Posten BH fudbal nece doci dok se njihov hinjaluk ne raskrinka i unisti do temelja. Jer to je izvor trulezi i pocetak svega necasnog u nasem fudbalu. Sve dok se takvi ne sklone, svaka prica o napretku i pravdi je cista iluzija
Premijer liga BiH - aktuelno
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Pisao sam vec vise puta, oni ce sa svojim tastatura ratnicima od samog pocetka sezone na sve moguce nacine da spinuju, ponavljaju lazi i blate Zelju. Godinama ista matrica, kad god im ne ide, udari po Zelji, pravi se zrtva, glumi borca za “postenje”. Vrijeme kao i uvijek, polako al sigurno izbacuje na povrsinu njihove prljave namjere i lopovluk. Po ko zna koji put.
Posten BH fudbal nece doci dok se njihov hinjaluk ne raskrinka i unisti do temelja. Jer to je izvor trulezi i pocetak svega necasnog u nasem fudbalu. Sve dok se takvi ne sklone, svaka prica o napretku i pravdi je cista iluzija
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Hajmi fudbal na stranu.
Fenomen je koliko ste vi kao pojedinci optereceni Srbijom i desavanjima kod neprijatelja nase drzave, grada, Koseva i Grbavice.
Do jucer onaj bogalj "pitarsam" spominje kampove na Drini, Bia ovo, Bia ono, svaki cetvrti post pojedinaca spomene se Vucic, Caci. Njega i razumijem cetalj iz Han Pijeska pa je osudjen na to.
Sta je sa vama pa pricate o fasistickoj drzavi nastaloj na genocidu nad nasim narodom i otvorenim neprijateljem svega sto nije srpsko?
- luckystrike
- Kontakt:
Kome ne ide? Suti ukopaj se vidis da te niko ne **** ni 2%KONTRASVIH je napisao/la: ↑17 apr 2025, 12:03Pisao sam vec vise puta, oni ce sa svojim tastatura ratnicima od samog pocetka sezone na sve moguce nacine da spinuju, ponavljaju lazi i blate Zelju. Godinama ista matrica, kad god im ne ide, udari po Zelji, pravi se zrtva, glumi borca za “postenje”. Vrijeme kao i uvijek, polako al sigurno izbacuje na povrsinu njihove prljave namjere i lopovluk. Po ko zna koji put.
Posten BH fudbal nece doci dok se njihov hinjaluk ne raskrinka i unisti do temelja. Jer to je izvor trulezi i pocetak svega necasnog u nasem fudbalu. Sve dok se takvi ne sklone, svaka prica o napretku i pravdi je cista iluzija![]()
Za bordobijele boje
Nije Srbija nastala na genocidu, nego RS.zeljovolimte je napisao/la: ↑17 apr 2025, 12:10Hajmi fudbal na stranu.
Fenomen je koliko ste vi kao pojedinci optereceni Srbijom i desavanjima kod neprijatelja nase drzave, grada, Koseva i Grbavice.
Do jucer onaj bogalj "pitarsam" spominje kampove na Drini, Bia ovo, Bia ono, svaki cetvrti post pojedinaca spomene se Vucic, Caci. Njega i razumijem cetalj iz Han Pijeska pa je osudjen na to.
Sta je sa vama pa pricate o fasistickoj drzavi nastaloj na genocidu nad nasim narodom i otvorenim neprijateljem svega sto nije srpsko?
Pa evo, isprati malo postove Virtuala i njegove podguzne muhe i biće ti jasno. Ćacilend at its finest.
- RollingPaper
- Kontakt:
Pa hajd dogovori se više sam sa sobom, kao sad svi znaju da je prošla utakmica dogovorena kao i sljedeča a sad nam opet postala bitna jer imamo drugih problema. Vama je bitna zato je Kazlagić tu i ostatak "S" komponte iz okolice Banja Luke, ustvari šta pisati sinoć je to Nefo Turković najbolje objasnio.Combattente87 je napisao/la: ↑17 apr 2025, 11:47Nećete vi pobjediti u BL, a ni taj kup vam nije siguran....
Onaj maloprije reče nebitna nam utakmica u subotu skroz a Željo ako mlatne Zrinjskog eto ga za vratom...
Upitna evropa i trofej kupa....
Uostalom eto poslje utakmice u subotu vidjet ćeš da je će biti manje kritike na taj poraz ako se desi nego na pobjedu koja je bila u Gabeli
Naš sastav će ti reći šta mislimo o toj utakmici, ko imalo prati klub to zna a da ne znaju "bukeri" eto vam titula nikad nam i niste dopustili da se pošteno borimo za nju, zaboli nas više neka stvar.
