FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
43
20%
2. Borbu za Evropu
100
47%
3. Sredinu tabele
43
20%
4. Borbu za opstanak
29
13%

Ukupno glasova: 215

lakilone
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la lakilone » 19 apr 2025, 23:02

Jos veceras produziti ugovor gospodinu Denisu Coricu, ali pod uslovom da javno iznese imena i prezimena onih koji ga sabotiraju. Tu bagru prvo dobro namlatit, a onda i potpisat sporazumni raskid ugovora, pa nek kod kuce bojkotuju.
Majku vam yebem vise, prvo Basica, sad i Corica, dokle ide ovo, sta im fali vise koji ku rac. Imaju plate koje su i vise nego pristojne naspram onoga sto nude, imaju podrsku vecu nego bilo koji drugi klub u drzavi, igraju bez ikakvog pritiska i opet se ponasaju kao najvece pickke.Ko god je odgovaran za ovo danas, jutra ne doceko… KAKO DA TI KAZEM KOLIKO MI ZNACIS…

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 19 apr 2025, 23:03

Virtu4l je napisao/la:
19 apr 2025, 23:01
Sad malo hladne glave.

Debakl koji se morao desiti prije ili kasnije. Isto ovako smo visili u Mostaru prvu utakmicu pa smo se nekako dovukli sa 1:0 do poluvremena, a moglo je biti minimalno tri razlike za Zrinjski. Sarajevo nam je u dvije utakmice moglo zabiti deset komada bez imalo pretjerivanja, ali su nas Muftić i fortuna spašavalli. Na kraju se ipak desilo. Borac nije tim koji melje, oni igraju nešto drugačije pa sa njima djeluju kao egal utakmice, ali razlika u kvalitetu je očigledna.

Ćorić je ponudio ostavku i svaka mu čast, to prije svega znači da mu se ne mora ništa isplatiti ako se ostavka prihvati. Ta ostavka se ni u ludilu ne smije prihvatiti, jednom se mora presaviti tabak.

Nakon što nam je Sloga zabila 4 komada do 60. minute mislio sam da nam se nešto slično nikad više neće dogoditi, ali evo dogodilo se. Ćorić nije uspijevao motivisati ekipu, tim jednostavno djeluje nezainteresovano što nas vodi do individualnih grešaka i poklonjenih golova. Zrinjski nas toliko godina ubija tranzicijom, polu-kontrama gdje izbace igrača na krilo i on asistira za pogodak, danas nam se ponovo desi to isto.

Prvi gol je nevjerovatan, naša lopta, pogrešno dodavanje, čak četiri igrača ispadaju u protivničkoj trećini, lopta na krilo, prizeman centaršut i gol. Osjećao sam se kao Bill Murray u filmu Dan mrmota, sve već viđeno bezbroj puta. To je ono što zamjeram Ćoriću. Tri utakmice protiv Zrinjskog, tri poraza, gol razlika 0:8. Jbt, kao da su Barcelona sa Ćavijem i Inijestom.

Odović, Čapljić, Mulalić, Kostić, Petrović, Adžem, Krčmarević, Osim, Slišković, Ivković, Bašić, Al-Tuwaijri i Akrapović. Neki su imali i po dva mandata. Svaki od njih je imao ove situacije u kojoj se Ćorić nalazi danas. Je li moguće da niko od njih ne zna, baš niti jedan? Ili je možda nešto drugo u pitanju?

Znam ja da je najlakše otpustiti trenera, tako do ide u fudbalu, ali dokle? Šta je konačni cilj? Da nađemo trenera koji će od Galića napraviti Carvajala? Taj ne postoji.
Jednostavno je. Ljudima smeta sto je trener sa strane i to je to.
Fk Željezničar.

