La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: La Liga
Koja pljačka u Barceloni, čist penal na 3:3 za Celtu, i onda sramnih 8 min produžetka, i penal u 97.
Borac je oličenje morala za ove papke.
Borac je oličenje morala za ove papke.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Očito nismo gledali istu utakmicu. Sve promjene ispucane plus ovi iz Celte padali ko pokoseni. I jos je na kraju igrano 4 minute vise.
- luckystrike
- Kontakt:
- DinGospo21
- Kontakt:
Padali su samo kad su im ovi šamare pucali, al ništa strašno, ni var intervencija ni ništa. Klasičnih 3-4 min produžetka. Čist penal za Celtu na 3:3 opstrukcija zadnjeg igrača obrane al ništa...
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Sada je sav fokus na Ernesta Valverdea i Niku Vilijamsa. Oni to mogu. Oni će to uraditi.
Igrac Celte gubio korak a i minimalni kontakt je bio van kaznenog. Šta ću vam ja sto vama penale sviraju na kontakte van šesnaesterca.
- DinGospo21
- Kontakt:
Njima da je dodao 30min oni bi rekli da je to ok. I naravno ide penal za kraj, čisto ako je neko sumnjao.
Sreca pa su dobili,treba Real nekim cudom osvojiti ligu pa da Carlo ostane i sljedece sezone,ne daj Boze.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- DinGospo21
- Kontakt:
Ma jest, sve si u pravu. Kad se svojevremeno Alba bacao u kaznenom prostoru bio je automatski penal, a čovjek sam padao, a ne smijemo zaboraviti ni Suarez koji je imao vrhunsko bacanje u kaznenom prostoru.
E čuj ono penal

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Kakve veze ima Alba sad sa ovim penalom koji je clean i dje svega ti nabra 30 minuta nadoknade...
Kmečite još malo, kerovi avavav.
Prebačen pritisak na Real, neće im biti lako protiv Bilbaa sutra.
Prebačen pritisak na Real, neće im biti lako protiv Bilbaa sutra.
- DinGospo21
- Kontakt:
Pa eto kad si tako pametan, pogledaj kakav je penal to bio sviran za Negreira FC. Vjerojatno najsramniji penal ikad, jer su igrači Negreira FC navikli na penale, naravno jer drže dva rekorda, najviše dosuđeni penala u sezoni, i besprijekorni rekord gdje protivnici nisu dobili penal protiv Barcelone dvije sezone zaredom.
Cim sam došao do ovog negreira prestao sam citati. De nek mu neko objasni sta je to
- luckystrike
- Kontakt:
Ako mogu da dopunim listu s nazivima kerovi i jazavci.Jabroni je napisao/la: ↑02 apr 2025, 23:49BoixosNois1899 je napisao/la: ↑02 apr 2025, 23:38luckystrike je napisao/la: ↑02 apr 2025, 18:20Ne pišem često na ovoj temi, a nisam tu ni dugo, međutim u kratkom roku sam primjetio da navijači Barcelone nazivaju navijače Reala ciganima, čergarima, debilima, idiotima, bolesnicima i sl. Nisam primjetio slično s druge strane. Baš jadno.
Ps. Čast izuzecima.![]()
![]()
šta šta je, je*em ti
- DinGospo21
- Kontakt:
Mogu mislit sta su sad uradili. Kad je namirisu, uzimaju koliko god da kosta.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.