FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
94
35%
Darko Milanič
35
13%
Miodrag Božović
6
2%
Fedja Dudić
40
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
25
9%
Samo stranac
67
25%

Ukupno glasova: 267

Mirza_Hordas
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Mirza_Hordas » 25 apr 2025, 13:28

relativizam je napisao/la:
25 apr 2025, 13:15
Zekic mora ostati ako zelimo stabilan klub.

Šta je uloga Ibrakovica u klubu i Trbica. Šta je to dobro što smo s njima dobili.

Mirvic pod hitno mora promijeniti svoju strategiju i borbu protiv Vice
Tarik Trbic je najveci debil, nevjerovatno da je dobio priliku da opet radi u klubu. Pogotovo nakon kurcevitosti u svom "prvom mandatu".
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

EastMadness
Kontakt:

Post Postao/la EastMadness » 25 apr 2025, 13:35

Šta je uloga Ibrakovica u klubu i Trbica. Šta je to dobro što smo s njima dobili.

Mislim da je Ibrakovic potreban zbog veza i svega , dok Trbic nije ni trebao nikako. Klasicni debil

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 25 apr 2025, 13:41

HordasOdMalena je napisao/la:
25 apr 2025, 13:27
EastMadness je napisao/la:
25 apr 2025, 13:06
evo u 21 00 igramo sa sirokim. Dobar termin
Odlično ako je tako. :thumbup:
Obje utakmice finala su u 21h. I na Koševu i dole u lištici.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 25 apr 2025, 13:53

Gori smo mi što išta očekujemo od ovih trenutnih koji su u klubu, računajući tu i igrače i stručni štab.
Trenutno oni i mi ne gledamo klub istim očima, sve ono što očekujemo i čemu se nadamo oni nas demantiju i urade suprotno.
Idemo na stadion samo zato što smo navikli, bez emocije i nekog nadanja, odmah poslje sudijskog zvižduka za početak utakmice sjedamo i posmatramo utakmicu. Letargičnost igrača na terenu se prenjela i na tribine.
Umjesto da zalaganjem, pobjedama, dobrom i kvalitetnom igrom podižemo atmosferu a sudijske lakrdije budu samo dodatni vjetar u leđa da budemo još jači i stvaramo to jedinstvo, jjebote kod nas sve suprotno, poraz od Slobode mi doživljavamo kao neko dodatni motiv i da se malo spustimo kao visoko letimo, a sudijske lakrdije kao alibi za sve loše utakmice.
Daleko smo dogurali.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 25 apr 2025, 14:01

AVNOJ je napisao/la:
25 apr 2025, 13:53
Gori smo mi što išta očekujemo od ovih trenutnih koji su u klubu, računajući tu i igrače i stručni štab.
Trenutno oni i mi ne gledamo klub istim očima, sve ono što očekujemo i čemu se nadamo oni nas demantiju i urade suprotno.
Idemo na stadion samo zato što smo navikli, bez emocije i nekog nadanja, odmah poslje sudijskog zvižduka za početak utakmice sjedamo i posmatramo utakmicu. Letargičnost igrača na terenu se prenjela i na tribine.
Umjesto da zalaganjem, pobjedama, dobrom i kvalitetnom igrom podižemo atmosferu a sudijske lakrdije budu samo dodatni vjetar u leđa da budemo još jači i stvaramo to jedinstvo, jjebote kod nas sve suprotno, poraz od Slobode mi doživljavamo kao neko dodatni motiv i da se malo spustimo kao visoko letimo, a sudijske lakrdije kao alibi za sve loše utakmice.
Daleko smo dogurali.
Lako je to iz nase perspektive gledat,kad te oderu onako nakon dvije tekme u BL valja dozvat ekipu,podici ih nije to bas kao na igrici

juka55
Kontakt:

Post Postao/la juka55 » 25 apr 2025, 14:15

ja znam samo jedno, do zadnjeg dana života mog samo Sarajvo
SARAJEVO SIAMO NOI <3

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 25 apr 2025, 14:24

mosarajvosa83 je napisao/la:
25 apr 2025, 14:01
AVNOJ je napisao/la:
25 apr 2025, 13:53
Daleko smo dogurali.
Lako je to iz nase perspektive gledat,kad te oderu onako nakon dvije tekme u BL valja dozvat ekipu,podici ih nije to bas kao na igrici
Tu smo bas dobro odgovorili i u gostima na najtezem gostovanju, pobjedili sa dva razlike. Sto znaci da ova ekipa ipak ima karaktera

relativizam
Kontakt:

Post Postao/la relativizam » 25 apr 2025, 14:29

25 apr 2025, 13:35

Mislim da je Ibrakovic potreban zbog veza i svega , dok Trbic nije ni trebao nikako. Klasicni debil
Iskreno sam mislio da će Trbic potegnuti to sa pravne strane da dokazuje kriminal, prevare i šta sve ne u savezu, a mi sem onog sramocenja sa ministrom sporta nismo ništa dobili.