Riquelme1921
Kontakt:

Post Postao/la Riquelme1921 » 19 apr 2025, 23:07

GradKamena2 je napisao/la:
19 apr 2025, 21:48
NoDi80 je napisao/la:
19 apr 2025, 21:21
Svima od playe odbit 70%
Kako ces odbit od neceg cega nema par mjeseci ?
Nemoj da lažeš.
Grupa iznad svakog pojedinca.

nastrojeni21
Kontakt:

Post Postao/la nastrojeni21 » 19 apr 2025, 23:08

zeljovolimte je napisao/la:
19 apr 2025, 22:24
Ideneide je napisao/la:
19 apr 2025, 22:21
Samo podrška Coricu, ove pojedine ne treba ni pogledati!
Zasto podrska?
Sta je uradio?
A sta si ti ocekivao sa ovom ekipom? U ligi si taman tamo gdje po ulozenom trebas biti, i ako ostane 4 ne mozes mu a reci. Isto tako za kup, ekipa nam je takva da jeste po kvaliteti 4 al nije puno jaca od ostalih iza sebe nit drasticno slabija od prve tri, tako da od svakog mozes i izgubiti al i svakog pobjediti ili namuciti, sto se i desavalo u sezoni, najnormalnija stvar.

To sto si ti retardiran pa poredis ulaganja danas i cinjenicu da smo 4 sa time da smo prije dosta godina prvi bili sa dosta manjim ulaganjima je dokaz koliko veze nemas. Vracas se u vrijeme kad prvih 5 ekipa nije ulagalo kao sto danas ulaze jedna ekipa od prve tri, a kamo li kad bi gledao ulaganje prvih 5 ekipa danas i tad.

Uzmes prvih 11 iz svake od prve tri ekipe, pa onda prvih 11 nase ekipe i svakom normalnom ce biti jasno koliko smo slabiji od njih. Ti i ostali koji tako razmisljate niste svjesni koliko su nam igracki pobjegle prve tri ekipe, i ta ce razlika izgleda samo rasti.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 19 apr 2025, 23:08

lakilone je napisao/la:
19 apr 2025, 23:02
Jos veceras produziti ugovor gospodinu Denisu Coricu, ali pod uslovom da javno iznese imena i prezimena onih koji ga sabotiraju. Tu bagru prvo dobro namlatit, a onda i potpisat sporazumni raskid ugovora, pa nek kod kuce bojkotuju.
Majku vam yebem vise, prvo Basica, sad i Corica, dokle ide ovo, sta im fali vise koji ku rac. Imaju plate koje su i vise nego pristojne naspram onoga sto nude, imaju podrsku vecu nego bilo koji drugi klub u drzavi, igraju bez ikakvog pritiska i opet se ponasaju kao najvece pickke.Ko god je odgovaran za ovo danas, jutra ne doceko… KAKO DA TI KAZEM KOLIKO MI ZNACIS…
Pa moze se zakljuciti nakon izjava veceras da ga sabotiraju lausevic i jaber, jel njih treba namlatit?
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

lakilone
Kontakt:

Post Postao/la lakilone » 19 apr 2025, 23:12

irfo je napisao/la:
19 apr 2025, 23:08
lakilone je napisao/la:
19 apr 2025, 23:02
Pa moze se zakljuciti nakon izjava veceras da ga sabotiraju lausevic i jaber, jel njih treba namlatit?
Po cemu se moze zakljuciti?
Naravno da treba, zar je bitno ko je u pitanju, ko god ucestvuje u ovome, za batina je.

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 19 apr 2025, 23:17

Ako mi ima šta mrže od ovih gluposti znaju se imena a niko neće da kaže ko su ti nego prebacuju na Denisa da on kaže a on kaže prepoznat će se oni sami oni anamo kažu kasne plate ovi ovdje kažu ne kasne oni tamo kažu nema premija ovdje kažu da ima kažu buši Krpić trenera ovaj ga javno pohvali onda ovi kažu jbg Denis je gospodin neće da mu ukalja obraz ali je to skrivena poruka nama da je Krpić jedan od tih kolovođa koji vode pobunu protiv njega. Španska sapunica je mala maca za nas.
mosa lošmi stićko tit-ula!

