Ima vise vrsta alkoholicara, onaj sto fukcionise, znaci pije ali mu ne utice na posao, porodicu, ne pravi probleme- te drustvo najvise prihvata, onda oni sto su dobri k'o hljeb a u alkoholu smradovi- oni najcesce ili prestanu ili paze da se ne napiju, i onda hronicni, sto je vazda pijan. A da postane hronicni vjerovatno je u dosta navrata krenulo tako od mahmurluka i to sto si napisao.QUARTERBACK je napisao/la: ↑15 apr 2025, 15:13
Jest, ide dan za danom, pa to predje u sedmicu za sedmicom pa mjesec za mjesecom govore sebi ma prestat cu, ma umanjit cu, i tako im prodju godine i nikad ne priznaju sebi da su ovisnici o necemu.![]()
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
E čuj ne može cigara i espresso. Šta sam ja onda pio/pušio zadnjih 18 godina? 

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Pho, restoran blizo posla. Ima dosta hmong ljudi ovdje u MN, pa i puno opcija za jesti. Ovako kad je malo zima onda pase pravo.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑15 apr 2025, 09:20Lajk, jel to ramen ili phosoko je napisao/la: ↑14 apr 2025, 18:38Pa to ja radim. Ispijam, tj cejfim. Procitam stosta i onda laganice raditi.JayCatwright je napisao/la: ↑14 apr 2025, 17:59
![]()
Znam ljude koji ustanu i po sat vremena ranije da popiju kafu prije posla npr., ne kontam al dobro
@alem
Gledaj sta se jede za lunch
![]()
![]()
Kako praviš, sam ili, deder recept![]()
Probao sam sam praviti al nije to to.
Treba kuhati govedje kosti satima.
Ko god brani RS nek se samo zapita zašto su premještanje masovne grobnice, zašto su pojedina tijela pronađena u tri ili čak četiri masovne grobnice? Zašto je velik broj neotkrivenih?
Ja pijem i kafu i alkohol radi ukusa. Samo crna kafa bez icega.QUARTERBACK je napisao/la: ↑15 apr 2025, 14:57Jesam i nije mi krivo, mada jesam mozda prerano poceo al opet gori su mi ovi sto se propuse sa 22-23 pa role sta ce ti koji qrc kad ih do tad nisi probaoMogli je napisao/la: ↑15 apr 2025, 13:34Nemoj reci da si propusio u skolskim danima da bi bio kul.QUARTERBACK je napisao/la: ↑15 apr 2025, 12:46cigare konzumirao 8-9 godina, jedno jutro ustao i rekao necu vise nikad zapalit, kafa isto pio 3-4 dnevno, prestao je skroz piti.. ljudi se najvise truju energetskim picima a to je najvece sranje moguce![]()
Da nema alkohola bile bi na prvom mjestu stetnosti.![]()
![]()
Ne razumijem ljude koji se navuku na alkohol, mada je sustina tog problema a i drugih ovisnosti slab karakter i ljudi generalno ne upravljaju svojim zivotom nego ih eto neki poroci voze, mislim desi se to svakom u nekom momentu ko se upusti u te zahebancije ali ako ne znas sam sa sobom to rijesiti ides pod mac bato.![]()
Da nema alkohola u pivi i da nema kalorija pio bi svaki dan.
- VensanKasel
- Kontakt:
Ne znam ja brate šta si ti pušio

Ma ne ide brate , kratki espresso je grehota kvariti sa šećerom , da ne spominjem šta drugo ...
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Ja doduše pijem do pola šoljice. Ni ja ne šećerim espresso.VensanKasel je napisao/la: ↑15 apr 2025, 16:07Ne znam ja brate šta si ti pušio
Ma ne ide brate , kratki espresso je grehota kvariti sa šećerom , da ne spominjem šta drugo ...
Bosansku kad pijem, stavim jednu kocku šećera npr. i na svaki fildžan koji dospem, to mi je sve "šećera". A opet, vidio sam ljude da svaki fildžan ubace po jednu kocku (šerbe) ili kad u espresso stavi dvije kesice šećera - hoće mi biti nešto.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
-
- Kontakt:
.Vijeće ministara pristalo je platiti dug Republike Srpske u slučaju "Viaduct", a za očekivati je da će državi na naplatu doći i svi ostali dugovi Republike Srpske u iznosu od 2 milijarde KM

