Ne znam šta da ti kažem.jasmin10 je napisao/la: ↑21 apr 2025, 11:47Ma težak život bas. Čovjek ima cetvero djece, živi sa porodicom, ali jok. Shategabri zna da on nema vremena za ženu i djecu.Shategabri je napisao/la: ↑21 apr 2025, 11:43Jest, baš ima vremena. Kao profesionalni fudbaler, treninzi, utakmice svako tri dana, još reprezentacija.jasmin10 je napisao/la: ↑21 apr 2025, 11:37
Sigurno sad nema vremena za djecu od silnih obaveza.![]()
Pa ne radi frajer na terenu negdje, nego živi sa porodicom u Istanbulu.
sreća Dzeko nema taj tvoj mentalitet i mentalitet većine naših igraca da odustanu od fudbala poput Pjanica jer su stekli svasta nešto.
Jedan Ronaldo i dalje igra, obara rekorde ali kada to radi Dzeko onda mi je zinula guzica za dunjalukom.
Pitaj bilo koju suprugu fudbalera, košarkaša, bilo kojeg sportiste koliko provode vremena s porodicom.
Kakav moj mentalitet? Pričam o ljudima sa 40. I on i Ronaldo su zreli za penziju.
Recimo, Kroos je nešto rijetko danas. Gospodin u kopačkama. Otišao čovjek kad je najbolje.![]()
Hvala Bogu pa nisu svi kao Kross, inače bismo ostali kratki za mnogo Edinovih rekorda. Plus je ovaj Kros i rasista.
Vidim da nisi nikad ništa trenirao pa ne znaš koliko je tu odricanja.
Tvoje viđenje je: Edin ide ko na termin na utakmicu Fenera.
Ono, kad je tekma, večeras u 19h, e super, kopačke, dres i lagano, odradi tekmu i onda do naredne Amra, djeca, piknik, hoće ovdje, hoće ondje.
Uz sve to, ima i privatne obaveze koje to vrijeme još više smanjuju.
Vjerovatno je i manje vremena nego što to Shategabri misli.