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 19 apr 2025, 23:18

Halo 5:0 izgubis, šta se tu ko ima braniti ? Trener? Igrači?
Ovo je sramota nad sramotama!
Mi smo 5:0 izgubili ko da je Real Madrid, ne usrani Zrinjski
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

Manijakdokraja9
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdokraja9 » 19 apr 2025, 23:20

Nas isto ko da neko sabotira godinama, nema logike da samo mi stalno grcamo u nekim dugovima, nijedan nam trener ne valja, ne stignemo fol' uplatit slavki platu na vrijeme itd itd godinama ovo traje, ljude u klubu i oko kluba dobro provjeriti, smrdi ovdje na nesto puno vece, nista ovo nije novo

Riquelme1921
Kontakt:

Post Postao/la Riquelme1921 » 19 apr 2025, 23:24

Manijakdokraja9 je napisao/la:
19 apr 2025, 23:20
Nas isto ko da neko sabotira godinama, nema logike da samo mi stalno grcamo u nekim dugovima, nijedan nam trener ne valja, ne stignemo fol' uplatit slavki platu na vrijeme itd itd godinama ovo traje, ljude u klubu i oko kluba dobro provjeriti, smrdi ovdje na nesto puno vece, nista ovo nije novo
Ma ne sabotira nas niko iz vana. Milion nekih struja, interesdzije same. Što je Messi vs Ronaldo u svijetu kod nas je Amar vs Miske, prošlih godina mi je djelovalo kao da raja za njih navija a ne za Želju.
Nadam se zakonu o sportu i dolasku vlasnika. 100 ljudi se ne može pitati isto.
Grupa iznad svakog pojedinca.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 apr 2025, 23:27

Pablo11 je napisao/la:
19 apr 2025, 23:03
Nema to veze odakle je, kako se zove i slično. Nikad to u Želji nije bilo važno.

Veoma mali broj ljudi sagleda kompletnu situaciju, vrati se malo unazad, izvaga, nego se odmah ide u kost - vruće glave. Shvatam i to, pratimo fudbal a ne pozorišnu predstavu ili operu, navijači smo, nekad moramo lanuti.

Ja sam neko ko je uglavnom branio sve trenere skoro do posljednjeg dana. Tako je i sa Ćorićem. Moje mišljenje je da su treneri najmanji krivci za sve što nam se dešava, osim onih zadrtih i sujetnih tipa Kostić ili Akrapović koji će ići po svom samo zato jer su egoisti koji žele dokazati da su bili u pravu.

Imali smo sve vrste trenera, staromodne (Petrović), moderne (Bašić, Ćorić), mangupe (Osim), one koji vole posjed i loptu (Odović), motivatore (Mulalić), itd... niti jedan na kraju nije valjao. Svaki je na kraju došao u situaciju koju imamo danas.

Na početku sam rekao da se moga gledati šira slika, a ona će nam reći sljedeće,

1. Imamo tri kluba u ligi koji imaju mnogo više para od nas i koji mogu dovesti igrača kojeg požele u našim regionalnim okvirima. Mogu dovesti tačno ono što im trener traži odnosno profil igrača koji mu je potreban.

- Mi to ne možemo. Nama tržište diktira transfere. Želje trenera se ne mogu ispunjavati. Njemu se ponude Marković, Radinović i Odinaka kao rješenja na bekovima. On nema izbora i mora ih prihvatiti. Niti jedan od njih trojice, uključujući i Galića ne bi bio ni na klupi Zrinjskog, Borca i Sarajeva.

2. Sarajevo, Zrinjski i Borac odluke donose mnogo lakše, uglavnom se tu pita samo par ljudi.

- Mi ne možemo ni to. Kod nas je potreban sveopšti konsenzus za apslutno sve. Nađeš zanimljivog igrača, pa moraš bezbroj ljudi ubjeđivati da se on dovede, a onda kad krene priča o finansijama to je tek šou, ti imaš budžet 8000 maraka mjesečno, on traži 10, 12, pa ti ideš da ubjeđuješ nekoga iznad da ti to odobri, itd, itd. Bukvalno kao državni birokratski aparat. Onda nam se desi da svako ima ponekog igrača, i trener, i SD, pa i članovi Uprave i predsjednik, i onda ide borba svako za sebe.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

NekoSaDaleka
Kontakt:

