Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ja znam da izadje na txt-u, samo da ne bude kad ja budem u skoli.....hodža je napisao/la:stani malo...oni kažu kad je taj sretni sat??
cekaj,zar moze iz specijal ponude po jedan par se odigradi,npr paran,neparan zbroj golova???adis.p je napisao/la:Ima sutra da zajebemo kladionicuu.....![]()
![]()
![]()
Cim te sretnemkelner je napisao/la:Pu boog te,KOSARKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sutra cemo im se najebat keve za sve ovo do sad,sutra ima fine ponude za kosarku,stavis na marku 1 iksa,i one 1.95 kvote na 20-50 i slicno
SUTRA CEMO IM SE NAJEBAT KEVE![]()
![]()
HARY,Kad castis???
Ja sam znao u mjesecu dobijevati u mozda 25 dana,bas kad su oni baksuzni dani,tad i promasim.harry_90 je napisao/la:Cim te sretnemkelner je napisao/la:Pu boog te,KOSARKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sutra cemo im se najebat keve za sve ovo do sad,sutra ima fine ponude za kosarku,stavis na marku 1 iksa,i one 1.95 kvote na 20-50 i slicno
![]()
HARY,Kad castis???
od sutra cu i ja poceti analizirat meceve,dobitne tikete,5 sigurica na petaka i na ostale tikete po jedan prelaz pokusati ubosti..ko reskira taj profira
Ma ja ganjam da dobijem 20-30 km na kladi,pet sigurica na 5km,sigurnije cu dobit tako,nego bubat velike kvote pa ispusit.Ja volim ganjat prelaze,tu nisam los,ide me nekako,imao sam jedan blog,tu sam non stop postavljao prelaze,iznenadjenje prodje jbg..uzimao sam lijepih para na tome,vikendom provodi , uzmem sebi nesto,dadnem u kucu ili platim racun za struju,telefon ili net.Zato od sutra se i ja bacam na posao,zagrijan sam ponovokelner je napisao/la:Ja sam znao u mjesecu dobijevati u mozda 25 dana,bas kad su oni baksuzni dani,tad i promasim.harry_90 je napisao/la:Cim te sretnemkelner je napisao/la:Pu boog te,KOSARKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
HARY,Kad castis???
od sutra cu i ja poceti analizirat meceve,dobitne tikete,5 sigurica na petaka i na ostale tikete po jedan prelaz pokusati ubosti..ko reskira taj profira
Ujutro,prvo sto uradim,ROLCE ROYSA,trknem do kladionice,ponudu uzmem,pred sebe stavim,nadjem 5 sigurnih parova,al ono bas razradim do najsitnijih detalja i uplatim zavisno od situacije,najmanje cenera i tako svaki dan.Ako prodje sve do devet,odem po pare,i onda nocni jedan,i tako svaki dan.Ne ganjam bas velike dobitke(one enormno velike,stoja,dvije dosta,nekad i pedeset)Najvise sam dobijevao ponedjeljkom,tri tenisa,svabe domaci daju gol i jednu kosarku,standardno,hehe
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.