NBA Playoffs 2024-2025
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs 2024-2025
Opet se ponavlja kao i svake godine da se nakon game 1 donose vec konacni sudovi o pobjedniku serije. Tacno se nista nije naucilo vec godinama.
Ono sto je sigurno da ce sve serije na zapadu biti zanimljive. Istok manje vise Boston i Cle mislim da ce odraditi to lagano. Dok druge dvije mozda odu i u game 7
Ono sto je sigurno da ce sve serije na zapadu biti zanimljive. Istok manje vise Boston i Cle mislim da ce odraditi to lagano. Dok druge dvije mozda odu i u game 7
Jel moguce da ih je polupana minesota nalupala hahaha
Uvijek su imali veće šanse...
Orlando može dobro zabrinuti Boston u ovoj seriji. Clevelandu slijedi raspad u plejofu, da li je to nezgodni Miami ili neko kasnije vidjet ćemo.
Houston se opasno podcjenjuje, a vrlo lako su u finalu zapada.
- Shategabri
- Kontakt:
Bez Mo Wagnera i Suggsa baš teško, možda jednu da otkinu. Oni im mijenjaju koncepciju napada pogotovo Mo Wagner, koliko god je jaka odbrana Orlanda u toj mjeri je i odbrana Celticsa, a Orlando baš krvari za svaki poen.
Ne mogu, moraju sad dobiti jednu u Minnesoti da vrate HC.
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 20 apr 2025, 14:02, ukupno mijenjano 1 put.
Rakete nemaju iskustvo, da imaju iskustvo ovaj kvalitet ekipe (sirina), nivo odbrane, trener bi u 7 otisli sa Okc.

Pisalo se da je pokusao uzet Giannisa, al ovi ga odbili.
Polako, svi genijalci su prvo neshvaceni. Mozda iduce sezone Dallas ode daleko sa triom Davis-Irving-Durant.

Ma nema od tog nista. Genijalni fail

Nego Rakete-GSW, oni imaju iskustvo, Currija i Butlera ali mislim da smo los matchup za njih, nemaju visine a Rakete imaju najbolji ofanzivni skok u ligi (znaci 2nd chance points), imaju dosta turnovera, a Raketama je tranzicija jaca strana. Iako su limitovani ofanzivno (Rakete) protiv set odbrane/na pola kosa, kad dodas te dvije stvari, to je kosarka kakvu Houston i zeli da igra s obzirom na svoje mogucnosti. Vidjet cemo kako ce se i Curry nositi sa intezivnom odbranom kojoj ce biti primarni fokus. Trebalo bi se ovo proci ali opet tekme moraju biti igrane.
Koliko god bila ocajna klupa i odbrana Denvera, ako ovaj Murray i MPJ dodju iole sebi, Denver moze opet daleko dogurati. Ne mislim sad bas na prsten, ali recimo finale zapada bi se moglo desiti.
Mada svaka serija na zapadu je ili-ili. Vazno ce biti zadrzati domaci teren, tj uzimati pobjede na domacem terenu.
PS - Ne bi me iznenadilo da Minny izbaci Lakerse. Jesu oni doveli Doncica, ali je i dalje smijesna ekipa van LeBrona i Reavesa. Minny je i defanzivno bolja ekipa, imaju siri sastav i za razliku od Lakersa, imaju visoke igrace na cetvorci i petici.
Mada svaka serija na zapadu je ili-ili. Vazno ce biti zadrzati domaci teren, tj uzimati pobjede na domacem terenu.
PS - Ne bi me iznenadilo da Minny izbaci Lakerse. Jesu oni doveli Doncica, ali je i dalje smijesna ekipa van LeBrona i Reavesa. Minny je i defanzivno bolja ekipa, imaju siri sastav i za razliku od Lakersa, imaju visoke igrace na cetvorci i petici.
Ma Turcin ako bude imao 20+ poena, tesko Warriorsi pobjedjuju.
- Gumistucna
- Kontakt:
preko koje stranice vide gledate nba ,tj gdje su dobri streamovi?
А " &, & ?
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
Crack Streams - Methstreams v3Gumistucna je napisao/la: ↑20 apr 2025, 18:45preko koje stranice vide gledate nba ,tj gdje su dobri streamovi?
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Dugo su Grizzlieji izdržali, čak uvodnih 8 minuta.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Memfis zaluto
44 razlike.

-
- Kontakt:
Šta mislite da ći će Morant nakon sezone 2027/2028 kad mu ističe ugovor više igrati u NBA ? I koliko će mu trebat da spichka ove pare koje će da zaradi