treba ponasati igrac na terenu i izvan njega, ali je skup u "odrzavanju" jer je sklon povredama koje ga na duzi period izbace iz "pogona" i klub ga je spreman pustiti pri ponudi od 6 miliona eura.
7. Ruud van Nistelrooy - mislim da je ovdje sve jasno i da nisu potrebna dadatna pojasnjenja.
8. David Rozehnal - na njega Arnesen ne racuna a OSC Lille je spreman otkupiti njegov ugovor za 2 miliona eura na sta ce klub prisatiti.
9. Alex Silva - izrazio zelju da ostane u Brazilu, a takodjer nije polozio test karaktera i Sao Paolo je spreman otkupiti njegov ugovor.
10. Mikael Tavares - trenutno je posudjen M`Boro-u i mi ne racunamo na njegove usluge, no ukoliko M`Boro nije spreman da otkupi njegov ugovor HSV ce povuci klauzulu koja im da je za pravo da raskinu ugovor bez stete po klub.
11. Joris Mathijsen - ne uklapa se i filozofiju Arnesena gdje stoperi moraju biti u toku s modernim fudbalom, a izgubio je svoje najace oruzije tj. brzinu, a takodjer je u godinama i ove je godine jedina prilika da se za njega uzmu novci.
12. Piotr Trochowski - hvala Bogu pa ce isti konacno napustiti klub, jedino sto je korisno uradio je utakmica prije dvije godine protiv Man.City-a u 1/4 finalu Kupa Uefa, a ostalo nije vrijedno spomena, no vazno je da je on sebe smatrao najboljim igracem na svijetu a njegove lopte su jedino bile opasne po Lufthansine avione koje nadlijetale nas stadion.
S posudbe ce se vratiti Marcus Berg i Toglay Arslan, a jedino sto se meni licno u planovima Arnesena ne svidja je sto razmatra mogucnost produzenja ugovora s Ze Robertom i Jarolimom.ZeRo doslovno misli da je BOG i da moze raditi sta god hoce, pa tako da neke utakmice odigra preko neke stvari, a neke da odigra na vrhunskom nivou i nadam se da nece prihvatiti ponudu HSV-a i da ce otici u NYRB i tamo zavrsiti karijeru. Sto se Jarolima tice ja sam misljenja da je on rodjen u pogresno vrijeme i da je igrao tokom 80-tih godina bio bi vrhunski fudbaler, a u modernom fudbalu s ovakvim tipom igraca ne mozes imati uspjeha. Inace je Frank Arnesen napravio taj test karaktera kojeg igraci moraju zadovoljiti kako bi ubuduce potpisali ugovor s HSV-om i isti se sastoji iz sljedecih pet tacaka:
1. je li igrac spreman da uci na tehnickom i taktickom planu i ima li talenta za ova dva kljucna faktora
2. zadovoljava li igrac psihicke kriterije koje klub pred njega postavlja i zna li se u odredjenim situacijama nositi s pritiskom
3. detaljna analiza zdrastvenog stanja igraca, sto je usko povezano s tackom 2. i kako igrac psihicki reaguje na moguce duze odsustvo s terena
4. mentalitet igraca, dakle je li isti misli samo na sebe ili je li spreman da se zrtvuje za ekipu
5. nacin zivota igraca
Sto se tice pojacanja spominje se tu dosta imena no vidjecemo sta ce na kraju ispasti. Nadam se da ces ubuduce biti aktivniji na ovoj temi
@ geronimo
kada budes imao vremena i ako ti ne bude tesko da nesto napises o radu MiO jer si ga sigurno detaljno pratio u "Cavjti" dok ti je vodio "Club".
- majestic24
- Kontakt:
Hmm,vidjet cemo sta ce biti s ovim novim trenerom. Nisam nesto zadovoljan s njegovim izborom,jer ocekivao sam neko "ime" koje ce sjesti na vrucu klupu HSV.
S druge strane svidja mi se rad Arnsena (osim Izbora trenera). Drago mi je sto zeli pokazati igracima da nisu bitne samo njihove nogometna vjestine nego i karakter u njima. Sto se tice ovih transfera-spekulacija i ovoga sta je Arnsen rekao,svidja mi se sve.
Nadam se da cemo podmladiti ekipu i krenuti lijepo sve ispocetka. Takodjer,nadam se da ce uprava nabiti svakog igraca s ugovorom pa neka onda odluci sta zeli...visoku otkupnu cijenu ,pa ako te neko zeli neka plati.
Sto se tice mogucih dolazaka,nadam se da Kraft nece doci. Nemojte se zavaravati,al taj momak nema pojma. Kao idealno rijesenje za nasu "jedinicu" vidim Thomasa Kuszcaka iz Manchester Uniteda. Apsolutno sve imamo sta on zeli...mozemo ga platiti koliko zasluzuje (3-4 mill po sezoni),garantovati mu No1,a ono sto je najvaznije...imamo iskusnog i jako,jako dobrog golmana.
Sto se tice obrane,trebati ce i tu dosta uraditi. Nadam se da ce se predomisliti za Alexa Silvu. Nadam se da je dosao i kraj lutanja naseg Besica po obrani. Momak nema brzinu za beka,niti visinu i snagu za stopera. Amerosm,ja i ti smo prije pricali o tome kako je i Spahic "sitan" ali borben...al bez obzira na to,mislim da Besica treba gurnuti u vezni red. Za klasicnog zadnjeg veznog igraca je savrsen a ima samo 18 godina. Pregled igre mu je odlican a ima takodjer i dobre startove na loptu. Mislim da Arnsen nece napraviti tu glupost i ostaviti Jarolima i Ze roberta. Treba dati priliku Besicu i to je to.