Kupili...
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Nisam htio da ih ofiram,ali moram obzirom da su imali "dojave" i da su na iste uplaćivali,grbavićaci s južne tribine.
Prva je bila zeljeznicar - Posušje X2 hahahahah
Druga je bila Posušje- Sloga 1 hahahahah
Nemojte se ljutiti ako vas ima ovdje,al ko vas yebe.
Prva je bila zeljeznicar - Posušje X2 hahahahah
Druga je bila Posušje- Sloga 1 hahahahah
Nemojte se ljutiti ako vas ima ovdje,al ko vas yebe.
Ako aludiraš na mene, nigdje nisam napisao da nam je utakmica u subotu nebitna. Rekao sam da ti bookies (ili kako se već zovu) što kreiraju te kvote za kladionice razmatraju mnogo više činjenica/opcija nego prosječni kladioničar ili računovođa.Combattente87 je napisao/la: ↑17 apr 2025, 11:47Nećete vi pobjediti u BL, a ni taj kup vam nije siguran....
Onaj maloprije reče nebitna nam utakmica u subotu skroz a Željo ako mlatne Zrinjskog eto ga za vratom...
Upitna evropa i trofej kupa....
Željo da mlatne kamenjare usred Mostara a nisu mogli gola dati lištici za 180 minuta u polufinalu Kupa? To su tvoje želje, razumijem te po tom pitanju ali, treba biti malo realniji.
Željo i da pobjedi u Mostaru, imat' će isto bodova kao mi AKO izgubimo u BL. Onda vi idete na Grbavicu (gdje svi znamo da nećete izgubiti) a mi npr. dočekujemo Slobodu i opet idemo na +3. Poslije toga dolazi nam Željo na Koševo.
Opet ponavljam, nigdje nisam napisao da nam je utakmica s borcem u subotu nebitna. Ako si uopšte aludirao na mene.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Sta reče bolan ? HAJMO FUDBAL NA STRANU ?zeljovolimte je napisao/la: ↑17 apr 2025, 12:10Hajmi fudbal na stranu.
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
Sirokom kup
Zeljo 3 mjesto.
Cijela drzava sretna, osim mali broj Ferhadijinih setaca
Mada ni setaci nisu u zadnje vrijeme, posalju prvo neke malce da provjere ima li nas..
Zeljo 3 mjesto.
Mada ni setaci nisu u zadnje vrijeme, posalju prvo neke malce da provjere ima li nas..
Slavi kao da nije pušteno.
Nedo ima poruku za Ćacilend.
Nisu svi Željovci Ćaci!!!
Nisu svi Željovci Ćaci!!!
- Shategabri
- Kontakt:
Široki možda i uzme kup, al vi do trećeg mjesta ne možete ni pomoću trikova.GrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑17 apr 2025, 12:35Sirokom kup
Zeljo 3 mjesto.
Koševo Zapad
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Konama je ostalo da kao i svake sezone pricaju da je ousteno nesto,inace pustili nas tako sto su nam davali crvene i 10 zutih i 21 faul,pametne nase kone.
Ti zaboravljaš da su izrodi pali na drugo mjesto nakon utakmice protiv Sarajeva i od tad su ugašeni na ovom forumu, a spojeni na aparate.
Sad idemo Borcu kojeg smo također izbacili iz kupa.
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
Shategabri je napisao/la: ↑17 apr 2025, 12:42Široki možda i uzme kup, al vi do trećeg mjesta ne možete ni pomoću trikova.GrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑17 apr 2025, 12:35Sirokom kup
Zeljo 3 mjesto.
Zasto se ti javljas ? Rekao sam Ferhadijini setaci, opusti se
- Shategabri
- Kontakt:
Prokomentarisao sam ovo gore, taj dio nisam.GrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑17 apr 2025, 12:50Shategabri je napisao/la: ↑17 apr 2025, 12:42Široki možda i uzme kup, al vi do trećeg mjesta ne možete ni pomoću trikova.GrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑17 apr 2025, 12:35Sirokom kup
Zeljo 3 mjesto.
Zasto se ti javljas ? Rekao sam Ferhadijini setaci, opusti se
Koševo Zapad
GrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑17 apr 2025, 12:35Sirokom kup
Zeljo 3 mjesto.
Koliko li će vama ulaznica dati za finale kupaGrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑15 apr 2025, 19:49Zasluzeno Sarajevo !
Ajde derbi finale i 25.000 navijaca