Jedini retardi su tvoji koji su te tako odgojili. Bukvalno iznad pises sta je trebao drugo uradit. Pa da je po pravilima vozio, kocio bi ranije i izgubio poziciju, a eventualno i drugo mjesto zbog jako loseg starta. Svjesno je isao na ilegalno obilazenje krivine gdje je ne bi uhvatio ni da je bio sam na stazi.Madal je napisao/la: ↑20 apr 2025, 19:14Pa nije trebao nista sta ce trebati, Max 5sec i to je to eto ne znam sta ocekujete da je Max drugo mogao. Jest prljav i agresivan ali vi retardirane stvari pisete i isti takvi ispadate i kad nema neke podloge. Ovo je najbolje sto je Max mogao uraditi i dobio zasluzenu kaznu. Doslovno svi vozaci s grida bi isto uradili u toj situaciji, jer nemas druge opcije.AshburtonG je napisao/la: ↑20 apr 2025, 19:12Pa sta je koji qrc trebao Piastri? Covjek je bio brzi i prvi je usao u zavoj. Ovo je Max special na ovoj traci. Ne sjecam se trku, a da nije imao ovakav incident. Koci 10m kasnije i nada se naklonosti redara.
Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- AshburtonG
- Kontakt:
Re: Formula 1
A on je trebao kociti ranije radi cega?AshburtonG je napisao/la: ↑20 apr 2025, 19:22Jedini retardi su tvoji koji su te tako odgojili. Bukvalno iznad pises sta je trebao drugo uradit. Pa da je po pravilima vozio, kocio bi ranije i izgubio poziciju, a eventualno i drugo mjesto zbog jako loseg starta. Svjesno je isao na ilegalno obilazenje krivine gdje je ne bi uhvatio ni da je bio sam na stazi.Madal je napisao/la: ↑20 apr 2025, 19:14Pa nije trebao nista sta ce trebati, Max 5sec i to je to eto ne znam sta ocekujete da je Max drugo mogao. Jest prljav i agresivan ali vi retardirane stvari pisete i isti takvi ispadate i kad nema neke podloge. Ovo je najbolje sto je Max mogao uraditi i dobio zasluzenu kaznu. Doslovno svi vozaci s grida bi isto uradili u toj situaciji, jer nemas druge opcije.AshburtonG je napisao/la: ↑20 apr 2025, 19:12
Pa sta je koji qrc trebao Piastri? Covjek je bio brzi i prvi je usao u zavoj. Ovo je Max special na ovoj traci. Ne sjecam se trku, a da nije imao ovakav incident. Koci 10m kasnije i nada se naklonosti redara.
Valjda je Piastri trebao ranije kociti da bi isao unutrasnjom stranom i da ostavi desno prostora za sirinu bolida a ne da ide skroz preko ivicnjaka
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Urnebesan si a retardiran nije uvreda nego cinjenica koja se cesto genetski prenosi poput tvog slucajaAshburtonG je napisao/la: ↑20 apr 2025, 19:22Jedini retardi su tvoji koji su te tako odgojili. Bukvalno iznad pises sta je trebao drugo uradit. Pa da je po pravilima vozio, kocio bi ranije i izgubio poziciju, a eventualno i drugo mjesto zbog jako loseg starta. Svjesno je isao na ilegalno obilazenje krivine gdje je ne bi uhvatio ni da je bio sam na stazi.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Ne vjerujem da ce ga Antoneli prestici.Lose je ovo za Ferrari.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
- BosniaBoston
- Kontakt:
Al se bruka ovaj pekinezer
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- AshburtonG
- Kontakt:
Kako je Lando glup vozac 

- AshburtonG
- Kontakt:
Kako mislis zbog cega? Pa zato sto je bio sporiji i odmah vidio da ce izgubit poziciju. Verstappenov plan je bio vjerovatno da pokrije upravo unutarnju stranu ali ga je los start odveo na vanjsku.Azpi je napisao/la: ↑20 apr 2025, 19:25A on je trebao kociti ranije radi cega?AshburtonG je napisao/la: ↑20 apr 2025, 19:22Jedini retardi su tvoji koji su te tako odgojili. Bukvalno iznad pises sta je trebao drugo uradit. Pa da je po pravilima vozio, kocio bi ranije i izgubio poziciju, a eventualno i drugo mjesto zbog jako loseg starta. Svjesno je isao na ilegalno obilazenje krivine gdje je ne bi uhvatio ni da je bio sam na stazi.Madal je napisao/la: ↑20 apr 2025, 19:14
Pa nije trebao nista sta ce trebati, Max 5sec i to je to eto ne znam sta ocekujete da je Max drugo mogao. Jest prljav i agresivan ali vi retardirane stvari pisete i isti takvi ispadate i kad nema neke podloge. Ovo je najbolje sto je Max mogao uraditi i dobio zasluzenu kaznu. Doslovno svi vozaci s grida bi isto uradili u toj situaciji, jer nemas druge opcije.
Valjda je Piastri trebao ranije kociti da bi isao unutrasnjom stranom i da ostavi desno prostora za sirinu bolida a ne da ide skroz preko ivicnjaka
Sve cisto. Ne razumijem poentu rasprave. Kao da na VARu vidis offside i onda raspravljas je li bio ili nije.
16/50 krug, Sir Minđuša već cmizdri.
Noris na H gumama odlican.
Da je Max kočio, bio bi iza Leclerca.
Piastri je gazio ivicnjak i nije ni milimetra ostavio jer se prekočio. Šta je Max trebao da radi?
Ovako je dobio 5s i tehnički završio na drugom mjestu, mislim da je sebi izvukao najbolju situaciju nakon lošeg starta.
Piastri je gazio ivicnjak i nije ni milimetra ostavio jer se prekočio. Šta je Max trebao da radi?
Ovako je dobio 5s i tehnički završio na drugom mjestu, mislim da je sebi izvukao najbolju situaciju nakon lošeg starta.
- AshburtonG
- Kontakt:
Kakav mudonja je Piastri.
Ne mozes nista ovom Mclarenu na hardu, ljudi su na svakoj gumi jaki i tjt.
Piastri ce ovo izgleda lagano uzeti.
Leclerc ce biti brz na kraju.
Leclerc ce biti brz na kraju.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
- BosniaBoston
- Kontakt:
Još jedna epska dosada od utrke na pomolu
#Punoljetstvo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.