Elia obavezno treba da ostane.Njemu nikako da daju pravu priliku da taj momak pokaze sta zna. Ako on s ovakvom igrom sto je do sada pokazivao moze uzeti 15-20 mill,sta ce onda tek biti kad bude igrao kako treba?? 30-40 MILL negine.
Treba i vezni red obnoviti malo.
Sto se tice napada,vec me glava zaboljela kad si rekao da se radi na povratku Berga. Ja ga brate nevolim nikako i nije mi on nekakav kvalitet. Petric igra odlicno a ono sto je najvaznije-ZDRAV JE!! Ev da kucnem od drvo da ga neureknem. U napadu svakako trebamo dovesti jednog brzanca...posto sam Bosanac navijam za Ermina Zeca
Sve u svemu,ocekuje nas burno ljeto na Nordbank Areni.
P.S Sto se tice moje neaktivnost na ovoj temi (kao i na nekim drugim zajednickim),sve je to moj drug zbog manjka vremena. Jbg drug,nezenis se svaki dan. Treba to sve pripremiti a ostalo je jos manje od 10 dana. Na forum udjem samo kad igra United i to je to. Tada malo vise provodim vremena ovdje.
Nastojati cu da malo vise pisem na ovoj temi kao i na temi od Lakersa...
poozzzz
S druge strane svidja mi se rad Arnsena (osim Izbora trenera). Drago mi je sto zeli pokazati igracima da nisu bitne samo njihove nogometna vjestine nego i karakter u njima. Sto se tice ovih transfera-spekulacija i ovoga sta je Arnsen rekao,svidja mi se sve.
Nadam se da cemo podmladiti ekipu i krenuti lijepo sve ispocetka. Takodjer,nadam se da ce uprava nabiti svakog igraca s ugovorom pa neka onda odluci sta zeli...visoku otkupnu cijenu ,pa ako te neko zeli neka plati.
Sto se tice mogucih dolazaka,nadam se da Kraft nece doci. Nemojte se zavaravati,al taj momak nema pojma. Kao idealno rijesenje za nasu "jedinicu" vidim Thomasa Kuszcaka iz Manchester Uniteda. Apsolutno sve imamo sta on zeli...mozemo ga platiti koliko zasluzuje (3-4 mill po sezoni),garantovati mu No1,a ono sto je najvaznije...imamo iskusnog i jako,jako dobrog golmana.
Sto se tice obrane,trebati ce i tu dosta uraditi. Nadam se da ce se predomisliti za Alexa Silvu. Nadam se da je dosao i kraj lutanja naseg Besica po obrani. Momak nema brzinu za beka,niti visinu i snagu za stopera. Amerosm,ja i ti smo prije pricali o tome kako je i Spahic "sitan" ali borben...al bez obzira na to,mislim da Besica treba gurnuti u vezni red. Za klasicnog zadnjeg veznog igraca je savrsen a ima samo 18 godina. Pregled igre mu je odlican a ima takodjer i dobre startove na loptu. Mislim da Arnsen nece napraviti tu glupost i ostaviti Jarolima i Ze roberta. Treba dati priliku Besicu i to je to.
Elia obavezno treba da ostane.Njemu nikako da daju pravu priliku da taj momak pokaze sta zna. Ako on s ovakvom igrom sto je do sada pokazivao moze uzeti 15-20 mill,sta ce onda tek biti kad bude igrao kako treba?? 30-40 MILL negine.
Treba i vezni red obnoviti malo.
Sto se tice napada,vec me glava zaboljela kad si rekao da se radi na povratku Berga. Ja ga brate nevolim nikako i nije mi on nekakav kvalitet. Petric igra odlicno a ono sto je najvaznije-ZDRAV JE!! Ev da kucnem od drvo da ga neureknem. U napadu svakako trebamo dovesti jednog brzanca...posto sam Bosanac navijam za Ermina Zeca
Sve u svemu,ocekuje nas burno ljeto na Nordbank Areni.
P.S Sto se tice moje neaktivnost na ovoj temi (kao i na nekim drugim zajednickim),sve je to moj drug zbog manjka vremena. Jbg drug,nezenis se svaki dan. Treba to sve pripremiti a ostalo je jos manje od 10 dana. Na forum udjem samo kad igra United i to je to. Tada malo vise provodim vremena ovdje.
Nastojati cu da malo vise pisem na ovoj temi kao i na temi od Lakersa...
poozzzz
Ma da hocete ispasti,da vas vise ocima ne gledam.................................................................................................................................................................................................................... 
Nista Reno clio-Sole MiO
Nista Reno clio-Sole MiO
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
harishp je napisao/la:Ma da hocete ispasti,da vas vise ocima ne gledam....................................................................................................................................................................................................................
Nista Reno clio-Sole MiO
Sta znas mozda se ispuni tvoja zelja, ko ceka taj i doceka. HSV vec ceka 24 godine na titulu, mozda i ti toliko dugo vremena budes cekao da ispadnemo iz Bundeslige.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.