Mašalasoko je napisao/la: ↑19 apr 2025, 23:5216.5%VensanKasel je napisao/la: ↑19 apr 2025, 21:07Treba se ubiti i nikako ne živjeti , najbolje je tako ...
![]()

Malo je to , pojačaj

Kada si vamo ?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Mašalasoko je napisao/la: ↑19 apr 2025, 23:5216.5%VensanKasel je napisao/la: ↑19 apr 2025, 21:07Treba se ubiti i nikako ne živjeti , najbolje je tako ...
![]()
Asteriks je u pravu.nerkolfc je napisao/la: ↑20 apr 2025, 10:36Korupcija u policiji tako da ovi pijani bez po muke vozaju po cesti kad god žele.Asteriks je napisao/la: ↑20 apr 2025, 10:18BiH se svrstava među zemlje s najvećom stopom smrtnosti na cestama u Evropi.
Mnogo je razloga od infrastrukture do propisa. Ali ključan je krkanski mentalitet.
Nekad za 15ak, 20 godina, kada vjerovatno uvežu sve glave dionice autoputa, bit će sigurno statistički bolje, ali će ostati opasnost od katila na cesti.
Sine pa koliko je ovo ljudi izginulo u ova 2-3 dana, facebook isto crna hronikaAsteriks je napisao/la: ↑20 apr 2025, 10:18BiH se svrstava među zemlje s najvećom stopom smrtnosti na cestama u Evropi.
Mnogo je razloga od infrastrukture do propisa. Ali ključan je krkanski mentalitet.
Nekad za 15ak, 20 godina, kada vjerovatno uvežu sve glave dionice autoputa, bit će sigurno statistički bolje, ali će ostati opasnost od katila na cesti.
Nisam nesto obracao paznju prethodnih dana na nesrece, ali jucer je bas brutalno bilo. Skoro svakih sat-dva vijest da je neko na cesti poginuo ili izazvao nesrecu...leo1946 je napisao/la: ↑20 apr 2025, 10:54Sine pa koliko je ovo ljudi izginulo u ova 2-3 dana, facebook isto crna hronikaAsteriks je napisao/la: ↑20 apr 2025, 10:18BiH se svrstava među zemlje s najvećom stopom smrtnosti na cestama u Evropi.
Nekad za 15ak, 20 godina, kada vjerovatno uvežu sve glave dionice autoputa, bit će sigurno statistički bolje, ali će ostati opasnost od katila na cesti.![]()
To je to brate. Mozes ti voziti po svim pravilima mogucim al dzaba kad imas nasuprot sebe valentina rossia u pokusaju koji misli da je zivot jedno od tri srca u super mariukraljttbvb je napisao/la: ↑20 apr 2025, 11:40Nije meni što budala pretice i odleti u rijeku/jezero ili pored puta, pa pogine.
Meni je što će mene normalnog izgurati sa ceste, pa će nas 5 nedužnih poginuti![]()
Ma i masa dijasporaca se ponasa arogantno kad su u BiH. Meni su znali ici na "dobri za izbjegavati" kad sam u BiH a kamoli nekom ko zivi tu. Ponasaju se kao da sve njihovo i da su iznad ostalih, a ne da se trebaju "blend" sa okruzenjem i prostorom. Cast izuzetcima svakako, no lahko mozes snimiti tu vrstu dijasporca.JohnCleese je napisao/la: ↑20 apr 2025, 11:24Imamo isuvise psihijatrijskih poremecaja bez ikakve terapije na maloj kvadraturi koja se jos pri tome naziva drzava.
Kada se u taj bolesni neograđeni teritorij slije enorman broj dijasporaca kao ovih dana imamo konsekvence.
alemsa je napisao/la: ↑20 apr 2025, 14:50Ma i masa dijasporaca se ponasa arogantno kad su u BiH. Meni su znali ici na "dobri za izbjegavati" kad sam u BiH a kamoli nekom ko zivi tu. Ponasaju se kao da sve njihovo i da su iznad ostalih, a ne da se trebaju "blend" sa okruzenjem i prostorom. Cast izuzetcima svakako, no lahko mozes snimiti tu vrstu dijasporca.JohnCleese je napisao/la: ↑20 apr 2025, 11:24Imamo isuvise psihijatrijskih poremecaja bez ikakve terapije na maloj kvadraturi koja se jos pri tome naziva drzava.
Kada se u taj bolesni neograđeni teritorij slije enorman broj dijasporaca kao ovih dana imamo konsekvence.
Moraju se dokazati u BiH jer su u dijaspori manji od makovog zrnaalemsa je napisao/la: ↑20 apr 2025, 14:50Ma i masa dijasporaca se ponasa arogantno kad su u BiH. Meni su znali ici na "dobri za izbjegavati" kad sam u BiH a kamoli nekom ko zivi tu. Ponasaju se kao da sve njihovo i da su iznad ostalih, a ne da se trebaju "blend" sa okruzenjem i prostorom. Cast izuzetcima svakako, no lahko mozes snimiti tu vrstu dijasporca.JohnCleese je napisao/la: ↑20 apr 2025, 11:24Imamo isuvise psihijatrijskih poremecaja bez ikakve terapije na maloj kvadraturi koja se jos pri tome naziva drzava.
