Počeli su od nekidan, Arena im ustupi signal. Sinoć su i United prenosili na RTS uz komentatora Arene.
Sport i TV
Re: Sport i TV
U Srbiji i Hrvatskoj ide Denver u prijenosu, kod nas naravno ne 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Kad spominjete OBN, u onom NBA trojcu je bio Mirza Vilic i bio je jako dobar komentator, tehnički znao i imao dobru boju glasa, da li je kasnije poceo nesto drugo raditi, uredništvo ili nešto, nisam siguran.
Citam komentare i pohvale na ovog komentatora sa United-Lyon, kao strast ovo-ono, meni bas pretjerivanje, a i ovim sto ga hvale ce biti nakon sto ih smori nakon par mjeseci.
SK komentatore sam uvijek stavljao ispred Arene i to se nikad nije promijenilo.
Citam komentare i pohvale na ovog komentatora sa United-Lyon, kao strast ovo-ono, meni bas pretjerivanje, a i ovim sto ga hvale ce biti nakon sto ih smori nakon par mjeseci.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Sada je direktor AS BiH, ovo mu je zadnje pojavljivanje

Taj Vilić je što se tiče NBA bio totalno bezveze
Prva uspomena na NBA mi je glas tog Mirze iz NBA Action.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ma filip se preserava sad, lika su nahajpali toliko da je postalo degutantno slusati jer sad to radi nazor s obzirom da vidi koliko se ljudi pale na to deranje.. nasi jezici su toliko bogati da postoji milion nacina za iskazati emocije kroz recenice ali nazalost svi se koriste samo izlizanim floskulama u prenosima ili ovako recikliraju ovo deranje konstantnoPogba je napisao/la: ↑19 apr 2025, 16:44Kad spominjete OBN, u onom NBA trojcu je bio Mirza Vilic i bio je jako dobar komentator, tehnički znao i imao dobru boju glasa, da li je kasnije poceo nesto drugo raditi, uredništvo ili nešto, nisam siguran.
najbolji je bio dok je prenosio juznoamericke lige vecinom argentinsku i kad je to prirodno dolazilo i valjalo je, sad je mucno za slusati
- Blackwargreymon
- Kontakt:
Koja bosanska Arena prenosi Partizan-Zvezda ABA?
AS3
- QUARTERBACK
- Kontakt:
s obzirom da je rok za odluku konkurencijskog vijeca 27.4 (nedjelja) vjerujem da ce ista biti objavljena u naredna dva dana jer ovi za vikend ne rade sigurno 
znaju li sta ovi insajderi iz bh telekoma jel prosla kupovina

- Maroon1946
- Kontakt:
Ako se ne oglase to znaci da je kupovina odobrenaQUARTERBACK je napisao/la: ↑23 apr 2025, 15:32s obzirom da je rok za odluku konkurencijskog vijeca 27.4 (nedjelja) vjerujem da ce ista biti objavljena u naredna dva dana jer ovi za vikend ne rade sigurno
- Maroon1946
- Kontakt:
Nemam pojma, ali Arena može to i bez akvizicijeMaroon1946 je napisao/la: ↑25 apr 2025, 17:16Je li sada gotova akvizicija, gleda li se Euroliga i F1 sljedeće sedmice na Areni BiH?![]()

Trenutno prema rasporedu na tvprofilu ostaje sve po starom
Ne bi mi bilo krivo kad bi redakcija arene dozivjela sudbinu Charlie hebdo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.