Ibrakovic je trebao biti ta veza mimo pravne strane i veza sa igračima eventualnim pojacanjima, ništa ni tu nismo dobili.

Da li se Ajla još vodi na platnoj listi ?

Te stvari mi trebamo rješavati a ne da grdimo Zekica i igrače koje su psihicki i fizicki ubili kriminalci iz saveza

vedinjo98
Kontakt:

Post Postao/la vedinjo98 » 25 apr 2025, 14:29

Zar ne bi prica da smo mi zavrsili Garcevica
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

EastMadness
Kontakt:

Post Postao/la EastMadness » 25 apr 2025, 14:34

vedinjo98 je napisao/la:
25 apr 2025, 14:29
mi mozemo u zmaju cevape jedino zavrsiti

Sazg
Kontakt:

Post Postao/la Sazg » 25 apr 2025, 14:46

Morpheus je napisao/la:
25 apr 2025, 13:19
Sazg je napisao/la:
25 apr 2025, 10:28
Morpheus je napisao/la:
25 apr 2025, 09:34

Zajebavaš se je li tako?
Najgore je brate to što se ne zajebavam. Daj Bože da sam u krivu, da sam sve fulio i da uzmemo 3:0 ciganiju i KUP. Prvi bih se posuo pepelom po glavi i rekao da neosnovano serem ali “daj Bože šćeri da te Beg uzme, nego mi se cigani oko kuće vrte”.
To je moje mišljene što ne znaći da sam u pravu, daj Bože da ne budem.
Ma smatram da malo pretjeruješ da smo razbijeni na psihološko - motivacijskom planu, niti je Zekić izgubio kompas. Pa da jeste, niti bi sada bili treći, niti bi bili u finalu kupa.
Rekoh ti maloprije buraz da bi bio najsretniji čovjek na svijetu da ne budem u pravu. Kako objasniti Lulića od prošle godine i sad. Kako objasniti da ti igrač koji ne zna dati gol igra špica a 3 špica na klupi sjede. Kako objasniti da prošle godine igraš najbolji fudbal u državi a ove godine na ijaš loptu ko mahnit. Kako objasniti da se Lulić povrijedi dok kuha kafu 🤣🤣🤣. Da ne idem dalje. Opet kažem da Bog da ja bio u krivu i crvenio se godinu što sam ovo pisao.

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 25 apr 2025, 14:51

Eno biće karte na dan utakmice na Eol pumpi kod dandija
ISTINA ZA VEDRANA!

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 25 apr 2025, 14:55

vedinjo98 je napisao/la:
Jeste, u januarskom prelaznom roku: https://sportsport.ba/fudbal/vedad-garc ... evo/490519

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 25 apr 2025, 14:56

25 apr 2025, 13:35

Iskreno sam mislio da će Trbic potegnuti to sa pravne strane da dokazuje kriminal, prevare i šta sve ne u savezu, a mi sem onog sramocenja sa ministrom sporta nismo ništa dobili.

Ibrakovic je trebao biti ta veza mimo pravne strane i veza sa igračima eventualnim pojacanjima, ništa ni tu nismo dobili.

Da li se Ajla još vodi na platnoj listi ?

Te stvari mi trebamo rješavati a ne da grdimo Zekica i igrače koje su psihicki i fizicki ubili kriminalci iz saveza
Kako ce Trbic pokrenuti nesto sa pravne strane, kad njemu prijeti suspenzija zbog uzimanja mita od igraca dok je radio u sindikatu.
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

TrofejiSuTu
Kontakt:

Post Postao/la TrofejiSuTu » 25 apr 2025, 15:00

Pitanje svih pitanja,sta je vise syebalo nase uzdanice,Sloboda X ili Borac pusalgic?

I dalje sam misljenja koje imam nakon Slobode.
Izgubiti necemo,cak sam nesto bio uvjeren da cemo dobiti isto kao sto sam imao osjecaj cijelo vrijeme da cemo uci u finale.

Sad,nakon Borca,osjecaj se smanjio mozda za 10-15%
cisto zbog toga sto ne znam kakvi smo u glavi (igraci) i da li spremaju pampers?

Ako budu dali sve od sebe i zadrze smirenost,vjerujem u trijumf.

Da ce biti opet X sasvim moguce,ali nesto kontam vrijeme je da se ne desi X.
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!