Post Postao/la NekoSaDaleka » 19 apr 2025, 23:29

Ako sam Ćorić ne izadje sa imenima, odnosno ne skloni iz ekipe te koji ga bojkotuju, da li to bio neko iz uprave ili od igrača, pomočnika i slično, onda ga ja smatram podjednakim krivcem kao i ove gore navedene.
Siguran sam da to uradi da bi dobio podršku 90% navijača, koji bi stali uz njega. Ovih 10% je onih što im niko ne valja i što ne vole sami sebe.
Ovako dok šuti i ne želi reći javno u ćemu je problem, ubraja se u taj dio kolača, i na kraju će on biti prvi na tapeti za ostavku, a sve radi nekih papka koji gledaju očigledno lični interes u svemu ovome.
On ako želi dobro sebi, i klubu kojeg prvo i prvo poštuje a i radi u njemu, će uraditi nešto po ovome pitanju jer ako bude šutio i bude još jedan u nizu trenera kojem su igrači/uprava okrenuli ledja. Meni ga neće biti žao, jer se sam doveo u ovu situaciju. SAD ili NIKAD treba pokazati autoritet ako ga ima.

A ove p.čk.ce što su nas danas izblamirale treba malo posjetiti na treningu, nek budu svjesni za koga igraju, ovo je nekome svetinja/život a oni se sprdaju sa ovim. Jer im svima očitati bukvicu jer su upisani u historiju kluba, al u negativnom smislu, jer su oni tvorci najvećeg poraza u historiji kluba.
Interesuje me mogu li pojedinci spavat nakon ovog, jer ako mogu treba im ući u glavu da nas zapamte dok nose dres ovog kluba.
PREPLATĆENE pi.kice trebaju se bacati na glavu a oni šetaju po terenu ma.er im .....
P
I
Č
K
E

drzgemboadislic
Kontakt:

Post Postao/la drzgemboadislic » 19 apr 2025, 23:33

Krpic (Odovic, Mulalic, Basic, Al-Tuwajiri, Akrapovic)
Muftic (Osim, Ivkovic, Basic, Al-Tuwajiri, Akrapovic)
Galic (Mulalic, Basic, Al-Tuwajiri, Akrapovic)
Boljevic (Basic, Akrapovic)
Al-Jaber (Basic, Al-Tuwajiri, Akrapovic)
Sabic (Al-Tuwajiri)
Mahmic (Akrapovic)
Radovac (Akrapovic)

Trenutni igrači koji su bili u posljednjem rosteru trenera koji je dobio otkaz nakon te utakmice. Od pokojnog Ode do Akrapovića. Nisam uzimao u obzir trenere koji su tu bili kao caretakeri (Baka, Hare ili Dino).

Odović, Osim, Ivković, Mulalić, Bašić, Al-Tuwaijri, Akrapović.

Valter
Kontakt:

Post Postao/la Valter » 19 apr 2025, 23:46

Virtu4l je napisao/la:
19 apr 2025, 23:27
Pablo11 je napisao/la:
19 apr 2025, 23:03
Nema to veze odakle je, kako se zove i slično. Nikad to u Želji nije bilo važno.

Veoma mali broj ljudi sagleda kompletnu situaciju, vrati se malo unazad, izvaga, nego se odmah ide u kost - vruće glave. Shvatam i to, pratimo fudbal a ne pozorišnu predstavu ili operu, navijači smo, nekad moramo lanuti.

Ja sam neko ko je uglavnom branio sve trenere skoro do posljednjeg dana. Tako je i sa Ćorićem. Moje mišljenje je da su treneri najmanji krivci za sve što nam se dešava, osim onih zadrtih i sujetnih tipa Kostić ili Akrapović koji će ići po svom samo zato jer su egoisti koji žele dokazati da su bili u pravu.

Imali smo sve vrste trenera, staromodne (Petrović), moderne (Bašić, Ćorić), mangupe (Osim), one koji vole posjed i loptu (Odović), motivatore (Mulalić), itd... niti jedan na kraju nije valjao. Svaki je na kraju došao u situaciju koju imamo danas.

