Asmir Begović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Pasodzigera
Kontakt:

Re: Asmir Begović

Post Postao/la Pasodzigera » 06 apr 2011, 20:42

Ja ne znam,ali ovdje ima ljudi koji ne koriste potencijale svog mozga,al definitivno :mrgreen:

Navalili na Begovica ,kao da covjek brane za najbolje klubove svijeta,majko mila brani za Stoke,a ovdje se prestavlja,kao da je dugogodisnji golman Real Madrida.

Begovic kad sakupi sve svoje minute,otprilike ima jednu tekmu odigranu za reprezentaciju,eh sad ovdje dolaze tipovi ,koji su ga gurali protiv Rumunije da stane na gol. Koliko mozes biti umno poremecen,pa da stavis golmana bez imalo iskustva u reprezentaciji,na tako vaznoj utakmici,koja je takoreci prelomna za nas bila,a skinuti golmana(Hasagica) koji godinama brani za reprezentaciju i iza sebe ima najvaznije utakmice odigrane za repku,samo neke da nabrojim, Bio protiv Srbije u BG,pa protiv Danaca u Sarajevu,protiv Danaca u Kopenhagenu,protiv Norveske u Zenici,pa sad protiv Rumuna. Nema tog trenera na svijetu koji bi tako iskusknog golmana skinuo,da bi stavio nekog koji se nije ni dokazao,al ima vrhunskih forumaskih umova.Da se razumijemo,Begovic je dobar golman,talenat,ali sve dok je Keno zdrav i u formi bice prvi golman i tu se zavrsava prica.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 06 apr 2011, 20:48

Keno nije zdrav,a samim tim nije ni u formi.Rijetko brani za klub,a ako čini mi se da se i na reakcijama primjeti da povreda uzima svoje.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 06 apr 2011, 21:49

aqarius je napisao/la:Keno nije zdrav,a samim tim nije ni u formi.Rijetko brani za klub,a ako čini mi se da se i na reakcijama primjeti da povreda uzima svoje.
Bolje i bolestan Hasagic nego nezadovoljni Begovic.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 06 apr 2011, 23:28

Omerbavarac je napisao/la:
aqarius je napisao/la:Keno nije zdrav,a samim tim nije ni u formi.Rijetko brani za klub,a ako čini mi se da se i na reakcijama primjeti da povreda uzima svoje.
slazem se ,Hasagic je iskusan golman,protiv Portugala u barazu je bio nas najbolji igrac..ima 31 godinu,moze biti u repki jos 5 god bez problema..Begovic je nasa buducnost,ali on nema karakter ,ponasanje kad popravi vratit ce se u reprezentaciju,Susic mu nije zatvorio vrata,sve je do Asmira! kad je odbio Kanadu kako bi igrao za BIH mislio sam da je rjec o karakternom covjeku,patrioti..ali odbijanjem da 2 puta zaredom dodje braniti za reprezentaciju bez valjanog razloga je previse,pa sve da se radi i o Casiljasu!

kivi
Kontakt:

Post Postao/la kivi » 07 apr 2011, 00:25

Pasodzigera je napisao/la:Ja ne znam,ali ovdje ima ljudi koji ne koriste potencijale svog mozga,al definitivno :mrgreen:

Navalili na Begovica ,kao da covjek brane za najbolje klubove svijeta,majko mila brani za Stoke,a ovdje se prestavlja,kao da je dugogodisnji golman Real Madrida.

Begovic kad sakupi sve svoje minute,otprilike ima jednu tekmu odigranu za reprezentaciju,eh sad ovdje dolaze tipovi ,koji su ga gurali protiv Rumunije da stane na gol. Koliko mozes biti umno poremecen,pa da stavis golmana bez imalo iskustva u reprezentaciji,na tako vaznoj utakmici,koja je takoreci prelomna za nas bila,a skinuti golmana(Hasagica) koji godinama brani za reprezentaciju i iza sebe ima najvaznije utakmice odigrane za repku,samo neke da nabrojim, Bio protiv Srbije u BG,pa protiv Danaca u Sarajevu,protiv Danaca u Kopenhagenu,protiv Norveske u Zenici,pa sad protiv Rumuna. Nema tog trenera na svijetu koji bi tako iskusknog golmana skinuo,da bi stavio nekog koji se nije ni dokazao,al ima vrhunskih forumaskih umova.Da se razumijemo,Begovic je dobar golman,talenat,ali sve dok je Keno zdrav i u formi bice prvi golman i tu se zavrsava prica.
a koji zdrav um moze staviti golmana koji brani pod inekcijama ispred golmana koji redovno brani u najjacoj ligi na svijetu. nevezano za ovo da li ga je pape trebao pozvati.
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".