EastMadness
Kontakt:

Post Postao/la EastMadness » 25 apr 2025, 15:00

Lecler je napisao/la:
25 apr 2025, 14:51
Eno biće karte na dan utakmice na Eol pumpi kod dandija
pitar nas :salut: :salut:

Dobar potez

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 25 apr 2025, 15:04

Igrasi i ss, u ovu utakmicu trebaju uc mirne glave, nk zeljo u xadnjih 10 derbija koristi ilegalne stvari koje sudije nece da kartoniraju (to ne radi vice vec neznaju). Oni ce 100% ici na taj provokatorski cin, sto je ok sl i nato treba znat odgovorit. Selejman krpic je protiv sb na grbavici u kupu simulirao oko 2-3 x penal i 6-7 puta udarac u glavu (trazeci zuti crveni karton) sudija je to sve vidio nijednom mu nije proslo al cudno da mu nije dao nijedan karin zato. Takodje upalite utakmicu protiv veleza sta he tip uradio i nista.. ovo je sve ok al sta nije ok jeste to da nema kartona za takve stvari

Ponavljam ako hocemo pobjedit zelju lahko upslit utakmice zrinjski zeljo 1-0 (trebalo bit 5-0 u prvih 15 minuta) zrinjski zeljo 5-0

Borac je uzgubio utakmicu na grbavici zato sto nije imao svjezinu i izmjene koje su uveli su bile vise potrosene nego oni u prvih 11..

Sudija jeste navlacio na borac u drugom poluvremenu, ova pobjeda neznaci nista u kontekstu kvaliteta zelje ako uzmemo da su prije te utakmice primili 5 komada za 38 minuta..

Vrlo jasno zabit 2 gola u prve 3 sanse koje ces imat i garantujem da ces jos minimum 2 zabit.. nesmijes dopustat da te uzimaju na lafinu iz doba kad he husref i cala igrali fudbal

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 25 apr 2025, 15:23

Morpheus je napisao/la:
25 apr 2025, 13:16
bordobijeli je napisao/la:
25 apr 2025, 11:35
I Zekic evo spomenuo ono sto sam cesto ovdje pisao. Kaze Zekic da igracima nedostaje pripadnosti klubu i da moraju osjecati da nose dres Sarajeva .To je ono sto pricam moras imati odredjen broj domaci igraca koji ce to donijeti u tim strast ,energiju ,pripadnost .
Ne moraju biti domaći igrači, primjer je Velkoski. Lik isto kao da je rođen na centru Koševa tačno na onom kreču.
Krste ,Tatomirovic i ima ih jos koji su osjetili taj pitarski dnk i postali prakticno kao i domaci . Al i tad si imao bar 5 "domaci" koji su drzali svlacionicu i tu neku pripadnost klubu. Moras to imati ako zelis trofeje , nemam protiv stranaca nista al moras imati osovinu koja je domaca i ima petlju i pripadnost a stranci moraju donijeti dodatni kvalitet i to kad imas onda nema zime .

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 25 apr 2025, 15:31

Rogic
Paskalev-Balta(ako Krpic bude u prvoj)/Soldo-Jovic
Beganovic - Pavicic-Bubanja-Jatta - Mujkic
Butic/Kera(ako Butic nije spreman)-Kupresak

Nekako mi ovo najbolje sto imamo trenutno
Balta da slomi krpica ako bude igro.
Pavicic i Lulic ne mogu zajedno da igraju. Ako pocnu ja ne ocekujem nista dobro
Kupresak protiv borca se dobro gore snasao
Odbrana im je klimava, kontam da je bolje Butica stavit da se kolje gore bar 60min ako moze. Onda Keremeha ubacit na umornu zadnju liniju gdje ima veliku veliku prednost.
Cak umjesto Jatte Mustafica, ipak zna sta je derbi, mozda bi mu odgovarlo da igra u paru s Pavicicem nema gdje ih nema po stadionu. Vjerovatno jedini koji zna iznenadit sa sutom van 16. Sto da ne i ta opcija.

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 25 apr 2025, 15:36

Ne moraš imati, to je samo izvikana šablonska priča koja se plasira kad god se desi neki kiks. Vi morate već jednom shvatiti da to odakle je neko došao nema nikakve veze, ključ je u profesionalizmu. Kad nemaš kvalitet, možeš trčati koliko hoćeš.

Šta to Benko treba osjećati prema FKS, lik rođen u Varaždinu? Ne mora, već je profesionalac i ima suhi kvalitet, samim tim se zalaganje podrazumijeva, te je zato i uspio napraviti to što jeste.
Šta je to Stanojević znao šta je FKS i svi ostali? Ništa, ljudi samo bili profesionalci i znali svoj posao, imali muda na terenu, nisu se sakrivali.

Muka mi je od te priče kako moraš imati Sarajlije u ekipi jer oni eto znaju šta je derbi, oni će se na glavu bacati. Isto važi i za trenera i ona poznata "mora nas voditi neki vojnik kluba".. Odmah mi mrak padne na oči.

Imaš i u ovoj ekipi igrača koji su privrženi klubu više nego pojedini što su odrasli ovdje. Evo imaš primjer Mustafića koji je privržen klubu, ali džaba kad nema kvalitet za nešto više.
Ova ekipa ima karakter, dosta više nego neke prethodne, to su pokazali i u Banja Luci. Zdrava je sredina, to je najbitnije.

Kakav Balta i prva postava, ne zaebavaj se..
Zadnja izmjena: GalileoGalilei, dana/u 25 apr 2025, 15:37, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: boki86, fks74, N3R3D, SamoDaKazeem i 37 gostiju.