Arjan Malić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Beduin
- Kontakt:
Re: Arjan Malić
Ma moglo se igrati sa Dedicem i Kolasincem po bekovima nebitno igrali sa 2 ili 3 stopera, ali Boze moj.
Ovako smo izgubili Dedica na lijevoj strani, sa Malicem nismo plaho dobili desno, sreca pa je rezultat bio na nadoj strani. U suprotnom bi bilo katartrofa i totalni fejl, a rezultat je sve ovo zamaskirao.
Imat cemo svakako vise opcije na desnoj strani u narednim utakmicama i sigurno da Malic nece biti dio tih opcija.
Ovako smo izgubili Dedica na lijevoj strani, sa Malicem nismo plaho dobili desno, sreca pa je rezultat bio na nadoj strani. U suprotnom bi bilo katartrofa i totalni fejl, a rezultat je sve ovo zamaskirao.
Imat cemo svakako vise opcije na desnoj strani u narednim utakmicama i sigurno da Malic nece biti dio tih opcija.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Vidjet ćemo gdje će ga Sturm forsirati. Za nadati se na stoperu ili zadnjem veznom.
treba biti realan i reci da momak jos nije spreman za ovaj nivo. Ono sto je interesantno da je po meni bolji bio naprijed, nego nazad:-)
Ima slifa, ima srce i nadati se da ce sto prije poceti igrati za sturm. Kudio sam gazibegovica, ali i ona njegova alibi, sigurica igra bi nam bolje dosla u ove 2 tekme.
Da ne bude samo po Malicu, i on se malo dozvao u 2. pol protiv laznih grka, u prvom je mahalo sa svih strana i kod svakog igraca, stoperi su prednjacili ipak.
Ima slifa, ima srce i nadati se da ce sto prije poceti igrati za sturm. Kudio sam gazibegovica, ali i ona njegova alibi, sigurica igra bi nam bolje dosla u ove 2 tekme.
Da ne bude samo po Malicu, i on se malo dozvao u 2. pol protiv laznih grka, u prvom je mahalo sa svih strana i kod svakog igraca, stoperi su prednjacili ipak.
Ma ima on Jos pure za jesti da bi mogao do jaceg nivoa to stoji Ali Ako uzmemo u obzir da je igrao na neprirodnoj poziciji I Jos debitant moram priznati da je bio Puno bolji nego Sam ocekivao. Zrelije je izgledao od radeljica a tinejdzer je bukvalno. Nadam se da CE mu ove dvije tekme pomoci da dobije vecu minutazu u sturmubabino je napisao/la: ↑27 mar 2025, 09:54treba biti realan i reci da momak jos nije spreman za ovaj nivo. Ono sto je interesantno da je po meni bolji bio naprijed, nego nazad:-)
Momak igrao sa 19g LP protiv Leipziga i proglasen igracem utakmice dok igra vidi se da ide mozgom da iznese loptu nije kao Gazibegovic koji samo srlja kao noj i na siguricu..Tako da on uopste nije problem problem nam je vezni red sto nemamo nista u veznom da valja Nadam se Memic da ce zadrzat formu u VPLzen i da moze desno krilo igrat Dedic lijevo mora jer nemamo nikog sad za tu opciju..Diadora je napisao/la: ↑28 mar 2025, 05:57Ma ima on Jos pure za jesti da bi mogao do jaceg nivoa to stoji Ali Ako uzmemo u obzir da je igrao na neprirodnoj poziciji I Jos debitant moram priznati da je bio Puno bolji nego Sam ocekivao. Zrelije je izgledao od radeljica a tinejdzer je bukvalno. Nadam se da CE mu ove dvije tekme pomoci da dobije vecu minutazu u sturmubabino je napisao/la: ↑27 mar 2025, 09:54treba biti realan i reci da momak jos nije spreman za ovaj nivo. Ono sto je interesantno da je po meni bolji bio naprijed, nego nazad:-)
Bice zanimljivo pratiti u nedjelju WAC - Sturm
Malic, Karic vs Jasic i Omic
Malic, Karic vs Jasic i Omic
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Diadora je napisao/la: ↑28 mar 2025, 05:57Ma ima on Jos pure za jesti da bi mogao do jaceg nivoa to stoji Ali Ako uzmemo u obzir da je igrao na neprirodnoj poziciji I Jos debitant moram priznati da je bio Puno bolji nego Sam ocekivao. Zrelije je izgledao od radeljica a tinejdzer je bukvalno. Nadam se da CE mu ove dvije tekme pomoci da dobije vecu minutazu u sturmubabino je napisao/la: ↑27 mar 2025, 09:54treba biti realan i reci da momak jos nije spreman za ovaj nivo. Ono sto je interesantno da je po meni bolji bio naprijed, nego nazad:-)
nemojte zakebavati malije tacan ko sat zna kadce udarit povuc odigrat miran pas iznjet loptu potencijal veliki ima
podpritiskom brzo razmislja
dobru prespektivu imamo uodbrani zabuducnost malic i muharemovic ibarisic malo stariji pa dedic
menstrual
-
- Kontakt:
Ja razumijem da neki kriticari nemaju pojma od nogometa ali mozete bar nauciti neke osnove majka mu stara da ne lupate bezveze.
Sta to nije odigrao dobro, sta nije za ovog nivoa, sta je to i gdje kiksao??? Ne lupajtee
Momak je odigrao iznad ocekivanja, perfektno za jednog devetnastogodisnjeg debitanta i nista slabije od ostatka ekipe.
