Vodio diskusije koliko znam

Sta ce mi biti krivo? Ta dvojica pomenuta prate sta pisem mjesecima (u vezi bilo cega)

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Vodio diskusije koliko znam
Ja bih rekao da su Trumpovi glasaci i gori, covjek hladno kompletnu naciju vodi u propast nekim svojim odlukama dok u isto vrijeme uveliko krsi zakon. Da ne govorim da je osudjeni kriminalac
Zali Boze,pa iz ove zemlje je sevap oticitiketoke je napisao/la: ↑17 apr 2025, 17:20https://www.klix.ba/biznis/privreda/vla ... /250417100
Ahahahqhahahahahaha kakvo prcanje u zdrav mozak i trpanje zdrave pameti.
Da su trgovci malo vičniji sada mogu hladno raditi ,jer ih širom zemlje diskriminiraju aparati Automatic servisa kojih ima na hiljade mjesta ,a isti također vrše trgovinu kada u njih ubaciš novčić, svakim danom i nedjeljom
E cuj diskiriminacija ahahahahahaha
Benzinska moze prodavat ,Hamo iz ulice ne može
Pošto me spominješ stalno, da ti kažem da ne preferiram podrinjce. Da si iz grada a da sam ja iz neke ruralne sredine, razmislio bih.
Jos petkom dzuma, ne mozes ni dan ranije uplatit tiket...
Aha, prozivas me mjesecima nicim izazvan ali nebitno. Mislim da sam skonto ko si, bio si u onoj grupi, nisi harden, marsal, co, Mello ostaje samo @ep. Promjenio malo stil pisanja nakon sto su te otjerali s foruma
Jako se bojim aleme, nemoj molim te.
Ovo su vec ozbiljne prijetnjealemsa je napisao/la: ↑17 apr 2025, 19:12Ne tjeraj me jarane da te nadju malo zaje.baniji ljudi u SA, koje ne zelis vidjeti, pa da te snime kako se izvinjavas i da ti to okacim na forum. Mani se corava posla
Ma prijetnje preko foruma ne smatra niko ozbiljnim.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 59 gostiju.