Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

88000
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la 88000 » 14 apr 2011, 15:58

NAPISI MI NA PM SVOJE INFO,MOZE I FEJSBUK.
ZNACI TI DOBIJES AKO BUDE 1. STRJELAC LIGE,JA AKO ZABIJE 1 2 3 4 5 GOLOVA. OSTALO NIKO NIKOME

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 14 apr 2011, 16:03

88000 je napisao/la:NAPISI MI NA PM SVOJE INFO,MOZE I FEJSBUK.
ZNACI TI DOBIJES AKO BUDE 1. STRJELAC LIGE,JA AKO ZABIJE 1 2 3 4 5 GOLOVA. OSTALO NIKO NIKOME
Dakle, povlačiš se :lol: :lol: :lol:
Podsjećam: "OCES SE KLADIT DA DZEKO NECE ZABIT VISE OD 5 GOLOVA????"

Ali odgovara i ovako. Privatne podatke ti neću davati, tek kad se opklada završi. Ja sam već dugo na ovom forumu i ostat ću tu, tako da neće biti problema s moje strane. Svjedoci su mi: Monolog, Virtual, MinistaR, Dreamer 8-)
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

crvenocrni
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrni » 14 apr 2011, 16:08

NoName je napisao/la:

Ali odgovara i ovako. Privatne podatke ti neću davati, tek kad se opklada završi. Ja sam već dugo na ovom forumu i ostat ću tu, tako da neće biti problema s moje strane. Svjedoci su mi: Monolog, Virtual, MinistaR, Dreamer 8-)
To fino posaljete po 500 km adminu i on da pobjedniku na kraju sezone ako ih ne strese na zene i pice :D

Al' nema tu pobjednika jer dat ce vise od 5 al definitivno nece bit 1.strijelac bar ja mislim (nekih 10-15 golova max. sto je dosta solidno)
Zadnja izmjena: crvenocrni, dana/u 14 apr 2011, 16:10, ukupno mijenjano 1 put.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 14 apr 2011, 16:10

slika

Edin se pretvorio u uho da posluša forumske stručnjake :lol:

@crvenocrni, da samo znaš koliko vjerujem adminu :lol: A sve da mu i vjerujem, što bi on brao kamate za moju lovu :P

crvenocrni
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrni » 14 apr 2011, 16:11

NoName je napisao/la:slika

Edin se pretvorio u uho da posluša forumske stručnjake :lol:

@crvenocrni, da samo znaš koliko vjerujem adminu :lol: A sve da mu i vjerujem, što bi on brao kamate za moju lovu :P
Posteno :lol: Ma nista od toga a i ko bi to cekao...

88000
Kontakt:

Post Postao/la 88000 » 14 apr 2011, 16:12

NoName je napisao/la:

PLASIS SE SRECO?
MOZEMO IGRATI I VISE MANJE,ALI ONDA JE RAMPA BAREM 10 GOLOVA.
DAJ FEJZBUK DA ZNAM DA NISI NEKI KLINJO KOJI NEMA CENERA U DZEPU :x

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 14 apr 2011, 16:14

88000 je napisao/la:
NoName je napisao/la:

PLASIS SE SRECO?
MOZEMO IGRATI I VISE MANJE,ALI ONDA JE RAMPA BAREM 10 GOLOVA.
DAJ FEJZBUK DA ZNAM DA NISI NEKI KLINJO KOJI NEMA CENERA U DZEPU :x
Ne plašim se, napisah ti da mi odgovara i tako. Fejzbuk nejmam, jbg. I ne viči.

88000
Kontakt:

Post Postao/la 88000 » 14 apr 2011, 16:16

Daj onda broj mobilnog da te kontaktiram. :mrgreen:

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 14 apr 2011, 17:05

NoName je napisao/la:Džeko će naredne sezone biti najbolji strijelac Premier Lige, to se smijem kladiti ko god hoće. Klub će na ljeto prodati Teveza i Balotelia i napraviti totalno novi tim, sa prepoznatljivom formacijom. Obzirom da će osvojiti FA Cup i plasirati se u Ligu prvaka, nema šanse da Mancini ode, samo će mu dati odriješene ruke po pitanju stvaranja novog tima. Stvar je samo u uigravanju tima bez ove dvojice, i sa postojećim kadrom se može napraviti dobar tim.

------------------------ HART ------------------------ (Given, Taylor)

- RICHARDS - KOMPANY - BOATENG - KOLAROV - (Zabaleta, Toure, Lescot, Boyata)

----------------- YAYA ---- DE JONG ----------------- (Bary, Viera)

--- MILNER ---------------------------- JOHNSON --- (Na ovim pozicijama se mora pojačati)

------------------------ SILVA ------------------------- (I ovdje se moraju ojačati)

----------------------- DŽEKO ------------------------- (Jo, pojačanje)
Tamam, tako nekako.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

asylum
Kontakt:

Post Postao/la asylum » 14 apr 2011, 17:08

Da proda Teveza i Balottelija? :lol: Sto ce ih prodavati? Ko da im je potreban novac. :D
Oni ce samo kamarati igrace ;)

