Haj ti zivi bio. Ako ti sta bude nejasno, slobodno pitaj.AshburtonG je napisao/la: ↑19 apr 2025, 16:08Procitaj opet sta si napisao.Evander je napisao/la: ↑19 apr 2025, 14:39Molim vas vec jednom prestanite sa supljom kako neko prodajom dresova vraca pare. Od prodatih dresova dobit 90% ima kompanija koja ih proizvodi. Zato ta komapnija i daje klubu masan ugovor na 50 miliona ili vise.AshburtonG je napisao/la: ↑19 apr 2025, 13:49
Sigurno nije bio najbolja opcija sto se tice rezultata jer je covjek 20 godina vozio Mercedesove motore, ali sto se tice marketinga i zarade, Ferrari je sve pare vec udvostrucio.![]()
Nesto slicno transferu Ronalda u Juventus, gdje su ljudi za par dana od dresova vratili pare.
Ko god je ocekivao da ce Hamilton samarat Leclerca, koji je najbolji Q vozac na gridu, ima iskrivljenu sliku stvarnosti. Od Hamiltona nesto treba ocekivat poslije ljetne pauze i eventualno sljedece godine s novim pravilima i potpuno novim bolidom. Ovo je njemu sigurno zadnji ugovor i kraj karijere.![]()
Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
- AshburtonG
- Kontakt:
Nemoj mi molim te ti objasnjavat nista. 
Da se rijesi nedoumicaEven the biggest clubs in the world receive a relatively small percentage of the revenue generated from shirt sales - usually around 7.5 to - if they're lucky - 15 per cent.
There are some exceptions, of course. Liverpool's new five-year £150 million ($200m) deal (£30m a year) with Nike reportedly sees them take a 20% commission from sales.

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- AshburtonG
- Kontakt:
Pa to je svima jasno. Kolicina prodatih dresova utjece osim prihoda po dresu i na ukupni ugovor ekipe. O tome i govorim. Neces dobit isti ugovor ako prodajes 500k dresova godisnje i ako prodajes 2 miliona. I to bi valjda svima trebalo bit jasno.
Pa vidim da si ogranicen, proste stvari ne kontas i brukas se na javnom forumu. Ako treba i nacrtam ti
- AshburtonG
- Kontakt:
Nema potrebe za vrijedjanjem kume. Ja znam da si ti navikao na taj kocijaski nacin rasprave, ali ga koristi sa svojim ukucanima. Zivio.
Sve osim 1-2 McLaren je iznenađenje, Russel, Leclerc i možda Max kompletiraju top 5. Neka logicna prognoza kvala.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- AshburtonG
- Kontakt:
Ma Russell ako sastavi dobar krug ide na to trece mjesto. McLaren je ovdje mozda i najdominantniji od svih utrka dosadasnjeg dijela sezone.
Mercedes ako nastavi rad na bolidu za ovu godinu, mogao bi uci u pricu za WDC. Samo je pitanje kad ce nastat raskol u McLarenu. Lando je vec psihicki na granici. To se vidi i po ovim izjavama.
Mercedes ako nastavi rad na bolidu za ovu godinu, mogao bi uci u pricu za WDC. Samo je pitanje kad ce nastat raskol u McLarenu. Lando je vec psihicki na granici. To se vidi i po ovim izjavama.
Ima li kakve pouzdane stranice sa linkom kvala vcr, hvala unaprijed.
- AshburtonG
- Kontakt:
Vipbox.lc
Moze link neko
- superFrankie
- Kontakt:
Ma ne zna lik drugacije komunicirati, ja napisao cinjenicu na ovoj temi, a on me lagano zbog toga bas onako posteno izvrijedjaAshburtonG je napisao/la: ↑19 apr 2025, 16:24Nema potrebe za vrijedjanjem kume. Ja znam da si ti navikao na taj kocijaski nacin rasprave, ali ga koristi sa svojim ukucanima. Zivio.
Nije ti ovo GoretzkaEvander je napisao/la: ↑19 apr 2025, 19:26Goretzka, propali abortisu, jos ti 1004. profil nije banovan? Jesi spremio 1005.?superFrankie je napisao/la: ↑19 apr 2025, 19:24Ma ne zna lik drugacije komunicirati, ja napisao cinjenicu na ovoj temi, a on me lagano zbog toga bas onako posteno izvrijedja
Ma jeste 100%.Jabroni je napisao/la: ↑19 apr 2025, 19:33Nije ti ovo GoretzkaEvander je napisao/la: ↑19 apr 2025, 19:26Goretzka, propali abortisu, jos ti 1004. profil nije banovan? Jesi spremio 1005.?superFrankie je napisao/la: ↑19 apr 2025, 19:24Ma ne zna lik drugacije komunicirati, ja napisao cinjenicu na ovoj temi, a on me lagano zbog toga bas onako posteno izvrijedja
Pogledaj mu datum prijave i nacin pisanja, ne samo na ovoj temi.
Nema greske njega nanjusiti.
Zašto je Albon ostao u garaži?
Mislim da ce sad u Q3 biti puno brza vremena nego u Q2.
Puno rezervi im je ostalo.
Ide ovo hladno ispod 1:27s za PP.
Puno rezervi im je ostalo.
Ide ovo hladno ispod 1:27s za PP.
Ferari ipak ovdje nema dovoljno brzine, ni Lec ne moze izvuci neki dobar krug.
Max je ovdje bas brzi, Tsunudo isto brzo se prilagodio autu i vec sad pokazuje da ce biti od velike pomoci Maxu.
Bice zanimljivo izmedju ovo trojice koji ce odvesti bez manje gresaka i uzeti pole
Max je ovdje bas brzi, Tsunudo isto brzo se prilagodio autu i vec sad pokazuje da ce biti od velike pomoci Maxu.
Bice zanimljivo izmedju ovo trojice koji ce odvesti bez manje gresaka i uzeti pole
Izvuče se nafakaš.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- superFrankie
- Kontakt:
Ma dzaba mu govoriti, brat ne odustaje od te ideje, iako uopste nemam pojma ko je taj Goretzka, ali hajde ocito je poremecenJabroni je napisao/la: ↑19 apr 2025, 19:33Nije ti ovo GoretzkaEvander je napisao/la: ↑19 apr 2025, 19:26Goretzka, propali abortisu, jos ti 1004. profil nije banovan? Jesi spremio 1005.?superFrankie je napisao/la: ↑19 apr 2025, 19:24Ma ne zna lik drugacije komunicirati, ja napisao cinjenicu na ovoj temi, a on me lagano zbog toga bas onako posteno izvrijedja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.