Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Nista to. Idu sad kuci dvije tekme. Bice adjustments sigurno. Scotty P ce da zaustavi mvp-a. Temetrius ide superstar mode on sa 40 poena u prosjeku. Ide se nazad u Oklahomu sa 2-2. Onda peta utakmica odlucuje seriju. Bice velik pritisak na ovim i moze se okrenuti.
Osim sto Memphis nema HC a i Okc su jaci 20 puta. Vidis kako i Lakersi izjednaciseMogli je napisao/la: ↑23 apr 2025, 04:45Nista to. Idu sad kuci dvije tekme. Bice adjustments sigurno. Scotty P ce da zaustavi mvp-a. Temetrius ide superstar mode on sa 40 poena u prosjeku. Ide se nazad u Oklahomu sa 2-2. Onda peta utakmica odlucuje seriju. Bice velik pritisak na ovim i moze se okrenuti.![]()
Da li je Nico dobio trejd ako Lakersi izlete u prvoj rundi?alemsa je napisao/la: ↑23 apr 2025, 13:07Osim sto Memphis nema HC a i Okc su jaci 20 puta. Vidis kako i Lakersi izjednaciseMogli je napisao/la: ↑23 apr 2025, 04:45Nista to. Idu sad kuci dvije tekme. Bice adjustments sigurno. Scotty P ce da zaustavi mvp-a. Temetrius ide superstar mode on sa 40 poena u prosjeku. Ide se nazad u Oklahomu sa 2-2. Onda peta utakmica odlucuje seriju. Bice velik pritisak na ovim i moze se okrenuti.![]()
![]()
Polako, niko nije očekivao da Minesota uzme 2 brejka zaredom, serija je 50/50
Ma ok ne kazem da nije izjednacena serija, ali nisam ni ocekivao ovako slab doprinos Reavsa jer je bas bio digao formu prwd PO.BosniaBoston je napisao/la: ↑23 apr 2025, 14:50Polako, niko nije očekivao da Minesota uzme 2 brejka zaredom, serija je 50/50
Kako ce imat veci doprinos kad je lopta stalno kod Debelog? Nije uopste los nastup imao Austin. 16p 5s 5a na 50% iz igre. Bilo bi lijepo da bude trejdan i dobije vise prostora.ronaldo99 je napisao/la: ↑23 apr 2025, 15:36Ma ok ne kazem da nije izjednacena serija, ali nisam ni ocekivao ovako slab doprinos Reavsa jer je bas bio digao formu prwd PO.BosniaBoston je napisao/la: ↑23 apr 2025, 14:50Polako, niko nije očekivao da Minesota uzme 2 brejka zaredom, serija je 50/50
Al kako god Luka je dimenzija vise u PO, jednostavno igrac koji nosi 50% ekipe na svojim ledjima. Mislim da bi on 90% timova i nba uveo u PO da bude zdrav citavu RS
Ja sam pred PO pisao da Luka uopste ne igra lose u odbrani , pogotovo od dolaska U LA al napadose me kao da sam rekao da je zemlja ravna
Tip je ogroman,jedina slabost protiv brzih bekova,ovo ostalo zavisi od njegove koncentracije,a kada je koncentrisan daleko od toga da je los.Ok tu Bron i DFS prije svega rade ogroman posao u sredini,ali Luka,Reaves i Rui sinoc nista nisu zaostajali.U prvoj utakmici radili su greske,previse pomaganja i ostavljanja otvorenih pozicija,toga sinoc nije bilo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.