ACF Fiorentina
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: ACF Fiorentina
Jedan od najboljih svih vremena fantastičan napadač a i čovjek jer je ostao u svojoj Fiorentini maltene do pred kraj svoje karijere a mogao je da bira klub u koji će otići..jedna titula sa Romom je siromašno za ovakvog asa..al et..kapa dolje..
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Jedan od mojih idola iz djetinjstva
sjecam se kad je Argentina ispala sa SP 2002 kako je plakao, jedan od najboljih napadaca ikada
sjecam se kad je Argentina ispala sa SP 2002 kako je plakao, jedan od najboljih napadaca ikada
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Ee da nam je sad jednog Batija, Milan ne bi imao sta traziti na Franchiju u nedjelju 

Support Velez, It's logical! ★
Pa Mont0, kakva je situacija u klubu sto se tice ambicija za narednu sezonu. Da li je klub u nekim dugovima, ili ce se ipak moci dovesti nekoliko igraca koji ce vratiti ovaj klub u vrh Serije A?
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''
Hocel taj Jovetic vise zaigrati ?
mogla bi biti dobra utakmica veceras
mogla bi biti dobra utakmica veceras
Call the coroner!
Ma kakvi dugovi majstore, klub posluje odlicno, ali mora biti tako, ako se uzme u obzir nekoliko stvarcica..Nijedan igrac u klubu ne prima preko 2 miliona godisnje (na taj nacin smo mnogo igraca izgubili), od proslosezonskih 25 miliona na plate, ove sezone je to srezano na ispod 20. Stoga smo i klub koji najbolje "posluje"polga je napisao/la:Pa Mont0, kakva je situacija u klubu sto se tice ambicija za narednu sezonu. Da li je klub u nekim dugovima, ili ce se ipak moci dovesti nekoliko igraca koji ce vratiti ovaj klub u vrh Serije A?

Ambicije..ne bih znao..stvarno..tesko pitanje pravo..
Nista od Jovetica jos koje kolo, mozda i do kraja sezone..Mislim da ce u vecerasnjoj tekmi Fiorentina imati deset puta vise navijaca nego inace..

Support Velez, It's logical! ★
Slazem se. Forza Viola!Mont0 je napisao/la:Ma kakvi dugovi majstore, klub posluje odlicno, ali mora biti tako, ako se uzme u obzir nekoliko stvarcica..Nijedan igrac u klubu ne prima preko 2 miliona godisnje (na taj nacin smo mnogo igraca izgubili), od proslosezonskih 25 miliona na plate, ove sezone je to srezano na ispod 20. Stoga smo i klub koji najbolje "posluje"polga je napisao/la:Pa Mont0, kakva je situacija u klubu sto se tice ambicija za narednu sezonu. Da li je klub u nekim dugovima, ili ce se ipak moci dovesti nekoliko igraca koji ce vratiti ovaj klub u vrh Serije A?
Nista od Jovetica jos koje kolo, mozda i do kraja sezone..Mislim da ce u vecerasnjoj tekmi Fiorentina imati deset puta vise navijaca nego inace..
Rumeno seljace ce ponovo postaviti beton i kontrirati Allegrija.
- themaniacs_87
- Kontakt:
Sretno večeras i otkinute makar bod protiv Milana. 

F.K. Željezničar - klub koji se voli u cijelom svijetu!
A.C.A.B. !
A.C.A.B. !
[youtube][/youtube]MaGiCa je napisao/la:Slazem se. Forza Viola!Mont0 je napisao/la:Ma kakvi dugovi majstore, klub posluje odlicno, ali mora biti tako, ako se uzme u obzir nekoliko stvarcica..Nijedan igrac u klubu ne prima preko 2 miliona godisnje (na taj nacin smo mnogo igraca izgubili), od proslosezonskih 25 miliona na plate, ove sezone je to srezano na ispod 20. Stoga smo i klub koji najbolje "posluje"polga je napisao/la:Pa Mont0, kakva je situacija u klubu sto se tice ambicija za narednu sezonu. Da li je klub u nekim dugovima, ili ce se ipak moci dovesti nekoliko igraca koji ce vratiti ovaj klub u vrh Serije A?
Rumeno seljace ce ponovo postaviti beton i kontrirati Allegrija.
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Pa za sta igraju, za kifleMont0 je napisao/la:Ma kakvi dugovi majstore, klub posluje odlicno, ali mora biti tako, ako se uzme u obzir nekoliko stvarcica..Nijedan igrac u klubu ne prima preko 2 miliona godisnje (na taj nacin smo mnogo igraca izgubili), od proslosezonskih 25 miliona na plate, ove sezone je to srezano na ispod 20. Stoga smo i klub koji najbolje "posluje"polga je napisao/la:Pa Mont0, kakva je situacija u klubu sto se tice ambicija za narednu sezonu. Da li je klub u nekim dugovima, ili ce se ipak moci dovesti nekoliko igraca koji ce vratiti ovaj klub u vrh Serije A?