I to uglavnom bude u rentanim autima, eventualno onim na lizing19vendetta87 je napisao/la: ↑20 apr 2025, 15:09Moraju se dokazati u BiH jer su u dijaspori manji od makovog zrnaalemsa je napisao/la: ↑20 apr 2025, 14:50Ma i masa dijasporaca se ponasa arogantno kad su u BiH. Meni su znali ici na "dobri za izbjegavati" kad sam u BiH a kamoli nekom ko zivi tu. Ponasaju se kao da sve njihovo i da su iznad ostalih, a ne da se trebaju "blend" sa okruzenjem i prostorom. Cast izuzetcima svakako, no lahko mozes snimiti tu vrstu dijasporca.JohnCleese je napisao/la: ↑20 apr 2025, 11:24Imamo isuvise psihijatrijskih poremecaja bez ikakve terapije na maloj kvadraturi koja se jos pri tome naziva drzava.
Ma ne bih ja bas rekao tako, nema to veze s dijasporom, taj koji ti to radi, a ima svapske tablice i vozi bmw trojku bi isto to radio i da je ostao u Bosni i da vozi cipovanog golfa peticu. Pokusavao sam jedno vrijeme definisati profil osoba koji prave nesrece po Bosni, ali nije mi uspjelo, tesko pronaci rijecialemsa je napisao/la: ↑20 apr 2025, 14:50Ma i masa dijasporaca se ponasa arogantno kad su u BiH. Meni su znali ici na "dobri za izbjegavati" kad sam u BiH a kamoli nekom ko zivi tu. Ponasaju se kao da sve njihovo i da su iznad ostalih, a ne da se trebaju "blend" sa okruzenjem i prostorom. Cast izuzetcima svakako, no lahko mozes snimiti tu vrstu dijasporca.JohnCleese je napisao/la: ↑20 apr 2025, 11:24Imamo isuvise psihijatrijskih poremecaja bez ikakve terapije na maloj kvadraturi koja se jos pri tome naziva drzava.
Boldirano potpisujem. Danas bas vozim do rodjaka prema Memmingenu, ima bas dobra dionica i moze se vozit 30km bez ogranicenja. Medjutim, od voznje koja je trebala trajat 20min(oko 40km) bila je 40 skoro.Sheyi je napisao/la: ↑20 apr 2025, 15:37Ma ne bih ja bas rekao tako, nema to veze s dijasporom, taj koji ti to radi, a ima svapske tablice i vozi bmw trojku bi isto to radio i da je ostao u Bosni i da vozi cipovanog golfa peticu. Pokusavao sam jedno vrijeme definisati profil osoba koji prave nesrece po Bosni, ali nije mi uspjelo, tesko pronaci rijecialemsa je napisao/la: ↑20 apr 2025, 14:50Ma i masa dijasporaca se ponasa arogantno kad su u BiH. Meni su znali ici na "dobri za izbjegavati" kad sam u BiH a kamoli nekom ko zivi tu. Ponasaju se kao da sve njihovo i da su iznad ostalih, a ne da se trebaju "blend" sa okruzenjem i prostorom. Cast izuzetcima svakako, no lahko mozes snimiti tu vrstu dijasporca.JohnCleese je napisao/la: ↑20 apr 2025, 11:24Imamo isuvise psihijatrijskih poremecaja bez ikakve terapije na maloj kvadraturi koja se jos pri tome naziva drzava.
Kada se u taj bolesni neograđeni teritorij slije enorman broj dijasporaca kao ovih dana imamo konsekvence.meni licno u Bosni je stres voziti, iza svake krivine strahujem hoce li neko izletjeti kako pretice, cim vidim kamion da ide odmah kocenje jer vecinom izleti neka petica sa nestrpljivim vozacem koji obilazi pet auta i boli ga ona stvar. Takvi misle da mogu sve, da je najbolji vozac i da zna sve o autu i sutra ce da prica kako je dinamican vozac i kako je obisao kolonu. Mislim da nam fali autocesta da ovi momciluci mogu malo stisnus gasa vjerovatno bi ih prosla brzo zelja za ludom voznjom
recimo po Minhenu mozes voziti zmireci i skoro nikad nece neko u saobracaju napraviti nesto sto ti koji si u blizini ne ocekujes, ide sve glatko
Jedino gore mi je bila voznja po Parizu, Bosna je mala maca s onim sto sam tad dozivio, kao i voznja oko Ljubljane, tu se kediji i kombiji hoce popeti na tebe na onoj dionici autoputa.
Sta mi jos ide na onu stvar su debili koji lijevom trakom gone 130 jedva obidju i onda kad ulete u desnu stisnu po gasu i ti sad ostanes u medjuubrzanju ni tam ni vam.![]()
Mislim da BBI daje hipoteku 1:1, ostale sam 99% siguran da ne daju, osim naravno ako ne znaš nekoga, onda sve može
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, JackW, relativizam, Rosicky i 12 gostiju.