U revansu ne mozes jer moraju odraditi crveni karton, a ako prodjes mozes

Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
U revansu ne mozes jer moraju odraditi crveni karton, a ako prodjes mozes
Otkud Aerials crveni karton??
Sve ti pise kad bi ti htio citati, propusten ima 4 kolo , kup prvo kolo i sad ovolegenda reala je napisao/la: ↑21 apr 2025, 12:45Otkud Aerials crveni karton??
Nije ona proslo kolo propustila nego Ja, a ti si njoj upisao crveni proslo i ovo zadnje
Nije tačan rezultat Bilderi - BHFanaticos, 1-1 je tačan rezultat pogodili su protivnici Chelsea.
Sta cu citati gluposti, pises 2 uzastopne utakmice ak prpusti dobija crveni, nigdje ne vidim da jd ona propustila 2 uzastopno.deyo je napisao/la: ↑21 apr 2025, 12:51Sve ti pise kad bi ti htio citati, propusten ima 4 kolo , kup prvo kolo i sad ovolegenda reala je napisao/la: ↑21 apr 2025, 12:45Otkud Aerials crveni karton??
Nije ona proslo kolo propustila nego Ja, a ti si njoj upisao crveni proslo i ovo zadnje![]()
evo tebe tipovo, de malo citajte
Ma prolazim sam hladno...
U fudbalskim pravilima imas direktni crveni koji ako dobijes u ligaskoj tekmi suspenziju odradjujes i u kupu ako je sljedeca po rasporedu i obratno, ovdje nemamo direktni crveni nego akumulaciju zutih, tako da te price nidz veze, cvil i plac nemaju osnovu, isto da igras prvi put ovo pa ti sve zabremedet.legenda reala je napisao/la: ↑21 apr 2025, 13:54Sta cu citati gluposti, pises 2 uzastopne utakmice ak prpusti dobija crveni, nigdje ne vidim da jd ona propustila 2 uzastopno.deyo je napisao/la: ↑21 apr 2025, 12:51Sve ti pise kad bi ti htio citati, propusten ima 4 kolo , kup prvo kolo i sad ovolegenda reala je napisao/la: ↑21 apr 2025, 12:45
Otkud Aerials crveni karton??
Nije ona proslo kolo propustila nego Ja, a ti si njoj upisao crveni proslo i ovo zadnje![]()
evo tebe tipovo, de malo citajte
Ti joj povezo 3 izostanka kup i liga(za sezonu) i dao crveni to nema u pm da 2 razlicita takmicenja se povezuju
Kup 2-2 regularno, 4-3 poslije produzetaka
Jesmo silaCentarsutNaClanak921 je napisao/la: ↑28 apr 2025, 00:08Kup 2-2 regularno, 4-3 poslije produzetaka
U prvenstvu bez produzetaka, 1-1 bilo i sa 2-1 ukupno idemo dalje. Propadose ti 3 pogotka u produzetku, al...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.