bojan-vultures
Kontakt:

Post Postao/la bojan-vultures » 07 apr 2011, 00:43

Ovo za ovog mladog Trebinjca meni mirise na "balkanski sindrom". Tj. kada igrac stekne odredjenu slavu i zaigra za koliko toliko dobar klub reprezentacija mu vise ne treba. Mnogo je takvih slucajeva na brdovitom Balkanu, pogotovo u kosarci kada je Srbija u pitanju. Ne znam jel Asmir spada u taj soj ljudi ali ne bi me zacudilo. Stoke Siti, trazi ga Arsenal, Čelzi, Mančestera oba... to zna udariti u glavu...

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 07 apr 2011, 02:17

bosnas_ je napisao/la:
Omerbavarac je napisao/la:
slazem se ,Hasagic je iskusan golman,protiv Portugala u barazu je bio nas najbolji igrac..ima 31 godinu,moze biti u repki jos 5 god bez problema..Begovic je nasa buducnost,ali on nema karakter ,ponasanje kad popravi vratit ce se u reprezentaciju,Susic mu nije zatvorio vrata,sve je do Asmira! kad je odbio Kanadu kako bi igrao za BIH mislio sam da je rjec o karakternom covjeku,patrioti..ali odbijanjem da 2 puta zaredom dodje braniti za reprezentaciju bez valjanog razloga je previse,pa sve da se radi i o Casiljasu!
Eto, sva prica je stalo u tako kratak i jednostavan sazetak. Nit' dodati nit' oduzeti.
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!

88000
Kontakt:

Post Postao/la 88000 » 09 apr 2011, 20:10

primo ga danas kroznoge

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 14 apr 2011, 01:50

Boli me neka stvar za ovog nafuranog medu koji misli da je Boga uhvatio za neku stvar.
Ko ne želi da igra za repku ili želi da ga se moli da igra za istu, taj nam i ne treba pa bio on i Messi.
Obraz je Tata :!:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 14 apr 2011, 13:03

88000 je napisao/la:primo ga danas kroznoge
a kad se nabije na nos skontat ce kako ga je poglabo glumeci velicinu...neka, i trreba ovako, za reprezentaciju treba biti ČAST da se igra a ne MORANJE,... to je ono sto safet pokusava a VEC godinama to nije tako...svima je OBAVEZA....pogledajte zadnju utakmicu sa rumunima i bit ce vam jasno .....dzeko krvave glave, zasivene igra, ja ga zadnjih 10 tekmi nisam vidio da je onako se isprljao i oznojiio....onda ibisevic, pretrcao vise nego pola veznih,mujdza,lulic....ginu, oru stadion...to je ono sto treba..... a ove blic igrace,danas hoce sutra nece....MRŠ
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

vest
Kontakt:

Post Postao/la vest » 14 apr 2011, 15:21

bojan-vultures je napisao/la:Ovo za ovog mladog Trebinjca meni mirise na "balkanski sindrom". Tj. kada igrac stekne odredjenu slavu i zaigra za koliko toliko dobar klub reprezentacija mu vise ne treba. Mnogo je takvih slucajeva na brdovitom Balkanu, pogotovo u kosarci kada je Srbija u pitanju. Ne znam jel Asmir spada u taj soj ljudi ali ne bi me zacudilo. Stoke Siti, trazi ga Arsenal, Čelzi, Mančestera oba... to zna udariti u glavu...
jbg druze u normalnoj zemlji nebi njemu branio hasagic, a pogotovo ne ako ga cak ledja bole i begovic opet ide na klupu..ne znam vidjet cemo sta ce biti ako ga susic stavi na spisak protiv rumunije..
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 14 apr 2011, 17:37

