Prosle sedmice bili su ponudili 9 mill z anjega,ali je HSV odbio. Mislim da traze 12-13 millahmic je napisao/la:Koja je cijena Petrica buraz,znas li?
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- majestic24
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Onda sumnjam da ce ga uzet,prosjecan je..Bolje da uzmu Mandzukica .....
Bez veze mi je ova reakcija Grafitea da se, navodno, ljuti na Dzeku. Ustvari, ljut bi treba o biti na upravu njemackog kluba... Mislim da su rukovodioci Wolvfsburga ugledali sansu da na jednom igracu zarade vise nego ikad do sada. Bazirajuci se na prodaju, odnosno ostanak Dzeke neopravdano su zapostavili ostale igrace koji su svakako zasluzni za maestralnu igru "vukova" u prethodnoj sezoni.
Dzeko je, ocigledno, cvrsto odlucio da ide, a kako i nebi kad mu se ukazala prilika da ispuni svoj djecacki san da zaigra u Milanu i postane, mozda, i najbolji napadac na svijetu. Samim potpisivanjem predugovora sa Milanom jasno je dao doznanja celnicima Wolvfsburga da zeli promjeniti sredinu. Ostanak u vucijem gradu za njega bi bio korak unazad, bio bi destimulisan i nebi napredovao onim tempom kao u Milanu. On je, jednostavno receno, fudbaler koji munjevito napreduje i potrebna mu je sredina za punu afirmaciju.
Wolvfsburg nije veliki klub i Edin je prevazisao tu sredinu. 23 su mu godine i on bi u narednih 2-3 sezone trebao u potpunosti da se razvije kao igrac, te smatram da ga uprava njemackog kluba mora pustiti da ide. U svakom slucaju, nasem reprezentativcu zelim sve najbolje i neka ga Dragi Allah sacuva od povreda!
Dzeko je, ocigledno, cvrsto odlucio da ide, a kako i nebi kad mu se ukazala prilika da ispuni svoj djecacki san da zaigra u Milanu i postane, mozda, i najbolji napadac na svijetu. Samim potpisivanjem predugovora sa Milanom jasno je dao doznanja celnicima Wolvfsburga da zeli promjeniti sredinu. Ostanak u vucijem gradu za njega bi bio korak unazad, bio bi destimulisan i nebi napredovao onim tempom kao u Milanu. On je, jednostavno receno, fudbaler koji munjevito napreduje i potrebna mu je sredina za punu afirmaciju.
Wolvfsburg nije veliki klub i Edin je prevazisao tu sredinu. 23 su mu godine i on bi u narednih 2-3 sezone trebao u potpunosti da se razvije kao igrac, te smatram da ga uprava njemackog kluba mora pustiti da ide. U svakom slucaju, nasem reprezentativcu zelim sve najbolje i neka ga Dragi Allah sacuva od povreda!
- miralem444
- Kontakt:
al mu stvarno mocno stoji,duplo bolje neg dres wolfsburga
mone je napisao/la:izgleda da će Wolfsburg podići ponudu za Petrića na 15mil, što znači da Dzeko ide. Dakle od jeseni gledamo ovu sliku
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Šta ba Grafite hoće..? Nije ništa pričao kad je namjerno izbjegavao dodati Džeki loptu da zabije go...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
nesto se stisalo oko Arsenala i Dzeke, znate da su oni bili jako zagrijani, Wenger davao izjave kako ce ga privuci igranjem u ligi prvaka i slicno, i onda.... tisina, Arsene se usutio
da ne pregovaraju u tajnosti sa Wolfsima? to je inace njihova taktika, vrlo rijetko se za njih cuje da su u pregovorima sa nekim, onda odjednom buuum, potpis ugovora.
Ili su svjesni da nemaju sansi pored Milana, Edinovog omiljenog kluba?

