kivi je napisao/la:lahku noc svima zelim !! napokon petak. al zivot pocinje tek poslije pola 7 kad skola zavrsi![]()

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
kivi je napisao/la:lahku noc svima zelim !! napokon petak. al zivot pocinje tek poslije pola 7 kad skola zavrsi![]()
otprilike nekih 100-injak KMŽeljo 1921 je napisao/la:70 dolara otprilike koliko je to u KM ?
sto to ?LBJ MVP je napisao/la:kivi je napisao/la:lahku noc svima zelim !! napokon petak. al zivot pocinje tek poslije pola 7 kad skola zavrsi![]()
![]()
![]()
![]()
Ne idem u školu još rođendan
maleni haj da se igramo ,pa ću te voditi u BGSamo F.K.S !! je napisao/la:Zastavu Bosne Vikiću ......................... !
Hajde ulaziteLos_Blanos2 je napisao/la:Hoceli ko haxxb.
soba: gnjetem
pasw: 123
..kud bas Pascal nadjesikirica je napisao/la:Zna li iko ovdje raditi zadatke u programskom jeziku Pascal?
Mene ovo nikako ne ide,uvjek mi jedna greska ima.
Evo vam zadatak,pa ga probajte uraditi:
Napisati program za odredivanje y po formuli:
y=((y=a+b,a neparno)(y=a-b,a parno))
P.S. Ovaj zadatak se radi sa if naredbom.
Unaprijed hvala!
Basic sam radio u osnovnoj,a C cu raditi u 3. razredu.Sada u prvom radim Pascal i duplo je tezi od Basica.muhovic je napisao/la:..kud bas Pascal nadjesikirica je napisao/la:Zna li iko ovdje raditi zadatke u programskom jeziku Pascal?
Mene ovo nikako ne ide,uvjek mi jedna greska ima.
Evo vam zadatak,pa ga probajte uraditi:
Napisati program za odredivanje y po formuli:
y=((y=a+b,a neparno)(y=a-b,a parno))
P.S. Ovaj zadatak se radi sa if naredbom.
Unaprijed hvala!..znam u Basicu i C-u
..cestitkerobovi88 je napisao/la:Pozdrav momci, evo došo s takmičenja u košarci na fakultetu, otresli smo ih 45:16![]()
Iako sam fudbaler igram i košarku u slobodno vrijeme, dao sam 7 poena uz 12-13 asistencija
J*ebo si im kevu!robovi88 je napisao/la:Pozdrav momci, evo došo s takmičenja u košarci na fakultetu, otresli smo ih 45:16![]()
Iako sam fudbaler igram i košarku u slobodno vrijeme, dao sam 7 poena uz 12-13 asistencija
Trenutno korisnika/ca: muhamedhulk i 8 gostiju.