Na početku sam rekao da se moga gledati šira slika, a ona će nam reći sljedeće,

1. Imamo tri kluba u ligi koji imaju mnogo više para od nas i koji mogu dovesti igrača kojeg požele u našim regionalnim okvirima. Mogu dovesti tačno ono što im trener traži odnosno profil igrača koji mu je potreban.

- Mi to ne možemo. Nama tržište diktira transfere. Želje trenera se ne mogu ispunjavati. Njemu se ponude Marković, Radinović i Odinaka kao rješenja na bekovima. On nema izbora i mora ih prihvatiti. Niti jedan od njih trojice, uključujući i Galića ne bi bio ni na klupi Zrinjskog, Borca i Sarajeva.

2. Sarajevo, Zrinjski i Borac odluke donose mnogo lakše, uglavnom se tu pita samo par ljudi.

- Mi ne možemo ni to. Kod nas je potreban sveopšti konsenzus za apslutno sve. Nađeš zanimljivog igrača, pa moraš bezbroj ljudi ubjeđivati da se on dovede, a onda kad krene priča o finansijama to je tek šou, ti imaš budžet 8000 maraka mjesečno, on traži 10, 12, pa ti ideš da ubjeđuješ nekoga iznad da ti to odobri, itd, itd. Bukvalno kao državni birokratski aparat. Onda nam se desi da svako ima ponekog igrača, i trener, i SD, pa i članovi Uprave i predsjednik, i onda ide borba svako za sebe.
Kada ti Amar nije glavna svrha pisanja ti znaš i poneku pametnu napisati. Dobar post.

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 20 apr 2025, 00:03

nastrojeni21 je napisao/la:
19 apr 2025, 23:08
Ideneide je napisao/la:
19 apr 2025, 22:21
Samo podrška Coricu, ove pojedine ne treba ni pogledati!
Zasto podrska?
Sta je uradio?
A sta si ti ocekivao sa ovom ekipom? U ligi si taman tamo gdje po ulozenom trebas biti, i ako ostane 4 ne mozes mu a reci. Isto tako za kup, ekipa nam je takva da jeste po kvaliteti 4 al nije puno jaca od ostalih iza sebe nit drasticno slabija od prve tri, tako da od svakog mozes i izgubiti al i svakog pobjediti ili namuciti, sto se i desavalo u sezoni, najnormalnija stvar.

To sto si ti retardiran pa poredis ulaganja danas i cinjenicu da smo 4 sa time da smo prije dosta godina prvi bili sa dosta manjim ulaganjima je dokaz koliko veze nemas. Vracas se u vrijeme kad prvih 5 ekipa nije ulagalo kao sto danas ulaze jedna ekipa od prve tri, a kamo li kad bi gledao ulaganje prvih 5 ekipa danas i tad.

Uzmes prvih 11 iz svake od prve tri ekipe, pa onda prvih 11 nase ekipe i svakom normalnom ce biti jasno koliko smo slabiji od njih. Ti i ostali koji tako razmisljate niste svjesni koliko su nam igracki pobjegle prve tri ekipe, i ta ce razlika izgleda samo rasti.
Siroki Brijeg nas je deklasirao. Ne ulazu vise od nas. A u fudbalu nije sve u parama. Moras znati, a mi ne znamo.
Od uorave koja se rasipa, preko OP, do ovog prvog tima gdje se brukamo od pocetka sezone.

Kakva ljudi dragi ulaganja ima Siroki, Velez, Radnik, Igman, Gosk? Jeste li vi realni uopste.

Nama igrac koji uzima 10k+ sjedi na tribinama, dovodis i dodaju igrace bez ikakve potrebe. Samo u mandatu njega i Rahimica doslo 10+ igraca. Da li je i jedan od njih pojacanje?

Jel imamo nesto da kazemo dobro?
Foco na krilu?
Nesto da imamo, prekide bilo sta uigrano, nabij na Santosa nesto?
Hiros prva postava u ekipi iznad nas kod nas presjedio na klupi, suspendovao ga jer se povrijedio u Trebinju.
Zadnja izmjena: zeljovolimte, dana/u 20 apr 2025, 00:21, ukupno mijenjano 1 put.

