Slijedeci put mozes fino napisat da stavljaju msg dodatno.samoposmatram je napisao/la: ↑16 apr 2025, 16:11Negovorim da ti prosipas suplje. Ovi sto ti govore da je ukus zbog kostiju prosipaju suplje.soko je napisao/la: ↑16 apr 2025, 15:40Cekaj ba, sto je prosipam suplje. Kazem da ljudi kuhaju govedje kosti. Kakve su to suplje? Ti si obavezo, postavljas upitniksamoposmatram je napisao/la: ↑16 apr 2025, 15:20
Koristim redovno msg, jer je u vegeti.
Meni nesmeta msg, ali mi smeta kad takvi likovi prosipaju suplje. Kao tajna je u govedjim kostima.
Msg koriste u svim restoranima, ako izrazito nepise no msg.
Moze svak pricati da je najsladje dobro izdinstano, ali ako ga neposolis, vegetis, zacinis, nece se niko ni najesti.
Zivio.
Nemogu ja tebi citati misli. Kao nema kostiju.
Ja steak i piletinu samo posolim. Na gril ili smoker. Ne stavljam zacine a pogotovo vegetu.
Supa bez kostiju, tj mesa MENI ne valja. Tebi ako zacini valjaju, ne mora znaciti da meni valjaju
Sam si rekao da si sam pravio i da nije to to,a da su ti rekli da je do kuhanja kostiju. A ja ti kazem probaj staviti kasiku msg kao I sto svi krivooki rade.
A ne ovako, ispeda nema mesa samo msg
Ja sam pravio, al nisam kuhao kosti 8 sati. Tako od jarana mama pravi, jos stavlja dosta bijelog luka pa se to sve istopi u supi.