NBA Playoffs 2024-2025
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs 2024-2025
Kawhi, covjek zaboravi na njega i onda se ovako pojavi. Steta zbog koljena njegovih kakvu je karijeru mogao imati
- baboedindzeko09
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jarane fulao si skoro sve što si napisao:baboedindzeko09 je napisao/la: ↑22 apr 2025, 06:31Knicksi su vodili 1 razlike na poluvremenu prve utakmice. Pistonsi apsolutno kontrolisali utakmicu u drugom poluvremenu prve utakmice, Knicksi apsolutno nisu imali nikakav odgovor na njihovu odbranu i dobar protok lopte u napadu. Imali su dvocifrenu prednost tek što je počela 4/4.TripleThreat je napisao/la: ↑22 apr 2025, 06:23O čemu ti? Knicksi vodili skoro cijelo prvo poluvrijeme u prvoj utakmici, Pistonsi bili uvjerljivo bolji u trećoj i to je to što se tiče prve utakmice.
Ukupno, Knicksi su dobili 4 od 8 četvrtina u ove dvije utakmice, Pistonsi 3 i jedna je neriješena bila. Serija je otprilike tačno tu negdje po trenutno prikazanom.
Da nije bilo serije 21-0 i Cam Jordana Paynea, Pistonsi bi vodili 2-0, to je činjenica. U tih 21-0, Knicksi 9/10 iz igre & 2/3 za tri, Pistonsi 0/10.
Nisu vodili 1, već 2 razlike na poluvremenu.
Nisu Pistonsi "apsolutno" kontrolisali cijelo drugo poluvrijeme, nego nekih 13-ak minuta od 24 ukupnih, tj. većinu treće i frtalj četvrte.
Pistonsi ni u jednom dijelu četvrte četvrtine nisu imali dvocifrenu prednost, kako si naveo.
I ta 21-0 serija, šta s njom? To ona onako sama došla ili? To isto da ja sad kažem da Pistonsi nisu imali onu 15-4 seriju u trećoj, ne bi ni prismrdili konkretnijeg vodstva. Serije se dešavaju i uglavnom su plod dobre igre.
Malo manje hejta, malo više činjenica.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Strašna razlika, poen ili dva, baš "veliko vodstvo".TripleThreat je napisao/la: ↑22 apr 2025, 06:40Jarane fulao si skoro sve što si napisao:
Nisu Pistonsi "apsolutno" kontrolisali cijelo drugo poluvrijeme, nego nekih 13-ak minuta od 24 ukupnih, tj. većinu treće i frtalj četvrte.
Pistonsi ni u jednom dijelu četvrte četvrtine nisu imali dvocifrenu prednost, kako si naveo.
I ta 21-0 serija, šta s njom? To ona onako sama došla ili? To isto da ja sad kažem da Pistonsi nisu imali onu 15-4 seriju u trećoj, ne bi ni prismrdili konkretnijeg vodstva. Serije se dešavaju i uglavnom su plod dobre igre.
Editovao sam post prije nego si reply, nisu imali dvocifrenu prednost nego +8 na početku 4/4 (90-98 na 9 minuta do kraja). Greška za koš, izvinjenje.
Naravno, košarka je igra serija, ali serija u kojoj se Cam Payne pretvara u najboljeg ISO igrača planete nekoliko posjeda zaredom se neće sigurno ponoviti vjerovatno do iduće godine, to nije plod dobre igre nego trenutak inspiracije.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
- Kontakt:
Nije strašna razlika 1 poen, ali jeste jedan u nizu tvojih krivih navoda gdje si fulao sve što se moglo fulati.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑22 apr 2025, 06:44Strašna razlika, poen ili dva, baš "veliko vodstvo".TripleThreat je napisao/la: ↑22 apr 2025, 06:40Jarane fulao si skoro sve što si napisao:
Editovao sam post prije nego si reply, nisu imali dvocifrenu prednost nego +8 na početku 4/4 (90-98 na 9 minuta do kraja). Greška za koš, izvinjenje.
Naravno, košarka je igra serija, ali serija u kojoj se Cam Payne pretvara u najboljeg ISO igrača planete nekoliko posjeda zaredom se neće sigurno ponoviti vjerovatno do iduće godine, to nije plod dobre igre nego trenutak inspiracije.