Ideneide
Kontakt:

Post Postao/la Ideneide » 20 apr 2025, 00:09

drzgemboadislic je napisao/la:
19 apr 2025, 23:33
Sabic (Al-Tuwajiri)
Mahmic (Akrapovic)
Radovac (Akrapovic)

Trenutni igrači koji su bili u posljednjem rosteru trenera koji je dobio otkaz nakon te utakmice. Od pokojnog Ode do Akrapovića. Nisam uzimao u obzir trenere koji su tu bili kao caretakeri (Baka, Hare ili Dino).

I mi opet "slijepi" krivca trazimo u treneru. :puke:

Manijakdokraja9
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdokraja9 » 20 apr 2025, 00:21

drzgemboadislic je napisao/la:
19 apr 2025, 23:33
Sabic (Al-Tuwajiri)
Mahmic (Akrapovic)
Radovac (Akrapovic)

E to je ono sto ja kazem da je "srce" ekipe koja je prosle sezone bila ocajna i borila se za opstanak idalje tu.

Orvel
Kontakt:

Post Postao/la Orvel » 20 apr 2025, 00:25

Ejnur je napisao/la:
19 apr 2025, 22:52
Orvel je napisao/la:
19 apr 2025, 22:46

Zasto podrska?
Sta je uradio?
Doveo te na cetvrto mjesto i polufinale kupa. Boris se za trece mjesto kako tako. Igras dobar fudbal, napadacki sa dosta posjeda. Ovo sto se desava zadnjih nekoliko utakmica je jasno neka druga stvar nevezana sa terenom. Donedavno smo jako dobro igrali i svi ste pucali na finale kupa a neki su cak pricali da se moze napasti i titula, sad vam je sve do trenera. NEZNALICE!
Sto se tice polufinala kupa doveo bih i ja a vjerovatno i ti.
Sto se tice lige pa valjda mu je to i bio posao,a i na kraju krajeva kad pogledas u globalu sve su to pobjede koje su se i ocekivale jer smo igracki kvalitetniji od tih timova izuzev eto pobjede u listici i pobjede veleza u vrapcicma.
Hebali bi i ti i ja moniku beluci pa je ni ti ni ja nismo pipnuli. Pa da, to mu je posao i eto i ti si potvrdio da ga je uradio dobro jer smo na mjestu na kojem realno i trebamo biti, a uz to smo pobijedili neke tekme koje nismo ocekivali da cemo dobiti. Jesmo imali dosta srece u nekim utakmicama ali ja se ne sjecam kad smo igrali napadacki fudbal uz velik posjed kao prosle polusezone. Proslih godina smo sve te "male" utakmice gubili pa smo se borili za opstanak ili sredinu tabele. Danas dobijas te utakmice i boris se za euopu i nakon prve krize igre pljujes trenera i on ti je kriv za sve? Smijesno.

GrbavicaHram1921
Kontakt:

Post Postao/la GrbavicaHram1921 » 20 apr 2025, 00:34

Mi smo 4 jer su ostali odron, jedini je to razlog !

Zrinjski Borac Sarajevo - kako stvari stoje oni ce se boriti i narednih 5godina .

Mi smo tu gdje jesmo, treba dosta novca ako zelimo da se prikljucimo njima

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 20 apr 2025, 00:46

Treba dati podršku treneru, nije to tako loše kao što izgleda, historiju pišemo.
Nema veze Denise, glavu gore. Šta fali 5 golova za 45' minuta.
Šta fali što nas ekipa koja se borbi za opstanak pobjedi 3:0, samo loš dan.
Nema veze, što više sretno pobjeđujemo nego spretno.
Nema veze, što ti ekipa koja se bori za opstanak zabije 2 gola i strepiš da ti uzmu dva boda.
Nema veze, što čuvaš vrijeme protiv Posušja koje je u tom momentu imalo formu od 5 poraza, nema veze.
Nema veze, što te pitari demoliraju na Grbavici, gdje smo trebali 3:0 da gubimo do 15' minute.
Nema veze Denise, ima i pozitivnih strana
Hvala Denise za demoliranje Vareša
Hvala Denise za demoliranje Kruševa
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”