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 14 apr 2011, 17:28

Meni se cini da je balonja imao uticaj na dzeku :roll:

slika
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 14 apr 2011, 17:32

MOZAK je napisao/la:Meni se cini da je balonja imao uticaj na dzeku :roll:

slika

Normalno da je imao, kad talijanski kreten od trenera gura svog sunarodnjaka, Bali daje vise priliku a taj isti mu samo pravi probleme.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 14 apr 2011, 17:36

Ma pusti to, nego razmisljam..da mi je samo sjest na ovu jednu stolicu..

slika
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

aldin-8
Kontakt:

Post Postao/la aldin-8 » 14 apr 2011, 17:39

vrebac86 je napisao/la:
hz1987 je napisao/la:MCFC je kupio Džeku i od njega očekuju sljedeće:

1. Otici do svog šesnaesterca, oteti loptu napadaču i odigrati dupli pas i stvoriti se u protivničkom zoni prvi

2. Kad dobije loptu na sredini terena, odmah krenuti naprijed sam sa loptom, predriblati petoricu i zabiti gol

3. Kad prima loptu na centru na glavu (igra glavom), obavezno je nabaciti drugom napadaču u šesnaesterac na volej

4. Kad timu ne ide, onda da na centru ordinira i dijeli pasove i zabija iz nemogućih pozicija

5. kad sa strane krene akcija obavezno da je na sredini terena u slucaju da se presječe akcija i krene protivnapad da može zaustaviti protivnapad, a ako probiju po krilu da prvi bude u protivničkom šesnaesteracu

6. Ako samo bude jednom u prilici da zabije gol, obavezno mora zabiti 2 gola kako dolikuje centarforima

7. Kad je korner ili slobodan udarac treba zalet uzeti iz svog šesnaesterca i čuva svoju polovinu terena

8. Ako kojim slučajem ne dobije loptu, mora doći po nju i oteti je svom igraču i krenuti sam do kraja

9. Ako ga Silva i Yaya Tuore ne vide i ne dodaju mu loptu, nek se kreće u svim pravcima dok ga ne vide, ako ga i tad ne vide, nek se snadje kako dolikuje centarforima

Očekuje se borbenost, zabijanje iz nemogućih, zalaganje, bezglavo trčanje, presjecanje pasova, zabijanje glavom i kad lopta nije nabačena, zabijanje sa 30m iako nije lopta kod njega, vraćanje u odbranu, probijanje po boku, probijanje kroz sredinu, da sam sebi nabaci i na glavu i na volej...

Sasvim slučajno sam Džeku vidio uživo i primjetio sam da je pravoosmršao - dok se fizički ne napuca neće ni dobijati zračne duele, a kad u glavi skonta da duel igra ne vodi ka faulu, možda će se i naći u prilici. S druge strane, u onom timu on nema s kim da igra, nažalost...
ja se izvinjavam sto ovom tvom obujnom postu moram dodati jedan anex,,, Kod kornera on mora obavezno stojati na proj stativi i svaku nabacenu loptu glavom izbiti :!: :!: :!: :!:
sve je tacno, al najtuzniji je ovaj anex, stvarno nema logike na Dzeko uvijek bude ,, pijun '' da na prvu ide i da ga svaka lopta prebaci, uvijek se ponadam da ce biti drugacije, al uvijek isto

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 14 apr 2011, 17:43

U subotu jos jedna blamaza Ciya ;) . Crveni vragovi ce im pokazati kako se igra timski.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 14 apr 2011, 18:00

Goalgetter je napisao/la:U subotu jos jedna blamaza Ciya ;) . Crveni vragovi ce im pokazati kako se igra timski.
Ako Bog da.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 14 apr 2011, 18:05

Cartman je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:U subotu jos jedna blamaza Ciya ;) . Crveni vragovi ce im pokazati kako se igra timski.
Ako Bog da.
Pogledao sam dosta utakmica otkad je Dzeko tu, i vise mi je dosadilo kritizirati one sebicne kloceve koji igraju u City-u. Istina, ni Dzeko ne igra kako ocekivamo od njega, ali ja tu ne vidim nikakvih akcija u Cityu, koje bi mu omogucile da postigne pogodak. Ponekad primi koju loptu, dobije neki duel, pokusa iz daljine, izgubi par lopti, nesto trckara i to je to. Cini mi se, da dosad nije imao nijedne 100%tne prilike u Cityu (U Premier Ligi). Stvarno, frustrirajuce je gledadi utakmice Citya, jer uopste nemaju timske igre. Ne moram vam govoriti sta mislim o Adamu Johnsonu, Milneru i ostalima, vec je sve receno. Dzeko tesko ti se sljedece sezone u City-u ako ostane ovakva ekipa.

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 14 apr 2011, 18:38

S ovakom ekipom, sigurno nema nade. Ali recimo sa Youngom na krilu, i npr Pastoreom kao pravim kreatorom, smio bih se kladit da ce Dzeko ici preko 15 golova u PL.

Ali sve zavisi hoce li uopste ostat, ko ce otici, ko ce doci....Mislim da Mancini ostaje a Tevez ide.

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 14 apr 2011, 18:40

Hernandez ne bi dao gola u Cityu. Ovako samo podmece nogu.

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 14 apr 2011, 19:08

Jao kad vidim u kakvim uslovima treniraju i na kakvim stadionima igraju po Evropi dodje mi da placem na nasu sudbinu i jos se imamo obraza po nacionalnosti djeliti :cry: :cry:
slika
slika

A vidi nas :cry:
slika
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”