Payne jeste imao neuobičajenu seriju, ali nit je Payne dao svih tih 21 poena u toj seriji, nit je samo u napadu bila stvar. Igrana je odlična timska odbrana.
Godinama on ovako, sta je protiv Nurkica izvukao ovako faulova eh
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Šta kažeš za ovaj masterclass floppanja večeras?
Full kompilacija 4/4 sve:
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Najgori igrac lige za gledati.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑22 apr 2025, 07:06Šta kažeš za ovaj masterclass floppanja večeras?
Sta su presudili na kraju u ove dvije situacije?baboedindzeko09 je napisao/la: ↑22 apr 2025, 07:06Šta kažeš za ovaj masterclass floppanja večeras?
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
- Kontakt:
Nisam gledao Den-LAC ali jutros vidim statistiku 26-12-10 i baš mi je drago što je stats padder izgubio, nadam se da će da izgubi i ovu seriju. Ako si već najbolji igrač lige onda preuzmi odgovornost, uzmi 35 šuteva, daj 45 koševa i donesi pobjedu svojoj ekipi ili se isfulaj i budi "tragičar". Večeras je uzeo samo 16 šuteva.
Međutim on je davno ušao u Westbrook mode i glavno mu je da popuni tri glavne statistike, koševi, skokovi, asistencije, više voli da ima utakmicu 25-11-10 nego 41-15-3.
Međutim on je davno ušao u Westbrook mode i glavno mu je da popuni tri glavne statistike, koševi, skokovi, asistencije, više voli da ima utakmicu 25-11-10 nego 41-15-3.
- Shategabri
- Kontakt:
Pa nisu na suprotnoj strani čunjevi da nabija takve statse.KennyKFCLofton je napisao/la: ↑22 apr 2025, 08:22Nisam gledao Den-LAC ali jutros vidim statistiku 26-12-10 i baš mi je drago što je stats padder izgubio, nadam se da će da izgubi i ovu seriju. Ako si već najbolji igrač lige onda preuzmi odgovornost, uzmi 35 šuteva, daj 45 koševa i donesi pobjedu svojoj ekipi ili se isfulaj i budi "tragičar". Večeras je uzeo samo 16 šuteva.
Čovjek ima titulu, nije on nikakav stats padder.
Prvu oni uzeli, drugu LAC, obje utakmice maltene egal cijelo vrijeme.
Takva će biti cijela serija. Dvije ekipe koje su tu negdje, što i rezultati govore.
Koševo Zapad
Ovekivani rezultati sinoc, ove obe serije ce vrlo vjerovatno ici u 6-7 tekmi. Moja neka prognoza je Clipe i Detroit da idu dalje. Ovaj NYK od njih nema nista, samo mogli misli da su oni kao nesto ozbiljni. Cade je bas bas klasa igrac, ozbiljnu pricu gradi oko sebe. Detroit bi mogao u buducnosti biti contender
Nek sam docekao Pistonse u playoffu..
Konacno da i nama malo sunce zasija nakon dugogodisnjeg mraka
Konacno da i nama malo sunce zasija nakon dugogodisnjeg mraka

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- superFrankie
- Kontakt:
Dobri ovi Knicksi koji bi navodno trebali izbaciti Celticse. A Klipe su definitivno ozbiljnija ekipa od Nuggetsa, tu ocekujem njihov prolaz u 6 utakmica, ipak su na drugoj strani Kawhi, Harden i Zubac koji je u zivotnoj formi.
I kod flopanja ste zaboravili Embiida, nema mi gadnijeg igraca u NBA, drago mi je sto ga ne gledam ove godine u PO
I kod flopanja ste zaboravili Embiida, nema mi gadnijeg igraca u NBA, drago mi je sto ga ne gledam ove godine u PO
Zar sumnjas ?

@ltrain
Zdrav Kawhi je masina, samo sto mozes ocekivati povredu hebga.
Vidio da prolazi Cuntinghamu pa poceo raditi isto. Ne vidim problem. Zabit ce im 50 u iducoj.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑22 apr 2025, 07:06Šta kažeš za ovaj masterclass floppanja večeras?

-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.