Jos kad kazu ovi iz RS-a da hoce da se otcijepe. Pa da nije Federacije, ne bi ni postojali u smislu finansiranja...MarcoBorriello je napisao/la: ↑15 apr 2025, 16:59.Vijeće ministara pristalo je platiti dug Republike Srpske u slučaju "Viaduct", a za očekivati je da će državi na naplatu doći i svi ostali dugovi Republike Srpske u iznosu od 2 milijarde KM
![]()
Nesposobni za bilo sta osim za srbovanje.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ovo što rade Forto, Konaković i trojka je opasnije i gore nego što su radili u ratu R.M i R.K.
Nažalost medju bošnjacima nema jos pobune.
Iduće izbore samo će SDP preživiti od svih trenutnih dok se uvjerljivi pobjednik već zna.
Nažalost medju bošnjacima nema jos pobune.
Iduće izbore samo će SDP preživiti od svih trenutnih dok se uvjerljivi pobjednik već zna.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ne konzumiram ja ništa od toga, ali odem sat vremena sa ovima što piju kafu, da izadjem sa posla sat vremena...Shategabri je napisao/la: ↑15 apr 2025, 11:17Ima li ko da ne pije te kafe, cucla cigare i slično ujutro?
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Ma njima dobro, naplatili pare, otislo u bog zna sta i sad fino Federacija plati, sta ih boli k,urac.DamirT je napisao/la: ↑15 apr 2025, 17:01Jos kad kazu ovi iz RS-a da hoce da se otcijepe. Pa da nije Federacije, ne bi ni postojali u smislu finansiranja...MarcoBorriello je napisao/la: ↑15 apr 2025, 16:59.Vijeće ministara pristalo je platiti dug Republike Srpske u slučaju "Viaduct", a za očekivati je da će državi na naplatu doći i svi ostali dugovi Republike Srpske u iznosu od 2 milijarde KM
![]()
Nesposobni za bilo sta osim za srbovanje.
GGMU
Platili dug pa sta, sve ce to doci na naplatu!BaiMai je napisao/la: ↑15 apr 2025, 17:07Ma njima dobro, naplatili pare, otislo u bog zna sta i sad fino Federacija plati, sta ih boli k,urac.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
- kraljttbvb
- Kontakt:
Gdje im je sad prica da entiteti imaju imovinu, da državna imovina ne postoji?
Što se ne naplati od njihove (entiteske) imovine
Što se ne naplati od njihove (entiteske) imovine

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Tražila je, nema šta. Ali nakon prestanka se izgubio taj osjećaj da mora kafa s cigarom.alemsa je napisao/la: ↑15 apr 2025, 14:48A dok si pusio jel ti trazila kafa cigaru? Bio sam i ja prestao 4 godine, i moj ti savjet da nikad ni jednu ne zapalis vise ni u sali. Sad przim kutiju i po dnevno, a prije nego sto sam bio presto manje od kutije u prosjeku.
Ma znam sve, jedan od razloga što se nisam opet propušio je što mi je žao propušiti se radi truda i muke prestanka, znam kad bih zapalio jednu, navukao bih se opet istog trenutka i nikad više ne bih prestao.
Sve Patriote ovdje na Sportskom Forumu a Futsal Repka u Zenici igra za prvo mjesto ili Baraz a na tribinama 50 ljudi

Zadnja izmjena: GG3, dana/u 15 apr 2025, 18:48, ukupno mijenjano 1 put.
- Marsal
- Kontakt:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
5.000 jedino ako imas onaj brojac od Vucica
Al bez obzira, dvorana polu prazna jos ulaz Dzaba!!!
Sarajevo - Zenica treba da je puna, tako se pokaziva Patriotizam a ne piskaranje o Dodiku i glupostima.
I smio bi se opkladit da ti nisi u dvorani …
Al bez obzira, dvorana polu prazna jos ulaz Dzaba!!!
Sarajevo - Zenica treba da je puna, tako se pokaziva Patriotizam a ne piskaranje o Dodiku i glupostima.
I smio bi se opkladit da ti nisi u dvorani …
Trenutno korisnika/ca: VolimBiH96 i 3 gosta.