Pa kako onda Semiru Stilicu nije tesko sve i jednu utakmicu presjediti na klupi, u prijateljskima rijetko kada dobije priliku, ali je uvijek tu na okupljanu uz reprezentaciju.

vest
Kontakt:

Post Postao/la vest » 14 apr 2011, 17:42

Goalgetter je napisao/la:Pa kako onda Semiru Stilicu nije tesko sve i jednu utakmicu presjediti na klupi, u prijateljskima rijetko kada dobije priliku, ali je uvijek tu na okupljanu uz reprezentaciju.
da ali jedno je biti rezerva misimovicu i pjanicu a drugo povredjenom hasagicu..jedan igra u engleskoj a drugi poljskoj..vjerovatno je i asmirov karakter malo tezi nego stilicev ne znam..
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 14 apr 2011, 18:42

Povrjedjen Hasagic nema mjesta pored Avdukica, kamoli golmana iz najjace lige.

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 14 apr 2011, 18:57

vest je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Pa kako onda Semiru Stilicu nije tesko sve i jednu utakmicu presjediti na klupi, u prijateljskima rijetko kada dobije priliku, ali je uvijek tu na okupljanu uz reprezentaciju.
da ali jedno je biti rezerva misimovicu i pjanicu a drugo povredjenom hasagicu..jedan igra u engleskoj a drugi poljskoj..vjerovatno je i asmirov karakter malo tezi nego stilicev ne znam..
De ti nama reci iskreno otkad ti pratis reprezentaciju?
Jel Asmir bio na klupi kad je Hasagic branio povrijedjen ?????

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 14 apr 2011, 19:01

Pojedini navijaci nemaju mjesta uopste da budu ovdje na forumu ako cemo realno,,,Asmiru svaka cast talenat je i pol,,al na ovako malom vremenskom razdoblju pobuniti se pa to malo tko moze????? 100% sam uvjeren da je bio na onim tekmama pa makar igrao pola sata da bi protiv rumunije bio 1 golman!!! a ako ne sada pred kraj kvalifikacija bi sigurno izgurao Hasagica sa gola,,, ali ne on hoce bez trunke prolivenog znoja da bude prvi jedini i nezamjenjiv,,i zbog toga mi je Hasagic sve drazi jer covjek s bolovima igra!!!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 14 apr 2011, 19:11

L' Imperator je napisao/la:
Bosco je napisao/la:Demire kad zaigraš za reprezentaciju opali trisku Safetu i Hasagiću. :D Svaka čast Hasagiću i hvala mu na svemu ali on do koljena nije Begoviću, a opet stalno branio ispred njega.
:P
Ma da mi je makar dogurat do olimpijske reprezentacije,novinarske selekcije,il nesto slicno,samo da se prodam,necu ja za A selekciju,cekat cu Ruse :mrgreen: ...
P.S---ALA GORDAN BUNOZA,SAMO SAM JA ISKREN ODMAH NA POCETKU
Rotor Volgograd...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 17 apr 2011, 17:39

Sorensen igra danas. Glupost teska. Samo zato sto je on igrao u ranijim utakmica u kupu. Ocito je procijenio da je Asmir bolji golman, ali eto ipak stavi Sorensena na Wembleya radi reda. Sramota, zasluzio je Asmir da igra na Wembleyu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 17 apr 2011, 17:40

Cartman je napisao/la:Sorensen igra danas. Glupost teska. Samo zato sto je on igrao u ranijim utakmica u kupu. Ocito je procijenio da je Asmir bolji golman, ali eto ipak stavi Sorensena na Wembleya radi reda. Sramota, zasluzio je Asmir da igra na Wembleyu.
Igrat ce u finalu ;)
Cuva Bog Zelju svog!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 17 apr 2011, 17:44

mirzza je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Sorensen igra danas. Glupost teska. Samo zato sto je on igrao u ranijim utakmica u kupu. Ocito je procijenio da je Asmir bolji golman, ali eto ipak stavi Sorensena na Wembleya radi reda. Sramota, zasluzio je Asmir da igra na Wembleyu.
Igrat ce u finalu ;)
Stvarno sumnjam.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.