Pokazao je muda, zelju, znanje i inteligenciju kakvu rijetko vidjamo i kod nekih nasih iskusnijih igraca, a o nekim mladim koji su se forsirali a na terenu kao pickice koje ne smiju primiti loptu kamoli u duel uci ili odigrati pass sto bi bila naucna fantastika.... Da ne govorimo.
Znamo mi svi da generalno momak nije za neki vrhunski nivo u ovom trenutku, ne treba tu neka posebna pamet, ali pobogu kako ce i biti dijete odigralo 4 seniorske utakmice u karijeri i ne zelim da mu sudim koliko igra i sta igra vec KAKO igra a odigrao je jako zrelo dvije utakmice u jako malom periodu sto je jako fizicki zahtjevno.
To sto je nekad ispao ili nije stigao, pa staa...koji to igrac odigra perfektnu utakmicu cak i puno iskusniji i cemu tu sluze saigraci da pokrivaju jedan drugog sto su i pokazali u ove dvije utakmice.
To sto je jednom ili dva puta Hadzi proosao po njegovoj strani..jel zbog toga "zelen" ...
Pa to je i bilo logicno ocekivat, jak igrac jedan na jedan usao svjez, odmoran mora probit nekad zato je i ušao i opet nista specijalno nije uradio.
Jos se zaboravlja da je mali imao kljucno dodavanje kod drugog gola protiv kipra, tako zrelo, u pravo vrijeme na pravom mjestu, pa jako dobar centarsut za Demirovica i umalo gol.
Dosta je meni nekih zvijezda koji su dolazili iz Milana, Bajerna,hofenhajma, Dinama... A koji su na terenu izgledali kao levati koje su smijesnim cinili vodoinstelateri, stolari, vatrogasci iz poluamaterskih reprezwntacija.
Malo realnosti ne bi škodilo svima koji puno pametuju, nema vas na stadionu konacno kad su ta djeca malo pocela igrati ali ima vas kad treba pametovati,...malo realnosti ne bi škodilo prije svega jer mali je srcem dosao i samo zelio ovaj dres, i jos pritom nije napravio neku kardinalnu gresku koja bi kosstala rezultata vec naprotiv pokazao ono sto smo dugo zeljeli vidjeti od nasih igraca posebno mladih.
Sta to nije odigrao dobro, sta nije za ovog nivoa, sta je to i gdje kiksao??? Ne lupajtee
Momak je odigrao iznad ocekivanja, perfektno za jednog devetnastogodisnjeg debitanta i nista slabije od ostatka ekipe.
Pokazao je muda, zelju, znanje i inteligenciju kakvu rijetko vidjamo i kod nekih nasih iskusnijih igraca, a o nekim mladim koji su se forsirali a na terenu kao pickice koje ne smiju primiti loptu kamoli u duel uci ili odigrati pass sto bi bila naucna fantastika.... Da ne govorimo.
Znamo mi svi da generalno momak nije za neki vrhunski nivo u ovom trenutku, ne treba tu neka posebna pamet, ali pobogu kako ce i biti dijete odigralo 4 seniorske utakmice u karijeri i ne zelim da mu sudim koliko igra i sta igra vec KAKO igra a odigrao je jako zrelo dvije utakmice u jako malom periodu sto je jako fizicki zahtjevno.
To sto je nekad ispao ili nije stigao, pa staa...koji to igrac odigra perfektnu utakmicu cak i puno iskusniji i cemu tu sluze saigraci da pokrivaju jedan drugog sto su i pokazali u ove dvije utakmice.
To sto je jednom ili dva puta Hadzi proosao po njegovoj strani..jel zbog toga "zelen" ...
Pa to je i bilo logicno ocekivat, jak igrac jedan na jedan usao svjez, odmoran mora probit nekad zato je i ušao i opet nista specijalno nije uradio.
Jos se zaboravlja da je mali imao kljucno dodavanje kod drugog gola protiv kipra, tako zrelo, u pravo vrijeme na pravom mjestu, pa jako dobar centarsut za Demirovica i umalo gol.
Dosta je meni nekih zvijezda koji su dolazili iz Milana, Bajerna,hofenhajma, Dinama... A koji su na terenu izgledali kao levati koje su smijesnim cinili vodoinstelateri, stolari, vatrogasci iz poluamaterskih reprezwntacija.
Malo realnosti ne bi škodilo svima koji puno pametuju, nema vas na stadionu konacno kad su ta djeca malo pocela igrati ali ima vas kad treba pametovati,...malo realnosti ne bi škodilo prije svega jer mali je srcem dosao i samo zelio ovaj dres, i jos pritom nije napravio neku kardinalnu gresku koja bi kosstala rezultata vec naprotiv pokazao ono sto smo dugo zeljeli vidjeti od nasih igraca posebno mladih.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
U zadnje vrijeme stalno dobija priliku za igru u prvom timu.
Koju je ovo poziciju igrao u ovih pola sata što je dobio? Ne mogu skontati po heatmapu, može biti lijevi bek ili štoper.
Edit: lijevi štoper, ušao kad je Wutrich dobio crveni.
Edit: lijevi štoper, ušao kad je Wutrich dobio crveni.
Starter danas protiv BW Linza.
Gleda li ga ko? Nacrtan je na stoperu, je li stvarno to igra?
Sasvim solidan na lijevom beku, jedan od boljiih u ekipi.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
Ako je suditi po ocjeni koju je dobio, odigrao je vrlo dobru utakmicu.
Vrhunski talenat
-
- Kontakt:
Prvaci Austrije drugu godinu zaredom. Karić odigrao 70ak minuta, Arjan ušao u 90.
Gazibegović sa tribina bodrio
Gazibegović sa tribina bodrio

European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)