Koristim redovno msg, jer je u vegeti.
Meni nesmeta msg, ali mi smeta kad takvi likovi prosipaju suplje. Kao tajna je u govedjim kostima.
Msg koriste u svim restoranima, ako izrazito nepise no msg.
Moze svak pricati da je najsladje dobro izdinstano, ali ako ga neposolis, vegetis, zacinis, nece se niko ni najesti.
Zivio.
Cekaj ba, sto je prosipam suplje. Kazem da ljudi kuhaju govedje kosti. Kakve su to suplje? Ti si obavezo, postavljas upitnik
Nemogu ja tebi citati misli. Kao nema kostiju.
Ja steak i piletinu samo posolim. Na gril ili smoker. Ne stavljam zacine a pogotovo vegetu.
Supa bez kostiju, tj mesa MENI ne valja. Tebi ako zacini valjaju, ne mora znaciti da meni valjaju
Negovorim da ti prosipas suplje. Ovi sto ti govore da je ukus zbog kostiju prosipaju suplje.
Sam si rekao da si sam pravio i da nije to to,a da su ti rekli da je do kuhanja kostiju. A ja ti kazem probaj staviti kasiku msg kao I sto svi krivooki rade.
Slijedeci put mozes fino napisat da stavljaju msg dodatno.
A ne ovako, ispeda nema mesa samo msg
Ja sam pravio, al nisam kuhao kosti 8 sati. Tako od jarana mama pravi, jos stavlja dosta bijelog luka pa se to sve istopi u supi.
Zali Boze sto je samo 100 hiljada ljudi izginulo za ovo sto se kao zove drzava
Pa ne mozes te ljude koji dadoše živote ili nas sada kriviti što živimo sa povampirenim četnicima koji su počinili genocid nad našim narodom. Jedina stvar u životu im je kako blokirati državu i uništiti je. Da druga strana 5x jače vuče naprijed dzaba kada jedan sve ruši.
A tek će haos jer ubrzo ide novi ustav, granice, vojska, mogućnost ocjepljenja i niko nista ne poduzima niti je najbitnija stvar od završetka rata uopšte u fokusu ikoga. Dok ne najavi sjednicu.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Pa ne mozes te ljude koji dadoše živote ili nas sada kriviti što živimo sa povampirenim četnicima koji su počinili genocid nad našim narodom. Jedina stvar u životu im je kako blokirati državu i uništiti je. Da druga strana 5x jače vuče naprijed dzaba kada jedan sve ruši.
A tek će haos jer ubrzo ide novi ustav, granice, vojska, mogućnost ocjepljenja i niko nista ne poduzima niti je najbitnija stvar od završetka rata uopšte u fokusu ikoga. Dok ne najavi sjednicu.
Dok si ti zadojen sa srbima, koji nemaju nikakve dodirne tacke sa tvojom svakodnevnicom, u srcu Bosne ovo je svakodnevnica.
Jesu li srbi krivi i za GIKIL? Praviš se ko da mi nemamo "svoj" slučaj Viaduct.
Vječito ugroženi bošnjaci = srbi, nebeski narod.
mit, pa hajd
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
JP Autoputevi 15 ljudi 40 miliona "ukradeno", respiratori 10 miliona, GIKIL, Dženex Tuzla lihvar traži ljudi nadoplatu po kvadratu a kasni ljudima 18 mjeseci sa useljenjem u stanove + napravio 700 kvadrata više po 4000 KM itd itd
Po ovome "najmanji" je problem da Miletu damo 2x120 miliona za Vijadukt i zgradu za indirektno..
Isto, još sam imao neki od chrisa liebinga, mimo njih nisam drugo slušo. Ako si imao taj cd vjerovatno si iz tog doba pa si vjerovatno slušo još nešto, tipa dj quicksilver, bio je i onaj sash, gigi dagostino...
Porodica Isak dobila novi tender, ovaj put za firmu supruge zastupnika Arnela
Preduzeće DHD Zenica koje je u vlasništvu supruge federalnog zastupnika Arnela Isaka nastavilo je dobijati poslove na tenderima javnih organa iako je to izričito zabranjeno još uvijek važećim Zakonom o sukobu interesa u organima vlasti FBiH.
Trump izgleda bas zeli da syebe Ameriku, sad navalio na Harvard
Nema pojma sta ce Harvard sa ovim da uradi. Pisace se eseji i disertacije u godinama i decenijama sto dolaze. Svaki pravnik, advokat i sudija ce u po noci znati izbiflati, definiciju rusenja ustavnog poretka i napada na slobodu govora, upravo na primjeru Harvard vs Trump
Ahahahqhahahahahaha kakvo prcanje u zdrav mozak i trpanje zdrave pameti.
Da su trgovci malo vičniji sada mogu hladno raditi ,jer ih širom zemlje diskriminiraju aparati Automatic servisa kojih ima na hiljade mjesta ,a isti također vrše trgovinu kada u njih ubaciš novčić, svakim danom i nedjeljom
E cuj diskiriminacija ahahahahahaha
Benzinska moze prodavat ,Hamo iz ulice ne može
Ne moraš biti derpe ali možeš biti realan i reci da si se zayebo i da je soko bio u pravu. Trump je obični klaun i očito su njegovi glasači u rangu glasača SDA.
Ne moraš biti derpe ali možeš biti realan i reci da si se zayebo i da je soko bio u pravu. Trump je obični klaun i očito su njegovi glasači u rangu glasača SDA.
A sto ti je vazno jesam li se ja zayebo ili ne? Mozda jesam, mozda nisam
Politika me trenutno ne interesuje, interesuje me nba playoffs i baseball
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 17 apr 2025, 18:05, ukupno mijenjano 2 puta.
A sto ti je vazno jesam li se ja zayebo ili ne? Mozda jesam, mozda nisam
Nije mi važno, nego si smarao ovdje mjesecima. I sad ti je krivo kada te nego spomene u vezi Trumpa. Popušio si priču, zayebo se i gotovo.