Nije crn, dres je zelen samo se cini crnfera je napisao/la:prejak dres... volim crno tako da cu ga morati nabaviti

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Nije crn, dres je zelen samo se cini crnfera je napisao/la:prejak dres... volim crno tako da cu ga morati nabaviti
Jos bolje ako je zelen...VELA je napisao/la:Nije crn, dres je zelen samo se cini crnfera je napisao/la:prejak dres... volim crno tako da cu ga morati nabaviti
polga je napisao/la:Ako se nekome nisu svidale one jucerasnje slike novih dresova, evo mu jos malo sa sluzbene stranice...
Gostujuci:
Domaci golmanski:
Samo nek onaj plavi golmanski izbace...polga je napisao/la:Ako se nekome nisu svidale one jucerasnje slike novih dresova, evo mu jos malo sa sluzbene stranice...
Gostujuci:
Domaci golmanski:
DRAMA !polga je napisao/la:Ako se nekome nisu svidale one jucerasnje slike novih dresova, evo mu jos malo sa sluzbene stranice...
Gostujuci:
Domaci golmanski:
Eh upravo to !polga je napisao/la:Ono sto mi se ne svida je sto grb nije normalne boje, kao sto se to obicno stavlja na dres, nego adidas mora furati fazon sa Čelsijem, pa nam ubacuje ove fluorescentne boje, iako je ideja sa plamenovima odlicna.
Domaci traju dvije sezone, tako da uz ovu trenutnu sezonu, isti domaci dresovi ce biti i naredne sezone.QUARESMA 18<<< je napisao/la:pa kakvi ce biti onda domaci novi, ili ce i za narednu sezonu biti isti, cudno mi to da prvo izbace gostujuce pa nekad kasnije domace dresove
Dobri su samo mi je malo bespotrebno kod golmana ovo narandžasto sa stražnje strane ruke.....reds_forever je napisao/la:Samo nek onaj plavi golmanski izbace...polga je napisao/la:Ako se nekome nisu svidale one jucerasnje slike novih dresova, evo mu jos malo sa sluzbene stranice...
Gostujuci:
Domaci golmanski:
Pitanje je hoće li uopšte braniti sljedeće sezone za LFCasylum je napisao/la:Kako ce Reini da legne ovaj dres ko majka preko mrtvog djeteta
Istaknuce mu onu celavicu malo je rec
ma crno je cim izgleda crnoVELA je napisao/la:Nije crn, dres je zelen samo se cini crnfera je napisao/la:prejak dres... volim crno tako da cu ga morati nabaviti
lfc.tz je napisao/la: JUSTICE FOR THE 96!
YNWA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.