ako gdje procitate gdje kaze EA da je Crysis 2 pravljen posebno za PC, lažu, oni jedno pricaju drugo rade
ako hocete pravu FPS igricu za PC, cekajte Battlefield 3
Crysis 2 Download - Full verzija
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Imas i Test Drive Unlimited 2,on ti je dobar samo sto nemozes guzitFIFA/UEFA je napisao/la:brate, zivotkivi je napisao/la:zna li ko neku igricu slicnu GTA. da se zahebavas po gradu, tetovaze, guzisauta vozis i tako to.
Igrao sam CoD1 i United Offensive, nemam rijeci, VRH. Posto imam neku kantu od kompjutera CoD2 ne moze, pa trazim alternativuHeavensWonder je napisao/la:Nije losa, ali ako si igrao CoD2, moze ti samo utisak pokvariti... COD2 je uz CS i CoD4 jedna od rijetkih FPS igara u kojoj je MP pokazao svoj max...
Wolfenstein obavezno... Moze comp podnijeti 100%, jest da je malo SF, ali prejebena igra ! Osim toga MOH AA ( Infinity Ward je pravio AA, isti tim koji je napravio CoD2) ili ako volis strategiju i tematiku WWII, Sudden StrikeNail for Real je napisao/la:Igrao sam CoD1 i United Offensive, nemam rijeci, VRH. Posto imam neku kantu od kompjutera CoD2 ne moze, pa trazim alternativuHeavensWonder je napisao/la:Nije losa, ali ako si igrao CoD2, moze ti samo utisak pokvariti... COD2 je uz CS i CoD4 jedna od rijetkih FPS igara u kojoj je MP pokazao svoj max.... Hvala.
Covjece ovo MP ne pocinji vjeruj mi sranje od igreHeavensWonder je napisao/la:Nije losa, ali ako si igrao CoD2, moze ti samo utisak pokvariti... COD2 je uz CS i CoD4 jedna od rijetkih FPS igara u kojoj je MP pokazao svoj max...
kako sam ja CoD2 nekada igrao sa strašću, i citerasi me otjerali, kako su ljudi znam iz vlastitog iskustva igrali fps igrice dok nije dosao CoD4 sa onim svojim " Create a class ". prije nije bilo levelovanja i pravljenja oruzja u igricama, nije te bilo briga tko je ko koliki level ili kakvu pusku ima, sad ga vidis na max levelu, ima puske duplo jace od tebe i tako tojunioR je napisao/la:Covjece ovo MP ne pocinji vjeruj mi sranje od igreHeavensWonder je napisao/la:Nije losa, ali ako si igrao CoD2, moze ti samo utisak pokvariti... COD2 je uz CS i CoD4 jedna od rijetkih FPS igara u kojoj je MP pokazao svoj max...kad pocnes ne znas stati evo vec 4 godine se ne skidam sa kompa zbog toga
![]()
NFS World ti je nesto kao Multiplayer, takmicis se protiv ostalih, na pocetku ti je besplatno do odredjenog levela, kasnije moras kupiti, ovaj novi HP je dobar, malo je slican prethodniku, samo stoo je bolji gameplay, grafika, imas misije da sa policijom zaustavljas druge, sve u svemu probaj pa ces viditthe scouser je napisao/la:Evo da pitam ovdje,posto zelim da skinem Need for Speed,koji je bolji, World ili Hot Pursuit ? Citam da je World nesto tipa Most Wanted i Carbon,a Hot Pursuit slican kao prethodni Hot Pursuit II . I HP II i MW i Carbon su mi svi bili ekstra pa sad ne znam koji da skidam...ima li kakvih preporuka ? Shift 2 je najnoviji NFS,ali je kec bio k.urcu sviranje,bar sto se mene tice.
jesu li ovo demo ili full igreVirtu4l je napisao/la:http://www.ugo.com/games/strategy-games-top-50MElloo je napisao/la:moze neko predlozit kakvu dobru strategiju