nema potpisa
Sta se cudis, pa ni u Napoliju niko nema vise od 2mE. Najvecu platu ima Cavani, a ona je 1.7mE, zatim idu Hamsik i Lavezzi sa 1.1mE.Admir_Sa je napisao/la: Pa za sta igraju, za kifleTo znaci mjesecna plata maximalna 166 000
Pa vishe onda dodik placa one crnce u Igokei
Evo ti za Fiorentinu. Doduse, proslosezonski iznosi.
http://www.gazzetta.it/Calcio/03-09-200 ... 0428.shtml
- sarajlija89
- Kontakt:
Zasto Babacar ne dobiva vise prilike za igru???
Vidi se da zna lopte momak,ima ogroman potencijal i treba ga forsirat,pogotovo jer je ova sezona odavno za Fiorentinu bez nekoga rezultatskog imperativa....od njega moze biti veliki igrac,to sam odmah vidio,jos kada sam ga gledao prvi put,prije 2-3 sezone...
Inace,Fiorentina je tek na trenutke pokazivala zelju i borbenost tokom vecerasnjeg meca.Vrlo su nezainteresovano odigrali...
al zato protiv Juventusa ce da poginu,po obicaju,kao i svi klubovi sa kojima igramo
Vidi se da zna lopte momak,ima ogroman potencijal i treba ga forsirat,pogotovo jer je ova sezona odavno za Fiorentinu bez nekoga rezultatskog imperativa....od njega moze biti veliki igrac,to sam odmah vidio,jos kada sam ga gledao prvi put,prije 2-3 sezone...
Inace,Fiorentina je tek na trenutke pokazivala zelju i borbenost tokom vecerasnjeg meca.Vrlo su nezainteresovano odigrali...
al zato protiv Juventusa ce da poginu,po obicaju,kao i svi klubovi sa kojima igramo

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Mihajlovic najavio da ce "poginuti" protiv Juveta.sarajlija89 je napisao/la:Zasto Babacar ne dobiva vise prilike za igru???

- sarajlija89
- Kontakt:
A ko i svi,kada dolazi najveci i najslavniji klub na Apeninima....
Grizu,jedu...
Grizu,jedu...

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Vi niste ni najslavniju u vlastitom gradu, a kamo li sire.sarajlija89 je napisao/la:A ko i svi,kada dolazi najveci i najslavniji klub na Apeninima....
Grizu,jedu...
Squadretta bila i ostala. Cekamo novu sudijsku pomoc na Franchiju. Dugo je nije bilo, od Camoranesija i ostalih.

- sarajlija89
- Kontakt:
Eeeeeee...ako laze koza,ne laze rog...
SEI TU LA SIGNORA CHE HA SCRITTO LA STORIA,NON CE N’E’ UN’ALTRA PIU’ GRANDE DI TE.
tako je to..

SEI TU LA SIGNORA CHE HA SCRITTO LA STORIA,NON CE N’E’ UN’ALTRA PIU’ GRANDE DI TE.

tako je to..

- KB-TM87
- Kontakt:
Biće gusto biće 0-2
Babacar je strašan, samo ako bude dobivao minutažu, a nadam se da neće.

Babacar je strašan, samo ako bude dobivao minutažu, a nadam se da neće.

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
- L'Avvocato
- Kontakt:
Nafurali se ljudi maksimalno ko i uvijek ... gdje god da gostujemo svi hoće da pobjede kako bi mogli unucima pričati kako su nekad davno dobili Juventus.sarajlija89 je napisao/la:A ko i svi,kada dolazi najveci i najslavniji klub na Apeninima....
Grizu,jedu...
Gledam uprava kluba snizila cijenu karata za ovaj meč kako bi što više nabrijanih ljubičica došlo na stadion ... hejteri ljudi teški ko i ovaj Magica

Pazi samo ove izjave:
Kroldrup:''Postoji velika volja da se pobijedi Juventus. Navijači to pogotovo žele, kao i mi. Želimo ostvariti dobar rezultat protiv velikog kluba a sa Juventusom je utakmica uvijek posebna. Motiva nam ne nedostaje za ovaj okršaj”.
Papa Waigo:''Ubijeđen sam da nogometaši žele dati ovaj poklon navijačima koji su uvijek bliski s ekipom. Svaki igrač Viole uviđa mogućnost, s ovom utakmicom, da ostavi lijepo sjećanje navijačima što nije moguće ni s jednom drugom utakmicom. Velika utakmica protiv Juventusa ti ostaje u sjećanju cijeli život. I ostaje upisana u historiji Fiorentine''.
Ujfalusi:''Biće to historijska pobjeda koja će dići prestiž cijeloj ekipi. U Firenzi nisamo nikad pobijedili bianconere ali je to prije bio mnogo jak Juve, dok je trenutni Delnerijev sastav mnogo slabiji.''
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
L'Avvocato je napisao/la: Nafurali se ljudi maksimalno ko i uvijek ... gdje god da gostujemo svi hoće da pobjede kako bi mogli unucima pričati kako su nekad davno dobili Juventus.
Gledam uprava kluba snizila cijenu karata za ovaj meč kako bi što više nabrijanih ljubičica došlo na stadion ... hejteri ljudi teški ko i ovaj Magica![]()
Ja hejter?

Sorry matori, ali si me pomesao sa nekim.

Jbga, ne vole vas. Ukrali ste im scudetto 1982e. Ukrali ste im i najboljeg igraca Italije svih vremena, koji je bio njihovo dete.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.