FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Manje se rugat' komšijinoj patnji da ne bi za koji sat jeli ****.
Vala baš.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Šta ima veze i da bude 5:0, boli me kurko u nebitnoj utakmici.
Eto im titula, nikad nam i nisu dali da se pošteno borimo za nju.
Kad je bilo najteže pokazali smo se, sad od igrača i trenera tražiti da ponove istu utakmicu za nebitnu stvar ne ide i ne treba.
Jedva čekam utorak da pozdravim heroje.
Samo naprijed Sarajvo.
Kad je bilo najteže pokazali smo se, sad od igrača i trenera tražiti da ponove istu utakmicu za nebitnu stvar ne ide i ne treba.
Samo naprijed Sarajvo.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Ima veze i utakmica je daleko od nebitne. Prvo obraz, drugo, mi još nismo osigurali Europu, treće volio bih da se do kraja useremo u sezonu najveće bruke od kluba koji je ikada osvojio titulu u ovom dijelu Europe.AVNOJ je napisao/la: ↑19 apr 2025, 19:38Šta ima veze i da bude 5:0, boli me kurko u nebitnoj utakmici.
Samo naprijed Sarajvo.
Da imaš iste aršine to bi bilo uredu ali ovako sa Kazlagićem to ke pomalo licmjerno tražiti od naših igrača.hazarder je napisao/la: ↑19 apr 2025, 19:43Ima veze i utakmica je daleko od nebitne. Prvo obraz, drugo, mi još nismo osigurali Europu, treće volio bih da se do kraja useremo u sezonu najveće bruke od kluba koji je ikada osvojio titulu u ovom dijelu Europe.AVNOJ je napisao/la: ↑19 apr 2025, 19:38Šta ima veze i da bude 5:0, boli me kurko u nebitnoj utakmici.
Samo naprijed Sarajvo.
Naravno da i ja očekujem da pobjedimo i niko sretniji od mene al treba biti realan.
-
- Kontakt:
Opet nema Butića
Ja očekujem da odigraju kao da im je bitno, jer im treba biti bitno. Ništa više.AVNOJ je napisao/la: ↑19 apr 2025, 19:53Da imaš iste aršine to bi bilo uredu ali ovako sa Kazlagićem to ke pomalo licmjerno tražiti od naših igrača.hazarder je napisao/la: ↑19 apr 2025, 19:43Ima veze i utakmica je daleko od nebitne. Prvo obraz, drugo, mi još nismo osigurali Europu, treće volio bih da se do kraja useremo u sezonu najveće bruke od kluba koji je ikada osvojio titulu u ovom dijelu Europe.AVNOJ je napisao/la: ↑19 apr 2025, 19:38Šta ima veze i da bude 5:0, boli me kurko u nebitnoj utakmici.
Samo naprijed Sarajvo.
Naravno da i ja očekujem da pobjedimo i niko sretniji od mene al treba biti realan.
Nebitna utakmica. Tako su ovdje pisali.
-
- Kontakt:
Da se napiše prije utakmice jer mi nismo nikakvi alibi ljudi.
Svaka utakmica je bitna.
Mi smo Sarajevo.
Da igramo sa Realom bitno je.
Zgazite ih večeras !
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Pretpostavljam Lulić s Kerimom najistureniji naprijed, valjda proigra ostao nam je dužan ovu polusezonu.
Igrat svim snagom najbolje sto znamo mozemo, ZNAL SE NA KOJEM KANALU CE BIT PRENOS ?
- PeppermintSA
- Kontakt:
Mene samo strah nekog direktnog crvenog pa da ne bude tu za derbi
Nismo se razumjeli, naravno da je svaka bitna ali ako i izgube ja im neću zamjerit jer kad je bilo najteže pokazali su ono najvažnije. Za večeras me briga prvenstveno jer nemamo iste uslove za igru i zbog jednog Kazlagića da im zamjeram.hazarder je napisao/la: ↑19 apr 2025, 19:56Ja očekujem da odigraju kao da im je bitno, jer im treba biti bitno. Ništa više.
Ma hajte molim vas.
Ako izgubimo, to ce biti najbezbolniji poraz u sezoni. Nama je Sloboda u utorak važnija od Borca veceras.
Arena Premium 1 (BH) predpostavljam.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo bez povreda i kartona
-
- Kontakt:
Budite spremni za nevidjenu lakrdiju i samo lagano braco,bez stresa.Poraz koji cu najlakse podnijeti
Bez povreda i kartona ako moze
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Nek dobiju kartone ovi koji imaju 2, da se protiv Slobode ociste za derbi.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑19 apr 2025, 20:25Budite spremni za nevidjenu lakrdiju i samo lagano braco,bez stresa.Poraz koji cu najlakse podnijeti
Igrat na pobjedu kakav poraz stavam je, nudim borcu remi prije utakmice
-
- Kontakt:
Pa kako ce ga biti, nije trebao ni proslu da igra vec je on inzistirao. Covjek ima rupturu misica.
Trenutno korisnika/ca: johntravolta123 i 16 gostiju.