Nisi balavac, ali se ponašaš tako, prijetiš na forumu.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ja predlažem da se ide na to zabrana rada i subotom i nedjeljom!!! Oba dana da je sve zamandaljeno!MarcoBorriello je napisao/la: ↑17 apr 2025, 18:59Predlažem zabranu rada Federaciji BiH, ne samo nedjeljom, nego svaki dan. Time ćemo znatno amortizovati štetu koju ta štetotočina prouzrokuje.
U okviru iste naredbe, predlažem da se elementarna nepogoda zvana 'porodica Isak' kompletna pritvori u isti onaj zatvor kojim vlada ista ta porodica.
Na dva CD-a
Pevaljka.
Elect a clown, expect a circussuperFrankie je napisao/la: ↑17 apr 2025, 16:49Trump izgleda bas zeli da syebe Ameriku, sad navalio na Harvard
HAHHAHAHAHAHAalemsa je napisao/la: ↑17 apr 2025, 19:12Ne tjeraj me jarane da te nadju malo zaje.baniji ljudi u SA, koje ne zelis vidjeti, pa da te snime kako se izvinjavas i da ti to okacim na forum. Mani se corava posla
Koliko god se ja stobom ne slagao Aleme, mozda bi ti nekad i rekao haj glup si il nesto tako al djecu i familiju spominjati to prelazi granice. Ignori i prijavi adminu nek to rijesi.
Vidi se da ste mladja raja. Kad udjes u godine skoro svaka je dobra. Ima kod mene na poslu radi neka mala, mozda 22-23. Ja kad sam bio mladji ne bi je pogledao sad je ko med
Njemu svaka dobraMogli je napisao/la: ↑17 apr 2025, 21:48Ti imas kesa. Mozes do tih mladjih kad pozelis.![]()
Trenutno korisnika/ca: rio_Ferdy88, tutankamon1905 i 9 gostiju.