da ne pregovaraju u tajnosti sa Wolfsima? to je inace njihova taktika, vrlo rijetko se za njih cuje da su u pregovorima sa nekim, onda odjednom buuum, potpis ugovora.
- el-fighter
- Kontakt:
Još samo dvije opcije su ostale u igri. Ili preći u Milan ili ostati u Wolfsburgu, samo te dvije opcije dolaze u obzir.calcio je napisao/la:nesto se stisalo oko Arsenala i Dzeke, znate da su oni bili jako zagrijani, Wenger davao izjave kako ce ga privuci igranjem u ligi prvaka i slicno, i onda.... tisina, Arsene se usutio![]()
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
ako nisi Edin ili njegov menadzer onda nikako ne mozes znati koliko je opcija ostalo. ne bi bio prvi put da jedan 99% gotov transfer propadne i dogodi se neki drugi. Ibrahimovic je na primjer bio sve dogovorio sa Milanom pa je dan poslije zavrsio u Interu.el-fighter je napisao/la:Još samo dvije opcije su ostale u igri. Ili preći u Milan ili ostati u Wolfsburgu, samo te dvije opcije dolaze u obzir.calcio je napisao/la:nesto se stisalo oko Arsenala i Dzeke, znate da su oni bili jako zagrijani, Wenger davao izjave kako ce ga privuci igranjem u ligi prvaka i slicno, i onda.... tisina, Arsene se usutio![]()
Cisto sumljam da se Grafite ljuti na Dzeku jer su Dzeko i Grafite veoma dobri prijatelji i ovo oko ugovara Grafite zna da nije to do Dzeke nego do celnika Wolfsburga.
Isto procitao sam danas intervju na njemackom sa Grafiteom i covjek je reko da je malo ljut sto celnici Wolfsburga se zadnjih dana samo bave sa Dzekinim ugovorom da ne Grafiteom i ima tu istina i to znaci da Grafite je ljut na celnike Wolfsburga a ne na Dzeku.
Isto procitao sam danas intervju na njemackom sa Grafiteom i covjek je reko da je malo ljut sto celnici Wolfsburga se zadnjih dana samo bave sa Dzekinim ugovorom da ne Grafiteom i ima tu istina i to znaci da Grafite je ljut na celnike Wolfsburga a ne na Dzeku.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
ma ovi iz Wolfsburga znaju da je Milan pun love od prodaje Kake, pa sada hoće da izvuku kolko mogu. na kraju će ga morati prodati jer i Dzeko želi da ide a i Milan je uporan pravo.
jbg, nije mu Dzeko kriv sto je VIP u wolfsburgu.........

John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
- NoName
- Kontakt:
Ma on je njima mislim MIP trenutnolejla je napisao/la:jbg, nije mu Dzeko kriv sto je VIP u wolfsburgu.........![]()

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
http://forums.cfcnet.co.uk/index.php?sh ... 928&st=450
Sjecate se kako su molili Boga da Dzeko potpise za njih..Sad, kad je ocigledno da Dzeko ne razmislja o Celziju uopste, sad im nije nikad ni trebao, sad je on samo prosjecan igrac itd... jadovi
Sjecate se kako su molili Boga da Dzeko potpise za njih..Sad, kad je ocigledno da Dzeko ne razmislja o Celziju uopste, sad im nije nikad ni trebao, sad je on samo prosjecan igrac itd... jadovi

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
2-3 lika napisala to sto si naveo a 100 ostalih govori kako je Dzeko extra igrac, kako im je krivo sto nece doci u Chelsea... Ne znam sta ti gledas!tanzla je napisao/la:http://forums.cfcnet.co.uk/index.php?sh ... 928&st=450

Ja ne znam sta ti gledas, gdje vidis tih 100 likova? Par njih je vec pocelo sa hinjalucima kako on ustvari i nije za Celzi, kako ga nikad nisu trazili, i za 3 dana ce svi govoriti tako..Da ne govorim o masovnom osporavanju Bundeslige i svega sto je iz Ger. Valjda im ostala navika iz WW2.. Ne znam sto te toliko pogadja 
p.s. ne znam gdje si vidio da sam napisao da SVI tako govore, nisam ih brojao kao krvna zrnca, ali nisam ni generalizovao

p.s. ne znam gdje si vidio da sam napisao da SVI tako govore, nisam ih brojao kao krvna zrnca, ali nisam ni generalizovao

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- el-fighter
- Kontakt:
Ma kad je navalio neka ode u Milan i nek ispuni svoj san.
Velež do groba života mi moga
Pa normalno je to .Uvijek će neko kada dođe do raspleta priče reči "ma i nije nešto" drugi će reći"e baš šteta što nije kod nas# Pa i sami mi u životu kada nešto ne ostvarimo kažemo pa i nije mi baš to trebalo itd.itd.Ne može se rećiČelzi otpočeo sa hinjalucima .To su navijači kojima je krivo što baš nije u Čelziju.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Po meni je puno bola opcija da ode u Milan nego Arsenal. U Milanu ce 100% biti u pocetnoj postavi, jer vjerovatno ce imati prednost u odnosu na Inzaghia ili Borriela, iako mislim da bi i u arsenalu igrao, ali Arsenal ima vise napadaca na raspolaganju tako da bi mu bile manje sanse.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
zasto vas vecina sumnja da se Dzeko ne bi naigrao u nekom velikom klubu, pa covjek je jedan od najboljih napadaca...dovoljno je da se dokaze na treningu i eto ga u prvoj postavi da zagorcava zivit golmanima 

100% sportski i krajnje opušten potpis
Vrijeme je vise da prijede u AC Milan. Dokundisali su mi sve ove spekulacije. 

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 20 gostiju.